Acasă » Horoscop » HOROSCOP 10 MARTIE. Racii nu sunt în cea mai bună stare emoțională

HOROSCOP 10 MARTIE. Racii nu sunt în cea mai bună stare emoțională

De: Răzvan Scarlat 10/03/2018 | 12:45
HOROSCOP 10 MARTIE. Racii nu sunt în cea mai bună stare emoțională

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Chiar dacă este sâmbătă, este posibil să apară unele sarcini ce se cer îndeplinite în sfera serviciului. Rezervă-ți prima parte a zilei pentru a definitiva ceea ce ți se cere, după care petrece-ți ziua alături de familie și cei dragi. Nu te grăbi și nu sări peste toți pașii necesari, deoarece poți comite unele erori care te vor costa mai mult timp pierdut în viitorul apropiat!

Taur – Fii cu băgare de seamă astăzi la felul în care îți comunici părerile, deoarece este posibil să nu fii înțeles în totalitate de cei din jur sau vorbele să îți fie interpretate eronat. Deși vorbiți despre același lucru, interlocutorii tăi pot avea o viziune complet opusă. Nu te enerva, fii diplomat și explică-ți punctul de vedere cu tact și înțelegere pentru a nu isca o ceartă sau o tensiune inutilă.

Gemeni – Astăzi trebuie să te împarți între familie, persoana iubită și responsabilitățile de la locul de muncă, care încă te mai apasă sau încă nu sunt definitivate în totalitate. Fii cu băgare de seamă la planurile pe care ți le faci, este posibil să apară anumite situații pe care nu le-ai luat în calcul și care îți pot da peste cap întregul program! Dacă decizi să pleci la drum, vei petrece clipe minunate alături de cei care te însoțesc!

Rac – Nu ești în cea mai bună stare emoțională, iar asta se datorează unor conflicte ce ardeau mocnit până în prezent și care acum revin în actualitate cu mult mai multă putere! Este indicat să te detașezi, să nu iei totul personal și să gândești rațional tot ceea ce ți se întâmplă! Este posibil să te înșeli sau să nu privești corect o situație ce are legătură cu partenerul de viață! Pune-te și în locul lui!

Leu – Deși pari să fii într-o forma de zile mari și ai multă energie, ia în seamă problemele de sănătate cu care te-ai mai confruntat până în prezent! Este posibil ca unele excese alimentare sau unele vicii să îți pericliteze starea de bine, deci nu abuza de ele! Atenție la banii pe care ești dispus să îi cheltui acum deoarece poți fi păcălit sau amăgit de a da mai mult decât este cazul sau decât se merită!

Fecioară – Este posibil ca astăzi să îți dai seama de adevărata față a unui apropiat sau să rupi o legătură cu un prieten. Gândește-te că tot raul este spre bine și ca totul se întâmplă cu un motiv. Poate a venit timpul ca cei care și-au avut rostul la timpul lor să rămână în trecut, iar cei care vor ajuta la evoluția ta viitoare să se apropie mai mult de acum înainte! Nu te agăța de persoane cu care nu mai împărtășești aceleași valori!

Balanță – Astăzi poți avea parte de unele impedimente care te afectează emoțional mai mult decât ai crezut! Statutul social sau reputația îți pot fi afectate. Totuși, dacă îți păstrezi calmul și privești totul în amănunt, ignorând imaginea de ansamblu, este posibil să depășești totul cu bine! Nu te lăsa amăgit și nu lua în seamă provocările ce vin din partea colegilor de la locul de muncă!

Scorpion – Astăzi îți dorești să te gândești mai mult la tine și să faci ceea ce îți place, iar pentru asta ești dispus chiar să cheltuiești mai mult decât îți permite bugetul. Atenție la relația cu persoana iubită, este posibil să se supere din cauza acțiunilor tale sau să provoace o ceartă. Menține-ți punctul de vedere, dar ia în seamă și avertismentele sau nemulțumirile pe care ți le comunică!

Săgetător – Este posibil ca o situație să ți se pară mult mai dificilă decât este în realitate, iar ca atare, să te complici încercând să o rezolvi. Privește cu luciditate ceea ce se întâmplă în jurul tău și nu pleca urechea la vorbele provocatoare aruncate de cineva care nu își dorește decât să te enerveze! Cel mai indicat este să amâni pe altă dată deciziile importante sau planurile cu durabilitate în timp!

Capricorn – Nu arunca cuvinte în van, nu face promisiuni de care nu te poți ține și nu vorbi mai mult decât trebuie deoarece este posibil să intri în niște încurcături! Cei din jur și-au pus o bază în tine și știu că ești un om responsabil, așa că nu le trăda încrederea! Atenție și la relația cu un partener sau un colaborator, astăzi s-ar putea destrăma sau ar putea să se schimbe într-un fel pe care nu ți l-ai dorit!

Vărsător – Deși ești o fire foarte sociabilă și îți face plăcere să fii înconjurat de prieteni, astăzi este posibil să fii mult mai retras ca de obicei și să nu ai chef de întâlniri! Rezervă-ți câteva momente numai pentru tine, odihnește-te și realxează-te printr-o activitate care îți face plăcere, iar starea de spirit își va reveni la cotele cu care ești obișnuit! Partenerul de viață poate fi nemulțumit de o anumită atitudine.

Pești – Depășește-ți temerile și implică-te în activități pe care îți doreai de mult timp să le faci, dar îți lipsea curajul. Este un moment bun în care să ai încredere în tine și să le arăți celor din jur ceea ce poți. Lasă-te purtat de oportunitățile ce îți apar în cale și nu vei regreta! Poți primi unele indicații sau vești de la copii sau de la persoane mult mai tinere decât tine, dar de la care ai ce învăța!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea