Ger de CRAPA prietrele! Ce se intampla cu vremea in urmatoarele ore!

Publicat: 08/01/2015 | 07:04
Ger de CRAPA prietrele! Ce se intampla cu vremea in urmatoarele ore!

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, luni, o informare meteo de ger şi intensificări ale vântului, care a intrat în vigoare din data de 6 ianuarie şi va expira vineri, 9 ianuarie, la ora 10,00.

Joi dimineaţă, temperraturile au scăzut dramatic, în Bucureşti fiind minus 19 grade la staţia Băneasa.Ger de crapă pietrele în România joi dimineaţă. la Întorsura Buăzului s-au înregistrat minus 32 de grade Celsius, dar şi la Bucureşi au fost aproape minus 20 de grade Celsius. Potrivit ANM, spre sfârşitul acestei săptămâni vremea se va încălzi, însă vor apărea, din nou, depunerile de polei.

vreme

‘Pentru următoarea perioadă, şi vorbim despre următoarea săptămână, estimăm o încălzire semnificativă a vremii, astfel încât în week-end să ajungem la valori exclusiv pozitive pe timpul zilei. Vestea este bună, dar ar trebui nuanţată, pentru că această încălzire a vremii presupune pătrunderea peste ţara noastră a unei mase de aer cald şi umed. Această umezeală va duce la apariţia precipitaţiilor sub formă lichidă. În acest context vor apărea, foarte probabil, depunerile de polei, aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute’, a spus Gabriela Băncilă, potrivit Romania Tv.

L.L