HOROSCOP 10 MARTIE. Racii nu sunt în cea mai bună stare emoțională

Publicat: 10/03/2018 | 12:45

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Chiar dacă este sâmbătă, este posibil să apară unele sarcini ce se cer îndeplinite în sfera serviciului. Rezervă-ți prima parte a zilei pentru a definitiva ceea ce ți se cere, după care petrece-ți ziua alături de familie și cei dragi. Nu te grăbi și nu sări peste toți pașii necesari, deoarece poți comite unele erori care te vor costa mai mult timp pierdut în viitorul apropiat!

Taur – Fii cu băgare de seamă astăzi la felul în care îți comunici părerile, deoarece este posibil să nu fii înțeles în totalitate de cei din jur sau vorbele să îți fie interpretate eronat. Deși vorbiți despre același lucru, interlocutorii tăi pot avea o viziune complet opusă. Nu te enerva, fii diplomat și explică-ți punctul de vedere cu tact și înțelegere pentru a nu isca o ceartă sau o tensiune inutilă.

Gemeni – Astăzi trebuie să te împarți între familie, persoana iubită și responsabilitățile de la locul de muncă, care încă te mai apasă sau încă nu sunt definitivate în totalitate. Fii cu băgare de seamă la planurile pe care ți le faci, este posibil să apară anumite situații pe care nu le-ai luat în calcul și care îți pot da peste cap întregul program! Dacă decizi să pleci la drum, vei petrece clipe minunate alături de cei care te însoțesc!

Rac – Nu ești în cea mai bună stare emoțională, iar asta se datorează unor conflicte ce ardeau mocnit până în prezent și care acum revin în actualitate cu mult mai multă putere! Este indicat să te detașezi, să nu iei totul personal și să gândești rațional tot ceea ce ți se întâmplă! Este posibil să te înșeli sau să nu privești corect o situație ce are legătură cu partenerul de viață! Pune-te și în locul lui!

Leu – Deși pari să fii într-o forma de zile mari și ai multă energie, ia în seamă problemele de sănătate cu care te-ai mai confruntat până în prezent! Este posibil ca unele excese alimentare sau unele vicii să îți pericliteze starea de bine, deci nu abuza de ele! Atenție la banii pe care ești dispus să îi cheltui acum deoarece poți fi păcălit sau amăgit de a da mai mult decât este cazul sau decât se merită!

Fecioară – Este posibil ca astăzi să îți dai seama de adevărata față a unui apropiat sau să rupi o legătură cu un prieten. Gândește-te că tot raul este spre bine și ca totul se întâmplă cu un motiv. Poate a venit timpul ca cei care și-au avut rostul la timpul lor să rămână în trecut, iar cei care vor ajuta la evoluția ta viitoare să se apropie mai mult de acum înainte! Nu te agăța de persoane cu care nu mai împărtășești aceleași valori!

Balanță – Astăzi poți avea parte de unele impedimente care te afectează emoțional mai mult decât ai crezut! Statutul social sau reputația îți pot fi afectate. Totuși, dacă îți păstrezi calmul și privești totul în amănunt, ignorând imaginea de ansamblu, este posibil să depășești totul cu bine! Nu te lăsa amăgit și nu lua în seamă provocările ce vin din partea colegilor de la locul de muncă!

Scorpion – Astăzi îți dorești să te gândești mai mult la tine și să faci ceea ce îți place, iar pentru asta ești dispus chiar să cheltuiești mai mult decât îți permite bugetul. Atenție la relația cu persoana iubită, este posibil să se supere din cauza acțiunilor tale sau să provoace o ceartă. Menține-ți punctul de vedere, dar ia în seamă și avertismentele sau nemulțumirile pe care ți le comunică!

Săgetător – Este posibil ca o situație să ți se pară mult mai dificilă decât este în realitate, iar ca atare, să te complici încercând să o rezolvi. Privește cu luciditate ceea ce se întâmplă în jurul tău și nu pleca urechea la vorbele provocatoare aruncate de cineva care nu își dorește decât să te enerveze! Cel mai indicat este să amâni pe altă dată deciziile importante sau planurile cu durabilitate în timp!

Capricorn – Nu arunca cuvinte în van, nu face promisiuni de care nu te poți ține și nu vorbi mai mult decât trebuie deoarece este posibil să intri în niște încurcături! Cei din jur și-au pus o bază în tine și știu că ești un om responsabil, așa că nu le trăda încrederea! Atenție și la relația cu un partener sau un colaborator, astăzi s-ar putea destrăma sau ar putea să se schimbe într-un fel pe care nu ți l-ai dorit!

Vărsător – Deși ești o fire foarte sociabilă și îți face plăcere să fii înconjurat de prieteni, astăzi este posibil să fii mult mai retras ca de obicei și să nu ai chef de întâlniri! Rezervă-ți câteva momente numai pentru tine, odihnește-te și realxează-te printr-o activitate care îți face plăcere, iar starea de spirit își va reveni la cotele cu care ești obișnuit! Partenerul de viață poate fi nemulțumit de o anumită atitudine.

Pești – Depășește-ți temerile și implică-te în activități pe care îți doreai de mult timp să le faci, dar îți lipsea curajul. Este un moment bun în care să ai încredere în tine și să le arăți celor din jur ceea ce poți. Lasă-te purtat de oportunitățile ce îți apar în cale și nu vei regreta! Poți primi unele indicații sau vești de la copii sau de la persoane mult mai tinere decât tine, dar de la care ai ce învăța!

Citește și...