Gigi Becali îl pune la punct pe Valeriu Iftime: „Îi transmit să stea în banca lui!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/11/2019 | 11:29

Război total între Gigi Becali și Valeriu Iftime înaintea duelul de astăzi din Moldova dintre FC Botoșani și FCSB.

Pus la zid de finanțatorul moldovenilor pentru că nu a trecut peste clauza prin care să-i permită lui Mihai Roman să evolueze în meciul direct din această seară de la Botoșani, Gigi Becali a reacționat dur la adresa lui Iftime.

„Îi transmit să stea în banca lui, că nu este frumos să ne bălăcărim prin presă. Eu îl întreb doar atât: s-a întâlnit cumva hoțul cu prostul? Păi, a uitat ce s-a întâmplat cu Golofca? Câți bani i-am dat eu pe el când l-am adus la FCSB? 400.000 de euro, corect?! Câți mi-am recuperat din ei după ce i l-am dat înapoi la Botoșani? Am rămas cu buza umflată. Iar el ce a făcut? L-a vândut apoi pe domnul Golofca și la CFR Cluj, pe 300.000 de euro, iar mie mi-a dat ceva din ei? Nu mi-a dat nimic. Păi, cum facem? Să vă spun cum a stat treaba și cu Roman. I-am dat bani lui Iftime când l-am luat? I-am dat! Ştiți cât am tras eu ca să scap de Roman? I-am dat de la mine și 50.000 de euro, că nu voia să plece înapoi la Botoșani. Ii spun lui Iftime că eu nu am prieteni la fotbal. Singurul meu prieten este Dumnezeu. Să respecte clauza din contract. Să fie foarte clar. Contractul este contract. Este semnat de ambele părți. La revedere! Hai să vedem cine bate în meciul direct, nu să vorbim prin presă și să ne plângem că i-a făcut Becali una și alta. El ce vrea acum? Eu să pierd și meciuri, dar și bani, nu? Nu se poate!”, a tunat Gigi Becali.

În momentul în care l-a cedat înapoi pe Roman la Botoșani, Becali a pus o clauză în contract prin care încasează 100.000 de euro dacă fotbalistul este folosit în meciul direct. Iftime a încercat să-l determine pe Becali să renunțe la această clauză însă nu a avut succes, de aici plecând tot sacandalul mediatic dintre cei doi parteneri de afaceri.

Citește și...