Gestul făcut de o tânără din Botoșani ca să își recâștige iubitul. Alexandra s-a trezit la miezul nopții și..

Publicat: 10/07/2019 | 15:39
Gestul făcut de o tânără din Botoșani ca să își recâștige iubitul. Alexandra s-a trezit la miezul nopții și..

Atunci când o relație sentimentală se află în impas, cei doi parteneri încearcă să se recucerească prin diferite metode cu impact maxim. Firește, asta în cazurile în care nu ajung amândoi la concluzia că este mult mai bine să trăiască separați. O poveste sentimentală cu suișuri și coborâșuri se desfășoară la Botoșani, iar evoluția ”evenimentelor” este surprinzătoare.

O tânără din Botoșani a recurs la un gest cu totul neașteptat, în speranța că – după doi ani de relație care s-au încheiat printr-o separare – va reuși să îl convingă pe fostul iubit său că îl iubește în continuare. Decisă să întreprindă orice măsură pentru a-i capta, din nou, atenția, tânăra i-a lipit acestuia pe mașină – la miezul nopții – peste 200 de post-it-uri pe care a scris, evident, ”Te iubesc”, informează botosaneanul.ro.

Problema a apărut, totuși, fiindcă Alexandra a cunoscut – la un moment dat – un alt băiat, iar despărțirea s-a produs. După un timp, regretând decizia luată, Alexandra face acum tot posibilul pentru a-l recuceri pe Răzvan, primul iubit. Rămâne de aflat cum a reacționat Răzvan după ce și-a descoperit mașina tapetată cu post-it-uri galbene și roz.

Citește și...