Geanina de la Insula Iubirii, transformată total de operaţiile estetice. Cum arată acum tânăra cucerită de Andy

Publicat: 16/07/2019 | 21:58

Geanina, concurenta de la „Insula Iubirii” din acest sezon s-a schimbat radical după ce s-au încheiat filmările. Nu numai că fizic a făcut unele îmbunătățiri, dar și atitudinea tinerei care a fost cerită iremediabil de Andy este alta.

Dacă la Insula Iubirii, Geanina era tunsă scurt şi era blondă, după emisiunea care a făcut-o celebră, tânăra de 22 de ani s-a vopsit brunetă şi şi-a lăsat părul lung. Geanina a postat pe reţelele sociale mai multe fotografii în care este greu de recunoscut. Are buzele mai mari, extensii de gene, dar şi de păr şi, cel mai vizibil, silicoane uriaşe.

Se speculează că Geanina şi Costas au încheiat relaţia după participarea la Insula Iubirii şi că schimbările sale fizice extreme se datorează unei noi poveşti de dragoste. Costas a căzut în mrejele ispitei Nico, iar Geanina s-a lăsat foarte uşor ispitită de Andy.

„Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim‘, a spus Geanina în emisiune.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună’, a spus și Costas, iubitul ei, la momentul acela.

 

Citește și...