Generalul Stănculescu s-a „tratat“ c-o porţie de păcănele. Cum îşi joacă norocul, la aproape 90 de ani condamnatul de la Revoluţie

Publicat: 13/03/2016 | 20:52

Generalul Stănculescu s-a tratat din nou c-o porţie de jocuri de noroc. Sâmbătă el a mers într-un cazinou din Capitală, acolo unde şi-a mai exersat puţin priceperea într-ale aparatelor.

Deşi se apropie de considerabila vârstă de 90 de ani, acest lucru nu pare să fie un impediment pentru Victor Atanasie Stanculescu, un mai vechi „client“ al jocurilor de noroc.

M-am vândut la galerie… pentru un bilet de câţiva lei

CANCAN.ro l-a fotografiat pe general chiar în momentul în care era în faţa unui aparat şi se concentra să nimerească o posibilă combinaţie câştigătoare.

Nimic nu îi distrage atenţia generalului de combinaţia de mere şi cireşe de pe ecran
Nimic nu îi distrage atenţia generalului de combinaţia de mere şi cireşe de pe ecran

Dacă în urmă cu câţiva ani prefera compania doamnelor atunci când îşi încerca norocul, la începutul acestui weekend, Victor Atanasie Stănculescu a dorit să fie doar pe lângă păcănele şi cam atât.

Nu l-a mai interesat nici măcar jocul de ruletă, cel care, la fel precum compania doamnelor, intra pe lista de preferinţe ale generalului.

Mai mult decât atât, Victor Atansie Stănculescu a stat tot timpul îngândurat, sprijinit într-o mână, privind doar ecranul aparatului de joc.

În urmă cu doi ani, Stănculescu era la fel de vrăjit de jocurile de noroc
În urmă cu doi ani, Stănculescu era la fel de vrăjit de jocurile de noroc

Cum nici măcar luminile din sala de jocuri de la Maxbet nu au reuşit să îi distragă atenţia generalului, cea care l-a făcut pe acesta să îşi ia ochii de combinaţia de fructe afişate pe monitor a fost o ospătăriţă, care i-a luat lui Stănculescu paharul rămas gol din faţă.

Din comportamentul generalului, nu putem trage decât concluzia că sorţii nu prea i-au fost acestuia favorabili, deoarece nu pare foarte entuziasmat nici măcar de păcănelele pe care le are în faţa ochilor.

Păcănele, mon amour

Nici condamnările nu i-au putut lua generalului marea dragoste, păcănelele. Cunoscut pentru excesele sale când vine vorba de jocurile de noroc, Stănculescu a fost implicat în urmă cu aproape 7 ani într-un scandal imens, pe care l-a provocat într-un cazinou din Capitală.

Victor Atanasie Stănculescu a primit o condamnare de 15 ani de închisoare cu executare, în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, dar a fost eliberat de după gratii, în urmă cu doi ani, pe motive medicale.

Mădălina Moraru

Citește și...