„Găsiți prenumele feminin cu 4 de A”. Ce a pățit o româncă după ce a sunat la 1204 și a vrut să dea răspunsul corect la concursul live de la Etno TV

Publicat: 19/11/2019 | 08:58

Concursul LIVE organizat pe postul Etno TV – telespectatorii trebuie să descopere, spre exemplu, un prenume feminin care conține 4 de A – are o desfășurare halucinantă, iar în mediul online a fost postat un mesaj în care o internaută își exprimă dezamăgirea.

Femeia a tot încercat să dea răspunsul corect – ”Anastasia” -, sunând la numărul care era afișat pe ecran, numai că era redirecționată către un alt număr d etelefon, apelul fiind taxat (1 euro + TVA). Într-un final, femeia nu a reușit să dea răspunsul corect, motivul fiind acela că i s-a închis telefonul.

”ANASTASIA este raspunsul pe care incerc sa-l dau sunand la numărul de telefon din imagine, insa hotii te pun sa suni apoi la alt nr de telefon (1204) care costa 1 euro+TVA, unde ti se genereaza niste numere si iti multumesc ei ca ai cumparat (probabil cumparatura e prosteala pe fata) si tot nu poti da raspunsul pentru ca ti se inchide telefonul…”, a scris femeia dezamăgită de toate încercările eșuate.

Bineînțeles, nu au lipsit reacțiile internauților.

”Pentru mine e deja prea mult ca se uita cineva la asa ceva ! Ca sa mai si apelezi… deja este SF”, a scris unul dintre aceștia.

Citește și...