Gheorghe Dincă și-a zidit victimele în pereții casei din Caracal? Meșterul Manole – varianta 2019. „Miroase a cimitir”

Publicat: 13/08/2019 | 09:46
Gheorghe Dincă și-a zidit victimele în pereții casei din Caracal? Meșterul Manole – varianta 2019. „Miroase a cimitir”

Tonel Pop a făcut noi dezvăluiri cu privire la ancheta în cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei susține că miroase a cimitir în casa lui Gheorghe Dincă.

”Parchetul va trebui să facă o colaborare cu laboratoare din străinătate. Se scot numai mizerii de aici. Pare destul de complicat. Vă spun sincer, miroase a cimitir aici. De undeva, din pereți. Asta e senzația mea. Ar fi bine măcar să vină să predea animalele: sunt găini, porumbei.

Nu știu dacă e vorba de altă victimă, dacă știam, nu vă spuneam, nu e momentul”, a spus Tonel Pop.

Tonel Pop: ”Dincă are o tactică!”

Un martor cu identitate ascunsă – l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă încă din anul 2001 – a declarat că acesta avea o inteligență sub medie. Avocatul familei Melencu, Tonel Pop, infirmă această informați după ce s-a aflat în apropierea ”Monstrului din Caracal”.

Conform avocatului, Gheorghe Dincă este ”boierul acestei cercetări” și chiar se crede, nici mai mult și nici mai puțin, decât ”șeful anchetei”. Tonel Pop susține că ”Monstrul din Caracal” are o inteligență nativă, ”din aceea de țăran”, lipsită de ”finețuri”.

„Gheorghe Dincă nu are o inteligență sub medie. Are o inteligență nativă, din aceea de țăran, nu o inteligență de finețuri. Are o tactică, o perseverență, o memorie și o putere de simulare și disimulare, înglobate într-o ironie incredabilă. El se crede șeful acestui anchete, zâmbește și îl simt, am stat lângă el la un metru. El se simte boierul acelei adunări: de polițiști, de avocați, de procurori. Are sticla cu apă rece. Merge și ia masa. El este boierul acestei cercetări cel puțin în imaginația lui”, a precizat avocatul Tonel Pop la Antena 3.

Citește și...