Greii din PNL au votat în străinătate pentru președintele României: ”Din respect pentru Diaspora”

Publicat: 08/11/2019 | 14:55
Greii din PNL au votat în străinătate pentru președintele României: ”Din respect pentru Diaspora”

Conform stiripesurse.ro, europarlamentarul Rareș Bogdan – secretarul general al PNL – Robert Sighiartău, dar și senatorul liberal Viorel Badea au votat, azi, la alegerile prezidențiale în Roma, Bogdan Rareș afirmând că a ales capitala Italiei ”din respect pentru Diaspora și cei care au fost umiliți”.

Rareș Bogdan a declarat că ”frații noștri nu au plecat de bine”, ci ”din disperare” și din cauză că au fost ”umiliți”. Totodată, Rareș Bogdan a transmis că românii plecați pe alte meleaguri sunt așteptați ”acasă”.

”Din respect pentru Diaspora, pentru frații noștri care nu au plecat de bine, care au plecat din disperare și că au fost umiliți. Îi așteptăm acasă. Am venit pentru ei, din respect pentru cei care în urmă cu cinci ani l-au adus pe președintele nostru în fruntea statului, pentru cei care iubesc românia în fiecare zi”, a declarat, după vot, Rareș Bogdan.

”Am votat pentru o Românie normală”

La rândul său, Robert Sighiartău a spus că a votat pentru o Românie normală, pentru o Românie ”occidentală”, dorindu-și ca ”cinci ani să fie buni”.

”Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Împreună cu președintele României, cu oamenii de bună credință ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni, să fie cinci ani de zile de construcție a României, în care vrem să dăm un semnal ca românii care sunt aici să se întoarcă în România”, a punctat secretarul general al PNL. De asemenea, Viorel Badea a spus că sunt ”trei zile pentru zece ani de bunăstrae în România”. (articolul integral AICI)

Citește și...