Halep vrea să facă din nou echipă cu Darren Cahill: „Să sperăm că acest rezultat îl va aduce înapoi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/07/2019 | 15:35
Halep vrea să facă din nou echipă cu Darren Cahill: „Să sperăm că acest rezultat îl va aduce înapoi!”
Imediat după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, Simona Halep a anunțat că își dorește să îl aibă din nou în echipa ei pe Darren Cahill, fostul antrenor de care s-a despărțit la finele sezonului trecut.

Constănțeanca în vârstă de 27 de ani și locul 4 WTA, poziție pe care a ajuns după ce a câștigat la „All England Club” a afirmat că își dorește enorm să-l convingă pe australian să revinăă lângă ea.

„M-am simțit pierdută când mi-a spus că ne vom despărți. Pe de altă parte, aveam încredere. Știam că dacă voi pune în practică tot ce am învățat de la el, voi avea o șansă mai mare să fiu mai bună pe teren.Ne-am despărțit, dar e încă prietenul meu și este alături de mine. A venit să vadă meciurile și mi-a dat sfaturi prietenești. Sper să revină. Să sperăm că acest rezultat îl va aduce înapoi”, a declarat Simona Halep.

În altă ordine de idei, după ce s-a impus la Wimbledon, cucerind astfel al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, după Roland Garros 2018, Simona Halep şi-a stabilit deja principala ţintă pentru 2020, respectiv o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Vreau să câştig orice fel de medalie la Jocurile Olimpice pentru a completa tot ce am realizat în tenis. E o şansă să joc pentru ţara mea, întotdeauna am iubit asta. Dezamăgirea eşecului de anul acesta din Fed Cup (n.r. din semifinala cu Franţa) m-a durut cu adevărat. Trebuie să joc bine pentru a obţine o medalie, ar fi un vis pentru mine”, a declarat Simona Halep.

Citește și...