Gigi Becali s-a ținut de cuvânt » Contracte reduse cu 50% la FCSB!

Autor: Cristian P
Publicat: 26/03/2020 | 17:27
Gigi Becali s-a ținut de cuvânt » Contracte reduse cu 50% la FCSB!

Gigi Becali a aunțat că din cauza pandemiei de coronavirus, a hotărât să micșoreze contractele jucătorilor cu 50%. Latifundiarul din Pipera a afirmat că majoritatea celor din vestiar au acceptat aceast măsură.

Căpitanul FCSB, Florin Tănase a fost cel care a reprezentat interesele fotbaliștilor în fața patornului și tot ce a putut obține a fost o micșorare a perioadei în care această măsură se aplică. Deși inițial dorea să aplice această micșorare a contractelor cu 50% până la 1 ianuarie 2021, Gigi Becali a acceptat în cele din urmă varianta propusă de „vestiar”, ca salariile să revină la normal de la 1 septembrie 2020.

„Eu și colegii mei am înțeles situația dificilă în care ne aflăm cu toții și am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plătește și pentru care ne dorim cu toții să facem performanțe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuțiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistențele mele, a acceptat ca această perioadă să se diminueze până în luna septembrie 2020”, a scris Florin Tănase pe o rețea de socializare.

După cum bine știți, sezonul comptițional în Liga 1 este în acest moment suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Datele lansate de oficialii LPF pentru reluarea sezonului competițional sunt 16 mai, aceasta fiind varianta optimistă și 13 iunie, varianta pesimistă.

 

Citește și...