Horoscop 19 octombrie 2019. Zodiile care au discuții aprinse în cuplu

Autor: Alina S.
Publicat: 19/10/2019 | 02:00
Horoscop 19 octombrie 2019. Zodiile care au discuții aprinse în cuplu

Horoscopul zilei de 19 octombrie anunță tensiuni și încercări de reconciliere pentru mai multe zodii. Dacă pentru unii nativi din horoscop energia astrală aduce reaprinderea pasiunii, pentru alții se pot ivi probleme cu persoana iubită. 

Iată previziunile astrologice importante în horoscopul zilei de 19 octombrie 2019.

Horoscop 19 octombrie 2019. Leii și Fecioara, dispute în cuplu

Horoscopul zilei de 19 octombrie subliniază nevoia celor din zodia Leu, dar și din zodia Fecioară de a face ordine în relația de cuplu. Aceștia vor aborda probleme delicate și vor încerca să găsească răspunsuri.

Horoscop 19 octombrie 2019 Leu

Va fi o zi în care cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să se retragă în liniștea căminului și să facă o autoanaliză a sentimentelor. Unii nativi vor căuta răspuns cu privire la un partener de viață, la o posibilă viitoare relație, în timp ce alții își vor pune propriul mariaj sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu neglijeze odihna și să profite de timpul liber pentru a se relaxa.

Horoscop 19 octombrie 2019. Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri încărcate de sensibilitate și emoție cu prietenii sau cu persoana iubită. Nu este exclus ca acum să se discute teme delicate care altă dată au fost abordate strict din punct de vedere rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop 19 octombrie 2019. Săgătetorii și Capricornii vor face declarații de dragoste

Și cei din zodia Săgetător și Capricorn își evaluează relația de dragoste. Aceștia vor încerca să reaprindă pasiune cu declarații de dragoste pentru persoana iubită.

Horoscop 19 octombrie. Săgetător

Se întrevăd dialoguri cu membrii familiei legate de o moștenire, un bun de patrimoniu. Sau discuții cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor comune. Cei născuți în zodia Săgetător pot investi niște bani în amenajarea locuinței. Pe de altă parte, este un zodiimoment foarte bun pentru declarații de dragoste și reaprinderea pasiunii în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține zona intimă și sexuală, fertilitatea.

Horoscop 19 octombrie. Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează toată energia asupra partenerului de viață. Nativii vor discuta în ce măsură relația lor poate continua și în ce măsură există posibilitatea să-și întemeieze un cămin împreună. Horoscopul pentru zodia Capricorn susține dialogurile sincere și-i sfătuiește pe nativi să nu mai fie reci și să facă declarații de dragoste, dacă există sentimente într-adevăr.

Potrivit horoscopului săptămânal, săptămâna 14 – 20 octombrie 2019 este marcată de Luna Plină care se formează în zodia Berbec încă din prima zi a perioadei analizate. Această lunație vine să încheie acele capitole din viața noastră care nu ne mai reprezintă, care nu ne mai aduc progres și, totodată, ne deschide noi uși, noi oportunități de afirmare, fiecare zodie în parte fiind influențată în alt domeniu de viață. Vezi aici întregul horoscop săptămânal.

Potrivit horoscopului lunar, în octombrie, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie.