Gheorghe Dincă a mărturisit tot! Un profiler din cadrul FBI a obținut informații complete de la el

Autor:
Publicat: 20/10/2019 | 13:01
Gheorghe Dincă a mărturisit tot! Un profiler din cadrul FBI a obținut informații complete de la el

Ancheta greoaie din cazul Caracal capătă, în sfârșit, un contur! Specialiștii din cadrul FBI (Biroul Federal de Investigații) au reușit să scoată informații prețioase din gura suspectului Gheorghe Dincă.  

Au trecut trei luni luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu și a fost nevoie de intervenția directă a Biroului Federal de Investigații (FBI) pentru ca lucrurile să înceapă să se miște. Profilerul FBI a reușit să scoată tot ce se putea din gura lui Gheorghe Dincă, iar în săptămânile ce urmează acesta îi va realiza dosarul psihologic.

Anunță că profilerul FBI a reușit să obțină informații complete de la bărbatul care susține că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Conform sursei citate, profilerul din România îl întrerupea mereu pe Dincă și de aceea bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două fete s-a enervat și nu i-a mai spus nimic.

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu, o nouă expertiză urmnd să fie făcută în Statele Unite.