Hagi crede în miracol după 3-6: „Noi de marcat, marcăm, de jucat ştim să jucăm fotbal!”

Autor: Cristian P
Publicat: 26/07/2019 | 11:35
Hagi crede în miracol după 3-6: „Noi de marcat, marcăm, de jucat ştim să jucăm fotbal!”

Managerul general al formației Viitorul Constanța a declarat – la finalul partidei pierdute de elevii săi la scor de tenis în Belgia cu Gent, scor 6-3 – că înfrângerea este una grea pentru trupa pe care o pregătește.

„Încep cu lucrurile bune. Chiar dacă am suferit o înfrângere grea, cred că ofensiv am jucat bine, de asta am şi marcat trei goluri în deplasare. Defensiv, părerea mea, am jucat foarte slab. Din păcate, le-am dat foarte multe spaţii în prima repriză. Ei au calitate, au arătat, au jucători foarte buni. Am marcat goluri în repriza a doua. Am avut ocazii, am dus mingea în careu. Am făcut lucruri bune ofensiv, pentru un meci în deplasare. Defensiv, din păcate slab”, a declarat Gică Hagi.

Referindu-se la returul de joi 1 august de la Ovidiu, „Regele” a afirmat că totul e posibil și că elevii săi pot întoarce scorul și se pot califica.

„Totul e posibil în fotbal, important e să credem în continuare. După o repriză proastă, am făcut o repriză secundă foarte bună. Aşa că rămânem cu repriză a doua şi vedem ce facem la Constanţa. S-a văzut că ambele echipe au făcut greşeli în plan defensiv. Joacă bine ofensiv, dar avem de lucrat defensiv. Noi de marcat, marcăm, de jucat ştim să jucăm fotbal. Fără minge am făcut foarte multe greşeli colective, ca şi echipă. Vom vedea. E greu să spui, trebuie să marcăm goluri multe acasă. În plan defensiv nici ei nu au jucat bine, lucru care îmi dă speranţe acasă. Putem să facem un meci bun, perfect. Trebuie să nu luăm goluri şi să marcăm trei goluri Sperăm pentru meciul de acasă. Sperăm ca acasă să facem minunea”, a mai spus Hagi.

În duelul din Belgia au marcat Nana Asare (min. 4), Brecht Dejaegere (min.13), Yuya Kubo (min. 35, 45), Roman Iaremciuk (min.42 – penalty, 50), respectiv Sebastian Mladen (min.21), Bogdan Ţîru (min. 56, 61).

Citește și...