Hagi știe cum poate câștiga la Giurgiu: „Trebuie să fim mai buni ca ei!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/02/2019 | 11:53
Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța, s-a arătaat încrezător în șansele pe care echipa sa le are de a obține un rezultat pozitiv în meciul din prologul etapei a XXIII-a pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 20:00 la Giurgiu cu Astra.

Cu o victorie în acest duel, elevii lui gică Hagi s-ar distanța la cinci lungimi față de astral urmând a-și consolida locul 4 pe care îl ocupă la startul acestei etape, în timp ce o remiză i-ar menține pe constănțeni la două lungimi în fața adversarei de astăzi.

Formaţia lui Hagi vine după cinci etape fără victorie, ultimele trei fără gol marcat, însă „Regele” nu este îngrijorat de acest aspect.

„Ambele formaţii au nevoie de puncte în lupta pentru play-off, deci va fi un joc cu miză, cu presiune. Trebuie să fim mai buni ca ei şi să obţinem cât mai mult. Astra este o echipă bună, cu un lot echilibrat, foarte periculoasă la fazele fixe şi poziţionale, dar noi nu trebuie să-i lăsăm să-şi facă jocul. Nu este un meci decisiv, mai avem alte trei partide după acesta. Nu mă îngrijorează faptul că n-am marcat de trei etape. Avem un singur meci disputat în acest an, deci nu e nimic ieşit din comun”, a declarat Gică Hagi.

Înaintea duelului programat astăzi la Giurgiu de la ora 20:00, Viitorul se află pe locul 4 în liga I cu 34 de puncte în timp ce Astra este pe locul 6 cu 32 de puncte.

Partida Astra Giurgiu- Viitorul Constanța va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look de la ora 20:00.

Citește și...