Golden buzz la ”Românii au talent”. Florin Călinescu a rămas mut! Ce a putut să-i facă…. ”Sunt fleașcă…”

Publicat: 29/03/2019 | 23:20

Golden buzz la ”Românii au talent”. A fost momentul de grație al galei de vineri seara la ”Românii au talent”! Moment de uimire generală: Florin Călinescu s-a ridicat, după ce a fost mut câteva secunde, și a apăsat butonul auriu! Golden buzz pentru Daniela Machidon, studenta la medicină!

Daniela Machidon, studenta la medicină cu voce de aur! Atunci când a început să cânte, toată lumea a rămas mută.

”A fost un moment cu totul și cu totul special. Pansament gastric ai fost!”, a strigat Andi Moisescu, în timp ce Andra a completat imedict: ”A fost angelic! I-a fermecat pe toți!”

”Golden buzz la Românii au talent”. Florin Călinescu a rămas stană de piatră preț de câteva secunde. Apoi a spus: ”Oricum sunt fleașcă toate organele mele! Eu semnez chiar acum, să știi!” S-a ridicat și a apăsat butonul auriu, într-o sală care, practic, a explodat de entuziasm.

”A fost o întâlnire care vine de undeva din afara Universului. S-au aliniat niște energii acolo, s-a întâlnit plusul cu minusul. Normal că s-a produs scânteia”, a fost comentariul lui Andi Moisescu, la finalul reprezentației pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

”Bravo, Florine, bravo, Florine”,  a strigat, din culise, Smiley. ”Nu-mi vine să cred”, a completat Pavel Bartoș.

”A fost angelică. De când a intrat pe scenă i-a cucerit pe toți”, a spus Andra.

Citește și...