Fuego a primit astăzi vestea cu mare tristețe în suflet. A murit chiar în a treia zi de Crăciun. Ce pierdere…

Publicat: 27/12/2018 | 14:02
Fuego a primit astăzi vestea cu mare tristețe în suflet. A murit chiar în a treia zi de Crăciun. Ce pierdere…

Doliu în lumea artistică din România. Marele pictor Dan Hatmanu a încetat din viaţă, la vârsta de 92 de ani. Născut la 31 octombrie 1926 în Scobinţi, Dan Hatmanu a fost unul din cei mai renumiţi artişti ieşeni, lucrările sale fiind extrem de apreciate pretutindeni, relatează bzi.ro. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

De altfel, printre admiratorii săi înfocaţi se numără şi îndrăgitul artist Fuego, nelipsit de la vernisajele maestrului.  Dan Hatmanu a fost activ şi în lumea politică. Celebrul pictor a fost deputat în Marea Adunare Naţională în sesiunea legislativă 1985 -1989. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Totodată, Dan Hatmanu a fost o prezenţă activă constantă în mediul cultural al ţării. În prima parte a activităţii sale de pictor, el a executat portrete şi peisaje într-o viziune realist – tradiţională pe care a abandonat-o mai târziu, în favoarea unei formule constructiviste cu rapeluri figurative şi nuanţe umoristice. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Dan Hatmanu a participat la multe expoziţii colective şi de grup

Pictorul Dan Hatmanu
Citește și...