Gigi Becali și-a ”inflamat” cuscrii în noaptea nunții! Socrilor mari nu le-a convenit faptul că…

Publicat: 14/10/2019 | 23:12

S-a dus și nunta anului! Și cine putea să fie în rolul principal dacă nu Gigi Becali, cel care și-a văzut fata cea mare, Theodora, în rochia de mireasă. Omul de afaceri și patronul FCSB a făcut, cum era de așteptat, de altfel, mega-spectacol. Peste tot, pe ringul de dans, pe lângă ring, atunci când a împărțit bani muzicanților, chelnerilor și cui i-a mai apărut în cale. A cheltuit o avere pentru a organiza evenimentul și le-ar mai fi dat și proaspăt-însurățeilor bani cât să înceapă zece afaceri. Dar a stârnit, oarecum, și nemulțumiri. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturia unei prietene la cataramă a celor despre care s-a vorbit mai puțin… 

Conform tradiției, au avut un rol ”greu” în ”nunta anului”. Este vorba despre socrii mari, părinții lui Mihai Mincu, cel care și-a găsit fericirea alături de Theodora, fata cea mare a vestitului Gigi Becali. Numai că… (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL DIN PIPERA A TOCMIT DEJA VIITOAREA NUNTĂ DIN FAMILIE)

Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Theodora

Citește și:

Socrii mari, supărați?! ”Gigi Becali a cam sărit calul!”

Povestea stă cam așa: Gigi Becali și-a făcut triumfal apariția la aveniment, cu soția lui la brat. Puțin a stat ”cumințel” patronul echipei FCSB, apoi a luat inițiativa la fastuoasa petrecere. A repetat dansul care-l consacra pe ring în urmă cu mulți ani, tot la un mare eveniment, apoi a aruncat cu mii de euro către muzicanți, membrii formației Pindu. Banii s-au împrăștiat pe ring precum cei din finalul unei emisiuni unde Leo de la Strehaia era în prim-plan. Doar că Gigi Becali a dat cu ”veritabili”.  (VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI A APĂRUT LA NUNTĂ CU 150 MII € ”LA PURTĂTOR”!)

Socrii mari nu ar fi fost însă așa de entuziasmați. Gigi peste tot… O prietenă a cuplului a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că părinții lui Mihai s-ar fi supărat nițel. ”A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a povestit femeia. (CITEȘTE ȘI: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Socrii mari ar fi fost un pic supărați pentru că Gigi Becali a monopolizat atenția

Nunta Theodorei a stabilit recordul național: dar uriaș!

Sâmbătă s-a jucat totul: cununia religioasă, urmată de o nuntă ca-n povești, la Palatul Snagov. Lesne de înțeles, la petrecerea Theodorei Becali cu Mihai Mincu au fost invitate celebrități una și una. Implicit, plicurile-dar au fost burdușite! Cei doi au câștigat, astfel, o avere, doar într-o singură noapte. Ca exemplu, doar Anamaria Prodan a „cotizat” cu peste 10.000 de euro. (NU RATA: SUPER-IMAGINI DE LA CUNUNIA DE 5* A FIICEI LUI GIGI BECALI)

Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc, Adriean Videanu și Anamaria Prodan Reghecampf  au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. Și care „au dăruit masa” substanțial. Plus contribuția uriașă a socrului mic, Gigi Becali, care a plătit tot, adică nu mai puțin de jumătate de million de euro. Sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, au dezvăluit că ”însurățeii” au numărat aproximativ 600.000 de euro. Și încă nu terminaseră de desfăcut toate plicurile! Și asta fără darul lui Gigi. Iar multimilionarul este cunoscut drept mână largă…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)