HOROSCOP 1 APRILIE. Balanțele au probleme financiare

Publicat: 31/03/2018 | 23:07
HOROSCOP 1 APRILIE. Balanțele au probleme financiare

HOROSCOP 1 APRILIE Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Este posibil ca oamenii apropiați ție să fie puțin nemulțumiți de anumite tensiuni existente între voi. Schimbă-ți atitudinea, organizează o petrecere și reușiți să scăpați de disensiuni. Partenerul poate fi nemulțumit de modul în care te comporți în ultimul timp. Nu fi combativ și încearcă să abordezi cât mai calm cu putință situația. Partenerul va răspunde în funcție capacitatea, de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simți. O cină romantică poate deschide mai ușor canalul de comunicare.

Taur
Astăzi e posibil ca dorințele tale să nu corespundă cu cele ale partenerului. Tu ești mai încăpățânat iar el are tendințe spre egoism. Totuși, o comunicare deschisă vă poate detensiona și reușiți să scapați de anumite divergențe ce țin mai mult de felul de a gândi al fiecăruia. Spre seară mergeți la prieteni și uitați de toate problemele de peste zi. Încearcă să armonizezi și relația cu familia. Organizează activități la care să participați împreună, bucurându-vă astfel unul de prezența celuilalt.

Gemeni
Profită de ziua liberă și îngrijește-te mai mult de sănătatea ta. De asemenea, viața socială se anunță foarte activă. Tu alegi dacă vrei să ieși cu prietenii în oraș sau dacă vrei să-ți petreci timpul cu cei dragi din familie. Poți petrece o seară foarte plăcută la teatru sau cinema. Oricum ar fi, ziua se anunță promițătoare. Sunt aspecte favorabile și în ceea ce privește relațiile. Pe de altă parte, astrele îți pregătesc surprize plăcute important e să crezi că ți se pot întâmplă lucruri frumoase.

Rac
O întâlnire total întâmplătoare sau un eveniment neprevăzut îți pot atrage interesul astăzi. E posibil să dai telefoane și să îți aduni toți prietenii cu această ocazie. Pe de altă parte, dacă stările tale sunt schimbătoare și relațiile cu ceilalți vor avea de suferit. Dacă nu ai chef să ieși, petrece mai mult timp cu tine însuți și te odihnești. În ceea ce privește relația de cuplu important e să vorbiți deschis despre ce vă place și ce nu. Ai curajul să faci o schimbare sau chiar să iei o decizie.

Leu
Este posibil să ai o zi destul de plină. Întâlniri, telefoane, drumuri. Partenerul îți solicită de asemenea atenția. Însă vei încheia ziua mulțumit de sine. Cu siguranță energia și atitudinea ta pozitivă te vor ajuta să depășești momente care în alte condiții ți-ar fi creat mult stres. Este posibil să fii nevoit să-ți asumi anumite responsabilități în relațiile pe care le ai. Partenerul îți solicită atenția așa că, pune celelalte problemele pe locul doi. Spre seară, cei dragi îți vor fi alături.

Fecioară
Orice oportunități apar astăzi încearcă pe cât posibil să ții cont de ele pentru că acestea nu apar în fiecare zi. Urmărește-ți inima și vei decide într-un final cum e mai bine pentru tine. Cele mai importante sunt colaborarea și ajutorul reciproc, în general grija pentru celălalt. Renunță la reacțiile egoiste pentru a evita discuții inutile. După o săptămână agitată ar fi indicat să găsești metode relaxante de a-ți petrece această duminică. O plimbare în aer liber, poate chiar o minivacanță la munte.

Balanță
Ai petrecut cam mult timp la birou și, în această perioadă tensionată din punct de vedere al relațiilor, nici a ta nu va fi ferită de ceva încordare. Situația financiară nu e tocmai bună din cauza faptului că vei achita o grămadă de facturi. Dacă reușești să fii puțin mai calculat, nu vei fi dat peste cap. Este posibil să ai o zi plină din punct de vedere social dar și imprevizibilă. Poți cunoaște foarte mulți oameni și, astfel, să închei seară participând la un eveniment foarte interesant.

Scorpion
Sfârșitul de săptămâna te face să te resimți din punct de vedere fizic și psihic. Ritmul alert ți se potrivește dar mai domolește-l din când în când. Hrănește-ți sufletul și mintea. Îți este activată dorința de a străluci, de a te afirma, de a socializa. Acceptă orice invitație la evenimentele ce se petrec în această seară. Dorința se va împlini. Este foarte posibil să petreci timp alături de oameni dragi și să simți că ești înconjurat de multă iubire. Important e să le transmiți și tu ce simți.

Săgetător
Parcă s-au aliniat toate planetele în favoarea ta. Ești dornic de aventură și pasiune. Îți poți surprinde partenerul cu gesturi imprevizibile și, de ce nu, romantice. Îți dorești mai mult ca niciodată să pornești într-o călătorie fie ea și imaginară. O duminică relaxantă sau prea liniștită nu este tocmai ceea ce îți dorești. Spre seară, toată atenția îți este îndreptată către tine și către ceea ce îți face plăcere. Faci gesturi surprinzătoare pentru cei din jur, surprinzătoare chiar și pentru tine.

Capricorn
Incearcă să-ți acorzi mai multă atenție ție și hobby-urilor tale. Nu te mai ocupa atât de problemele celorlalți și fă-ți programul tă, alege o librărie, o expoziție, un spațiu în care să te relaxezi. Este posibil să întâlnești o persoană cu care vei avea o conversație foarte interesantă și care îți poate schimba percepția despre viață. Îți revin amintiri ale unor evenimente care ți-au marcat existența, lasă-le să apară fiindcă azi ai posibilitatea să le înțelegi sensul și să depășești anumite traume.

Vărsător
E posibil ca azi câțiva prieteni să te invite la un eveniment puțin mai nonconformist. Dar asta nu te împiedică să participi, din contră, ești foarte entuziast. Vei avea parte și de situații imprevizibile. Așa că cel mai bine ar fi să nu organizezi tu nimic ci doar să încerci să te bucuri de orice moment al acestei zile. Te simți puțin epuizat însă nu vrei să pierzi nicio ocazie de a te distra mai ales că ai o dispoziție bună și comunici excelent cu cei din jur. Trăiește cât mai mult clipa prezentă.

Pești
Astăzi ai tendința de a fi foarte generos cu persoanele din jurul tău. Nu-i un lucru rău însă ar fi indicat să nu aplici asta în ceea ce privește și bugetul tău. Începe ziua detașându-te pe cât posibil de tensiunile ce pot apărea intre membrii familiei tale sau intre aceștia și rude. Încearcă să petreci cât mai mult timp în natură. O duminică foarte potrivită pentru o întâlnire romantică sau, pentru cei deja implicați într-o relație, pentru o îmbunătățire sau armonizare a relației cu partenerul.

Citește și...