HOROSCOP 17 FEBRUARIE. Leii au parte de o revelație

Publicat: 16/02/2018 | 22:01

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Profită de grupul în care te regăsești astăzi pentru a afla lucruri noi, pentru a face schimb de informații și pentru a comunica cu el, mai mult ca sigur îți vei găsi o companie de la care poți sustrage foarte multă cunoaștere! Aspectele zilei îți sugerează să fii deschis către nou, să experimentezi și să te bucuri de toate situațiile care ți se deschid la orizont! Totodată, o veste care te încânta vine de foarte departe!

Taur – Axează-te astăzi pe familie, pe cei dragi și pe cei pe care îi iubești – sensibilitatea, dragostea și stabilitatea emoțională pe care ei ți-o conferă îți bucură sufletul și îți liniștește mintea! În sfera serviciului, nu face compromisuri și nici nu te abate de la proiectele pe care ți le-ai propus! Chiar dacă există guri rele care să încerce să îți schimbe părerile, rămâi ferm pe poziție!

Gemeni – Fii cu băgare de seamă la sănătate și la stările interioare pe care le resimți. O emoție negativă îngropată adânc poate să se somatizeze și să îți creeze unele neplăceri. Este indicat să introspectezi, să te lași în voia intuiției și să te deschizi către cei experimentați, care îți pot conferi un ajutor. Persoana pe care o iubești este alături de tine la modul necondiționat!

Rac – Amintirile trecutului revin astăzi în prim plan pentru a te pune la încercare – ai învățat ceva dintr-o anumită experiență sau ai rămas blocat într-un tipar care nu îți face bine? Este important să observi ce anume se tot repetă în viața ta și care este modalitatea prin care ajungi să faci aceeași greșeală! Nu fi superficial și mergi până în profunzimea tuturor sentimentelor pe care le ai!

Leu – Poți extrage astăzi multă informație utilă pentru a ieși dintr-o situație de viață citind o carte sau chiar vizionând un documentar! O anumită informație îți va atrage atenția și îți va aduce o revelație! Cel mai bine este să fii atent la ceea ce ți se arată, după care să pui în practică tot ceea ce ai observat și înțeles! O decizie importantă de viață va trebui luată în curând!

Fecioară – Nu căuta nod în papură persoanelor pe care le întâlnești astăzi, deoarece nimic nu este întâmplător, iar o informație trebuie să ajungă la tine! Pregătește-te să iei inițiativa în fața unor situații noi apărute la serviciu. Vigilența și responsabilitatea de care dai dovadă vor fi răsplătite! Chiar dacă nu mai sunteți în relații bune, o veche cunoștință reapare în viața ta pentru a-ți fi alături și pentru a te susține în următoarea perioadă.

Balanță- Nu schimba astăzi ceea ce ai dobândit deja, pe ceea ce este de mai puțină valoare sau, mai exact, nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard! Fii cu băgare de seamă la reacțiile celor din jurul tău, s-ar putea să rănești sentimentele cuiva fără să fi avut asta în intenție! Concentrează-te pe activitățile celor mici sau mai tineri ca tine, mai mult ca sigur au nevoie de sutinere morală sau de ajutorul tău direct!

Scorpion- Nu te abate de a ceea ce ți-ai propus, chiar dacă există destule tentații, deoarece riști să ratezi o întâlnire care îți va aduce numai avantaje!

În iubire, este momentul potrivit pentru a repara unele animozități în cuplu, atmosfera lejeră fiind excelentă pentru a vă asculta unul pe altul și cu inima. Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, de aceea trebuie să spui ultimul cuvânt după o analiză foarte atentă și prudentă a datelor deținute.

Săgetător- Posibil ca azi să fii influențat în sens pozitiv de persoana care îți oferă informații folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent.

Închide porțile trecutului, pornește pe noua cale cu încredere că ai făcut alegerea cea mai bună și nu te gândi ce-ar fi fost dacă ai fi ales altceva. Relația de iubire nou începută înaintează într-o direcție promițătoare ce te motivează să depui și mai multă pasiune în acest sens. Bucură-te de sentimente!

Capricorn- Nu încerca să repari azi problema în care ești deja prins de ceva vreme, pentru că în prezent nu deții toate resursele necesare unui succes deplin. Ești obosit, deci mai degrabă ți-ai lua o zi de vacanță, în care să nu faci nimic, pentru că oricum planurile nu prea cu succes deosebit acest moment! de acum, spiritul econom ce cuprinde acest moment, capacitatea de planificare detaliu se vor dovedi fi cei buni prieteni curând.

Vărsător – Astăzi nu ai parte de colaboratorii pe care ti-I doreai, de parca ai fi nimerit într-un grup de persoane superficiale, care fac tot posibilul să scape de sarcini. Este bine sa îți ții sub control emotivitatea, calmul si starea de spirit. Este important sa îți regăsești optimismul, care pare să fi pierit de ceva vreme, pentru ca totul depinde de o atitudine pozitivă. Fii încrezător în propriile forțe.

Pești – Astăzi ai ocazia de a te întâlni cu o mulțime de oameni, chiar cu persoane cu care nu ai vorbit de mult timp, fiind favorizate revederile și împăcările. Bucură-te, deoarece primești un semn care are un efect foarte benefic asupra psihicului tău, acesta fiind exact răspunsul de care aveai nevoie . Te simți bine deoarece primești încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri contact. Cineva trebuie să fie liderul acțiunilor din acest moment!

Citește și...