Giulia Anghelescu s-a retras din muzică: “Nu mă mai regăsesc”. Cum își câștigă banii acum artista

Publicat: 01/03/2019 | 08:25

Giulia Anghelescu sau Giulia, pe numele de scenă, a luat o decizie care nu i-a bucurat deloc pe fanii săi. Artista s-a retras din muzică și a vorbit despre motivele care au dus la hotărârea de a renunța la cariera ei în cadrul unui interviu. Vedeta și soțul ei, Vlad Huidu, au doi copii împreună: Antonia Sabina și Eduard Mikael.

Citește și: Giulia Anghelescu, pe mâna medicului estetician: ”Nu îmi e frică!”

Giulia Anghelescu s-a retras din muzică: “Nu mă mai regăsesc”

În vârstă de 34 de ani, Giulia a mărturisit că a renunțat să mai facă muzică, pentru că a descoperit alte lucruri care o fac fericită. Cu toate acestea mai cântă din când în când. În timpul declarațiilor, artista a dezvăluit cum a zis soțul ei că va încerca “să o manipuleze” ca să mai lanseze o piesă nouă. Artista a adus în discuție și faptul că anul trecut “a bifat” primul rol dintr-o peliculă și că… premiera va fi una la care cu siguranță va plânge.

Citește și: Giulia Anghelescu, lăsată fără replică de fiica ei când a întrebat-o cum a venit pe lume: ”Nu am știut ce să îi răspund…”

Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat, a declarat Giulia Anghelescu pentru vlogul Lorenei Buhnici.

Citește și...