Gabriela Firea a primit rezultatul analizelor din Anglia. Ce au descoperit medicii

Publicat: 20/06/2019 | 14:43

Florentin Pandele a explicat care a fost concluzia medicilor, în urma analizelor făcute de Gabriela Firea într-o clinică din Londra. 

Soțul Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele a vorbit despre starea ei de sănătate şi despre ce s-a întâmplat în timpul vizitei medicale din Londra.

Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control. Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervenţiile chirirghicale din România, a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acesta a explicat că acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastro intestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luiat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul. Se poate face reconstrucţia. Va avea loc o nouă intervenţie medicală”, a spus Florentin Pandele la România TV.

De asemenea, Pandele lasă de înțeles că la mijloc ar fi vorba despre un gest premeditat de a i se face rău soției sale.

Nu s-a găsit nicio explicație, dar nici nu mai vreau să aduc subiectul în discuție. Eu am tot felul de bănuieli, dar nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru”, a zis Florentin Pandele, referindu-se la bucata de sârmă care s-ar fi descoperit în colonul Gabrielei Firea.

Citește și...