Horia Brenciu s-a închinat în faţa colegilor săi:”Le mulţumesc pentru încredere şi, dacă i-am supărat cu ceva, îi rog să mă ierte”

Publicat: 30/12/2012 | 20:18
Horia Brenciu s-a închinat în faţa colegilor săi:”Le mulţumesc pentru încredere şi, dacă i-am supărat cu ceva, îi rog să mă ierte”

Horia Brenciu a făcut recenzia pentru anul 2012 şi a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinere şi echipei sale că a fost alături de el.

Horia Brenciu

„Oricit de talentat, plin de idei sau celebru ai fi, echipa este cea care te defineste si numai alaturi de ea iti poti indeplini toate visele! Ei sint stuff-ul, orchestra si doar o parte dintre colaboratorii si tehnicii de la HB Media Entertainment. Dupa primul nostru turneu de 21 de orase, dupa cele 2 mari productii de la Sala Palatului, „Fac ce-mi spune inima” si „My way”, care au atras aproape 30.000 de spectatori si dupa acest Craciun incununat de Vocea Romaniei, pot spune ca 2012 a fost un an plin de emotie. Le multumesc tuturor pentru ca au avut incredere in mine si daca i-am suparat cu ceva, ii rog sa ma ierte… Nu vreau sa inchei postul asta fara sa va multumesc si voua, celor care ne scrieti, ne criticati si ne aplaudati. Cu toti imi sinteti deopotriva prieteni, in pofida spatiului virtual in care ne aflam… Spectacolul va continua si in 2013 cu si mai multa dragoste, va promit! Pina atunci, vine revelionul. Sinteti pregatiti de 2013?”, a scris Horia pe Facebook.

Viorela Precupaş

Citește și...