Grătarele bucureștenilor l-au scos din „pepeni” » Rednic cere autorităților să ia măsuri dure: „Toleranță zero!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/03/2020 | 13:59
Grătarele bucureștenilor l-au scos din „pepeni” » Rednic cere autorităților să ia măsuri dure: „Toleranță zero!”

Mircea Rednic, antrenorul principal al formației Poli Iași a declarat că nu i-a venit să creadă când a văzut imaginile din Capitală de ieri unde lumea aieșit la picnic și grătare.

Tehnicianul a spus că în opinia sa autoritățile ar trebui să ia măsuri mai dure împotriva celor care sunt inconștienți în aceste momente de criză.

„Sincer să fiu, mă așteptam la măsuri mai dure, mai ales după ce am văzut că s-a întâmplat ieri, cu oameni prin parcuri, cu grătare, cu copii. Am rămas surprins. S-au făcut recomandări, dar nu este ca în Belgia. Nu e voie să ieși! Te prinde pe stradă, amendat! În Franța, la fel. Nu discută cu tine. Toleranță zero! Ce cauți pe stradă? Înțeleg… te duci la farmacie, la cumpărături, la un neam care este bolnav, dar în rest nu ai ce să cauți pe stradă. Altfel nu vom mai avea control! Vedeți că sunt state mult mai avansate din punct de vedere medical decât noi și ca infrastructură, ca dotări, care nu fac față. Ar fi păcat pentru că noi până acum am gestionat bine, statul a gestionat bine situația”, a tunat Puriul.

Tehnicianul a spus că a stat în această perioadă în Iași însă revine la familie în Capitală.

„Am plecat spre București, unde este familia. Acolo am sală de fitness, am curte. Citesc, merg în sală… Familia este bine, în România, suntem bine cu toții, la domiciliu”, a conchis Rednic.

După cum bine știți, activitatea fotbalistică în România este suspendată îîn această perioadă. Cei care conduc destinele forului românesc au lansat ca variante datele de 16 mai respectiv 13 iunie pentru reluarea Ligii 1.

 

Citește și...