Gestul scandalos făcut de acest bărbat după ce a fost oprit de Poliție. VIDEO

Publicat: 16/09/2019 | 13:08
Gestul scandalos făcut de acest bărbat după ce a fost oprit de Poliție. VIDEO

Un bărbat care a fost oprit în trafic de Poliția Română a făcut un gest scandalos, care a devenit viral pe Inernet. Supărat că a fost tras pe dreapta de autorițăți, bărbatul din imagini a vrut să se răzbune și a făcut-o chiar în mijlocul străzii, în amiaza mare, de față cu toată lumea.

Bărbatul din imagini se arată foarte nervos de faptul că a fost oprit în trafic de către polițiști și a făcut câteva gesturi, care a scandalizat, atât pe ceilalți șoferi, cât și pe cei care au văzut imaginile. Imediat ce mașina de poliție pleacă, bărbatul se duce în mijlocul străzii și arată degetele mijlocii, iar apoi se întoarce cu spatele și își dă pantalonii jos, arătându-le partea dorsală oamenilor legii.

Internauții s-au arătat indignați de gestul bărbați și și-au exprimat dezamăgirea prin diferite mesaje.

Tare cum toti generalizeaza si injura politia, poate erau niste politisti care si-au facut meseria si au dat amenda sau ceva. La voi nu e bine, nici daca si fac datoria, nici daca nu si-o fac. Cat despre gunoiul din imagini, fara cuvinte.. Nu mai dam noi inainte niciodata cu specimenele astea./ Ce distrus! Locul lui este la zoo sa arunce maimuțele cu rahat in el/Mielusel cu apucaturi de smecher, faci pe baiatu dupa ce pleaca, hai ca m am saturat de astia e plin la noi„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la video.

Citește și...