Game, set şi meci pierdut! Tecău a vrut să se facă cumnat cu Chivu, dar a fost refuzat

Publicat: 05/02/2016 | 22:59

Dacă recent este prezent în presa sportivă graţie excelentelor rezultate obţinute la dublu, tenismenul Horia Tecău este cunoscut de mai mult timp drept un adevărat Federer al seducţiei.

 

După ce Tecău l-a părăsit la tenis, Mergea şi-a luat revanşa în club

Joi seara, Tecău a fost prezent alături de mulţi alţi sportivi celebri la concertul Smiley de la Tribute. Horia şi-a început seara în compania bunului său prieten şi fost partener de dublu (până când Horia a optat pentru alt tenismen), Florin Mergea, şi a nevestei acestuia.

Dar, pentru că Mergea e om cuminte şi la casa lui şi a părăsit clubul la scurt timp după concert, burlacul Tecău a început să scruteze mesele rămase populate, în căutare de alt anturaj şi, dacă se poate, de un suflet cald cu care să se trezească dimineaţa.

A zărit varianta ideală rapid, o masă la care se distrau Cristi Chivu şi soţia Adelina, Diana Chivu (sora lui Cristi), Bogdan Stelea, Vlad Munteanu şi soţia, dar şi patronul clubului, Marius Kalmar.

Dialog între cel care l-a părăsit pe Florin Mergea şi cea care a rămas lângă el. Aici în dialog cu nevasta lui Mergea, Horia Tecău a optat să-şi schimbe partenerul de dublu, în 2008.
Dialog între cel care l-a părăsit pe Florin Mergea şi cea care a rămas lângă el. Aici în dialog cu nevasta lui Mergea, Horia Tecău a optat să-şi schimbe partenerul de dublu, în 2008.

 

Soră de fundaş adevărat: Diana Chivu s-a apărat impecabil în faţa atacurilor lui Tecău

Obişnuit să servească numai aşi fetelor, Tecău a avut un schimb de replici neaşteptat de lung cu Diana Chivu (sora fostului mare fotbalist), încheiat, din păcate pentru el, cu o ”câştigătoare” a Dianei. Aceasta i-a refuzat avansurile, returnându-i direct pe linie replica: ”Sunt într-o relaţie de mulţi ani”.

Un pic şucărit pentru că a pierdut punctul, Tecău s-a întreţinut în continuare mai mult cu ceilalţi invitaţi şi cu sticla de vin din frapieră. La scurt timp după venirea numărului 1 mondial la dublu la masă, în jurul orei 3:30, Bogdan Stelea s-a ridicat şi a părăsit clubul. Nu credem că există vreo legătură între cele două, dar nu putem să nu ne amintim că în 2014 presa scria despre o idilă între Tecău şi fosta iubită a portarului Naţionalei, Lili Sandu.

După plecarea lui ”Stelică”, ceilalţi au mai stat până la 5:30 în formulă completă. La finalul nopţii, Tecău a împărţit resemnat un taxi cu fostul dinamovist Vlad Munteanu şi soţia acestuia, Andreea Oroz.

 

”Taxi, du-mă unde vrei, dar de preferat acasă” – seara s-a terminat fără ca Horia Tecău să puncteze
”Taxi, du-mă unde vrei, dar de preferat acasă” – seara s-a terminat fără ca Horia Tecău să puncteze

Nu-i nimic, Horia! De ce ţi-ai dori fete de Bucureşti, când tu şi Jean-Julien Rojer aţi format ceea ce toată presa a recunoscut a fi drept cel mai bun cuplu al lui 2015?

Cuceritorul Horia

De-a lungul timpului, Horia Tecău nu a fost în relaţii doar cu celebrităţile Andreea Raicu şi Lili Sandu, ci şi cu alte fete pentru care l-ar invidia şi Ilie Năstase. Pe lista cuceririlor lui Horia se mai numără fotomodelele Simona Untaru şi Corina Tievi.

Cele mai serioase relaţii au fost, pare-se, cele cu Andreea şi Corina. Dacă de fosta prezentatoare de la Prima TV Tecău s-a despărţit pentru că nu suporta modul cum aceasta insista să-l ”plimbe” prin oraş la tot felul de evenimente mondene unde nu voia să participe, se pare că, în cazul Corinei, fata a fost cea care a pus punct relaţiei, sătulă să fie mai mult departe de Horia din cauza nesfârşitelor turnee ale acestuia.

Adrian Nicolae
 

Citește și...