Gabriela Cristea a ales un meniu sofisticat pentru botezul fetiței ei. Ce delicatese vor fi servite

Publicat: 14/08/2019 | 15:26

Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena va fi cel mai răsfațat copil, atât de către părinții lui, cât și de nași, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte.

Pulpă de raţă, cartofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitatiilor.

Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor, Gabriela si Tavi au avut de ales dintre mai multe preparate și s-au decis asupra unor preparate soficticate și savuroase, un meniu modern, menit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Preparatul – piesa de rezistență a meniului, propunerea Chef-ului Jubile, ce i-a cucerit de-a dreptul la degustare pe Gabriela și Tavi a fost Pulpă de Rață servită cu garnitură.

Cei doi au ales la pește să își răsfețe invitații cu un Somon însoțit de o delicatesă venită din Asia – Crevete Black Tiger și o garnitură. Aperitivul ales este unul modern cu delicatese care cu siguranță îi vor încânta pe invitați.

Tortul micuței Thea Iris Selena va fi unul special, atât în ceea ce privește gustul, cât și design-ul, în ton cu tema petrecerii.

Citește și...