„Gabriela a murit”. Doliu uriaș după vestea care a cutremurat România duminică la prânz

Publicat: 17/02/2019 | 11:55

Doliu uriaș după vestea care a cutremurat România duminică la prânz. Nimănui nu-i vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva într-o localitate liniștită, însă realitatea este cruntă. O femeie de numai 35 de ani a fost ucisă de soțul său, iar motivul crimei este… gelozia. 

Gabriela Zănoagă stătea la părinţi de trei săptămâni, iar bărbatul s-a dus peste ea seara când părinţii femeii erau plecaţi la o vecină. Nimeni nu a auzit împuşcătura. Gabriela şi Gheorghe erau separaţi iar cei doi copii ai lor, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 14 ani, rămăseseră în casă cu tatăl, care nu i-a lăsat să plece. Spera să o aducă înapoi acasă pe femeie, în acest fel. Băiatul celor doi s-a dus sâmbătă seara la bunici, la mama lui, dar a găsit-o fără viaşă. El a fost cel care dat alarma.

Gheorghe Zănoagă – zis Lulu – e cunoscut în Fărcaşa drept un bărbat violent şi pus pe scandal. Gabriela a decis să se despartă de el, dar se pare că bărbatul nu şi-ar fi dorit acest lucru.

Împuşcată cu o armă de vânătoare

Bărbatul de 42 de ani a mers la casa socrilor săi din comuna Fărcaşa. În jurul orei 20:00 a găsit-o singură pe Gabriela, a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o în piept cu o armă artizanală. A lăsat-o fără suflare la pământ şi a scris un bilet în care îşi cere iertare de la cei doi copii şi a dispărut.

Gheorghe a fost prins în jurul orei 01.30, ascuns pe munte într-un adăpost pentru animale având arma crimei asupra lui. Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii.

Citește și...