Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 MARTIE. Gemenii sunt favorizați de astre

HOROSCOP 16 MARTIE. Gemenii sunt favorizați de astre

De: Cancan 15/03/2018 | 23:01
HOROSCOP 16 MARTIE. Gemenii sunt favorizați de astre

HOROSCOP 16 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec- În ciuda emoțiilor puternice pe care le ai astăzi este posibil totuși să te simți încrezător în forțele tale. Pe de altă parte, așteaptă-te la situații neprevăzute care îți pot crea anumite frustrări. Ar fi indicat să rămâi distant, să nu-ți exprimi sentimentele și să nu-ți faci cunoscute gândurile. Simți că nimeni nu poate înțelege trăirile tale. Tine minte, poți oricând să te retragi dacă simți nevoia să petreci timp cu tine. Puțină solitudine și relaxare e tot ce ai nevoie să te vindeci!

Taur- Dacă acel cineva nu te va susține în realizarea planurilor azi, cu siguranță și cu atât mai mult vei găsi tu puterea să le rezolvi. Ti-e aproape imposibil să înțelegi de ce nimeni nu este ingrijorat în ceea ce privește viitorul. Simți că trebuie să fii tu cel care trebuie să-i susțină într-un fel sau altul. Nu încerca să deții controlul asupra celor din jur sau asupra vieții, mai bine relaxează-te și vezi unde te duce viața. Focusează-te mai mult pe iubire sau petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Gemeni- Entuziasmul te face să ai o atitudine de câștigător. Astrele de favorizează din punct de vedere financiar și garantează succesul profesional. Folosește aceste energii în avantajul tău și pune mult accent pe comunicare. Sinceritatea este cea mai rapidă cale pentru tine în această perioadă de a câștiga încrederea celorlalți. Ești entuziasmat în ceea ce privește viitorul dar în același timp vezi și limitele din prezent. Asta te va ajuta însă să iei cele mai bune decizii în special în relația de cuplu.

Rac- Alegerile de azi pot juca un rol important în schimbările ce vor urma mai ales dacă le iei cu respect față de drumul tău în carieră și în viață în general. Nu te lăsa influențat de aspectele pe care nu le poți controla. Menegeriaza crizele minore cu finețe și vei fi mai aproape de realizarea obiectivelor. Te simți puțin anxios din cauza vibrațiilor din jur dar asta nu e neapărat un lucru rău doar că nu te simți confortabil când nu poți controla lucrurile. Încearcă să fii mai atent cu cheltuielile.

Leu- E posibil să nu ai foarte mare răbdare azi dacă ceva îți blochează drumul către destinația dorită. Încearcă să manegeriezi cât mai înțelept aceste situații și să înțelegi că nu poți controla chiar tot ce ți se întâmplă în viață. Nu te ajută foarte mult dacă încerci să fii prea competitiv sau prea dominant. Mai bine înveți să lucrezi în armonie cu tot ceea ce te înconjoara. Este posibil să apară unele schimbări în relația de cuplu însă nu sunt neaparat rele. Astrele favorizează sectorul financiar.

Fecioară- Lucrurile încep să devină din ce în ce mai bune pentru tine. Astrele favorizează atât planul financiar cât și viața socială care va deveni din ce în ce mai intensa. Depinde și de tine dacă accepți invitațiile la evenimente și ieși din rutina zilnică. Încrede-te în instinctele tale și nu judeca după aparențe. Ai prieteni care apar la momentul potrivit și pe a căror opinie te poți baza. Azi vei beneficia de suport emoțional din partea persoanei iubite iar dacă ești singur ai șanse să cunoști pe cineva.

Balanță- Nu este nimic mai plăcut pentru tine decât să începi un nou proiect așa că adună-ți toate forțele pentru a da tot ceea ce ai mai bun astăzi. Ești nerăbdator să demarezi acțiuni noi sau să începi anumite cursuri de perfecționare. Ești favorizat de astre în acest sens însă nu grăbi evenimentele pe care nu le poți controla pentru că sunt lucruri în viață pe care nu le poți schimba. Ai tendința să înfrumusețezi adevărul pentru a avea impactul dorit la muncă totuși încearcă să rămâi obiectiv în ceea ce spui.

Scorpion- Ar fi ințelept să fii matinal ca să termini în timp util ce ai de făcut. Altfel, riști să te aglomerezi cu foarte multe. Folosește la maxim energia pe care ți-o oferă astrele pentru a rezolva parte din probleme dar și pentru a face performanțe la muncă. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar și favorabilă achiziționării de bunuri sau chiar de casă dacă ai asta în plan. Pe de altă parte, ar fi indicat să vorbești cu partenerul despre dorințele și nevoile tale pentru a îmbunătăți relația.

Săgetător- Astrele te sfătuiesc să nu te mai îngrijorezi în privința banilor și să te mobilizezi în a găsi soluții viabile și a face strategii și planuri de viitor. Apar oportunități în ceea ce privește colaborările, încheierea sau renegocierea unor contracte. Azi ai capacitatea de a vedea clar ambele fețe ale unei probleme iar asta te va ajuta să iei deciziile potrivite pentru tine. După o zi agitată la muncă cea mai bună decizie ar fi să ieși cu prietenii sau să petreci timp de calitate cu persoana iubită.

Capricorn- Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în problemele familiei și să fii mai atent la nevoile acestora. Pune mai mult accent pe comunicare și fii foarte diplomat în relația cu șefii sau colaboratorii. Pe de altă parte, vei fi din ce în ce mai apreciat pentru munca depusă și determinarea de care dai dovadă. Fii mai atent la tine, la nevoile și la emoțiile tale. Află ce-ți dorești cu adevărat de la tine și de la viață și acționează în acest sens. Plănuiește o ieșire cu partenerul în weekend.

Vărsător- Cerințele de la locul de muncă ți se par solicitante mai ales dacă te împiedică să faci anumite drumuri în interes personal. Ai tendința să faci tot posibilul pentru a ocoli orice obligație. Trebuie însă să fii rațional și să înțelegi că asta mai mult te va încurcă. Dacă îți dorești mai mult decât poți avea te frustrezi. Nu te alarma, mâine se schimbă starea ta de spirit. Pe de altă parte, comunicarea și creativitatea sunt favorizate de astre. Dacă te mobilizezi rezolvi foarte multe lucruri.

Pești- E posibil să apară încurcături în sectorul financiar și situații noi la muncă cărora va trebui să te adaptezi. Folosește-ți resursele interioare și creativitatea pentru a găsi soluții și pentru a-ți consolida bugetul și, de asemenea, pentru a te pune în valoare. Să te adaptezi la o nouă realitate te face să te confrunți și cu neplăceri dar poate fi și drumul deschis către oportunități. Spre seară e posibil să ai discuții care par a nu duce nicăieri dar ele au totuși un sens și o finalitate pozitivă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea