Gest impresionant făcut de Simona Halep. Ce face cu banii pe care i-a câştigat din tenis. “Am început să…”

Publicat: 10/02/2018 | 13:00

Simona Halep a câştigat din tenis peste 20 de milioane de dolari, motiv pentru care a decis să se implice financiar în ajutorarea copiilor care vor să practice “sportul alb”. Aceasta speră ca România să aibă, în viitorul apropiat, un nou lider mondial.

 

„Am început să ajut financiar nişte copii să practice tenis. Un club nu ştiu dacă voi avea energie să construiesc, dar o să ajut în continuare tinerii să facă sport.

Mi-aş dori să avem din nou o jucătoare pe primul loc WTA. Sper ca junioarele de acum să privească cu încredere viitorul. Daca noi am putut, cu siguranţă şi ele pot”, a spus Simona Halep.

Altfel, Simona Halep a lansat un atac subtil la adresa lui Caroline Wozniacki, liderul WTA, după ce aceasta din urmă a cerut, în finala de la Australian Open, intervenţia medicului la scorul de 4-3 când urma să servească sportiva noastră şi astfel s-a rupt jocul.

„Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc. Nu, eu nu o să fac niciodată aşa. Eu, când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!”, a spus Simona Halep.

Citește și...