Gestul scandalos făcut de Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Și-a băgat mâna în pantaloni, apoi a fost fotografiat așa

Publicat: 14/07/2018 | 13:23

Băiatul cel mare al lui Adi Mutu a stârnit un val de critici pe o rețea de socializare, unde a postat o poză cu care a scandalizat. Mario Mutu a fost pozat în timp ce își bagă o mână în blugi și arată un semn obscen. Și mesajul pe care l-a scris fiul fostului fotbalist cu Alexandra Dinu i-a nemulțumit pe fanii săi.

Mario Mutu este stabilit în SUA împreună cu mama sa. În urmă cu câteva ore, el a urcat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare într-o ipostază, pe care unii o văd total nepotrivită pentru vârsta lui. La 15 ani, adolescentul cochetează cu lumea modei. Imaginea a fost însoțită de un mesajul scris în limba engleză.

“Când vorbești despre mine, vorbesc faptele 🗣”, a scris Mario Mutu pe contul lui de Instagram.

Unii dintre internauți au fost de părere că mesajul fiului lui Adi Mutu ar fi, de fapt, destinat unor persoane care nu sunt de acord cu acțiunile sale.

“Faptele că tot timpul îți ții mâinile pe p$#@”, “Frumos!”, “E timpul pentru luptă” sunt trei dintre mesajele fanilor.

În plus, nu e pentru prima dată când Mario Mutu face publice imagini care stârnesc controverse. Luna trecută, de exemplu, el s-a lăsat fotografiat cu lenjeria intimă la vedere, făcând gesturi obscene.

Sursa foto: Instagram

Mario, fiul lui Adrian Mutu din prima căsătorie

Actrița Alexandra Dinu este cea care l-a făcut tătic pentru prima dată pe Adi Mutu. Fiul lor, Mario Mutu, a venit pe lume pe 4 Mai 2002, la un an de la nuntă. După divorțul de fostul fotbalist, care a avut loc în 2003, frumoasa artistă a plecat în Statele Unite, iar băiatul i-a rămas în custodie. Adolescentul cochetează cu modelingul. Alexandra Dinu şi-a început cariera la Hollywood, unde urmează şi cursuri de actorie.

Anul trecut, Adrian Mutu a devenit tătic pentru a patra oară. Tiago Adrian Mutu s-a născut pe 14 aprilie 2017, la ora 07:44. Fiul fostului sportiv și al Sandrei Mutu a cântărit 3,6 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri. Adi Mutu are două fiice din mariajul cu frumoasa Consuelo Matos: Adriana Lea (n. în 2007) și Maya Vega (n. în 2009).

Citește și...