HOROSCOP 2 APRILIE. Fecioarele pot ajunge ușor la conflicte

Publicat: 01/04/2018 | 21:18
HOROSCOP 2 APRILIE. Fecioarele pot ajunge ușor la conflicte

HOROSCOP 2 APRILIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec
Există o tensiune în relațiile cu ceilalți care poate crește în următoarele zile. Nu te lansa în discuții inutile. Nu e recomandat să semnezi contracte sau să depui cereri la anumite instituții ale statului. Deși vrei să faci o propunere șefilor și ai lucrat mult la acest proiect ar fi indicat să amâni. S-ar putea să nu fie apreciat la adevărata valoare. Aspirațiile tale sunt atât de mari acum încât ai un sentiment de totală insatisfacție. Încearcă să te relaxezi ocupându-te de chestiuni de rutină.

Taur
Câteodată simți nevoia să te arunci pasional în brațele cuiva pentru a simți că trăiești. Poate ar trebui să faci asta ca să te poți încărca cu energie pentru toată săptămâna. Simți nevoia să iei o pauză însă teancul acte și de facturi de pe masă te împiedică să o faci. Încearcă să te folosești de tenacitatea recunoscută și vei găsi soluții pentru a plăti restanțele. Abordează orice situație creată la serviciu cu mult tact. Fiind o perioadă tensionată riști să ai discuții cu partenerii sau colegii.

Gemeni
Te trezești plin de energie și crezi că le poți face pe toate azi. Nu e chiar așa, ar fi indicat să faci o listă înainte și să nu te pierzi în prea multe direcții. Dacă nu te organizezi și nu ești atent la actele pe care le semnezi există riscul să faci greșeli și să nu poți finaliza proiectul la care ai muncit mult în ultima vreme. Prietenii ar putea să te facă să te simți inconfortabil pentru că nu sunt de acord cu tine în anumite privințe. Poate încerci să ții cont și de argumentele lor.

Rac
Dacă ai aspirații mari găsești motivarea de a fi activ. Verifică cu strictețe tot ce faci. Rămâi cu picioarele pe pământ și fii pragmatic, analizează toate datele problemei pentru a evita situații tensionate cu colegii. Nu reușești să-ți asumi responsabilitatea cu privire la un proiect pentru că nu ești sigur ce metodă e mai eficientă pentru a-l finaliza. Felul în care te hrănești, stresul exagerat și orele peste program îți pot crea probleme de sănătate. Fii mai detașat și fă mai multă mișcare.

Leu
Felul în care abordezi viața te ajută să nu dai curs provocărilor care te-ar putea dezechilibra. Cineva te-ar putea acuza că ești prea evaziv dar asta doar pentru că te interiorizezi prea mult și pentru că nu-ți sunt înțelese intențiile. Fii obiectiv atunci când faci planuri de viitor. Nu trata colegii cu un aer de superioritate fiindcă apar disensiuni. Deși te-ai implicat activ pe plan profesional și ai vrea să-ți fie recunoscute meritele nu cere asta cu voce tare cel puțin în această perioadă.

Fecioară
Dinamica relațiilor este destul de complicată azi. Ar fi indicat să acorzi mai multă atenție cerințelor celor din jur și să fii puțin mai relaxat. Treci printr-o perioadă tensionată în care spiritul tău analitic te ajută. Dar nu și cel critic care poate duce la conflicte cu colegii. Dacă se întâmplă să fii implicat într-un conflict cel mai bine ar fi să te retragi ușor. O perioadă în care avem de învățat lecția toleranței. Deși ai depus un efort considerabil în realizarea unui proiect finalizarea acestuia e posibil să întârzie fără sprijinul unor protectori.

Balanță
Câteodată uiți că poți fi destul de tăios când încerci să-ți impui punctul de vedere. Încearcă să fii mai diplomat pentru că riști să-ți iriți atât colegii cât și șefii. Sunt mai multe căi către adevăr, fii conștient că nu deții adevărul suprem. Fii mai tolerant și cooperant și înconjoară-te de oameni pozitivi că să te poți încărca mai ușor cu energie bună. Este o zi plină de dinamism dar și cu evenimente neprevăzute. Nu te hazarda în discuții inutile și încearcă să nu faci excese de niciun fel.

Scorpion
Imaginația o poate lua puțin razna azi însă teama înnăscută de a fi irațional previne acțiuni impulsive. Îngrijește-te mai mult de sănătate. Problemele de la birou îți solicită puterea de adaptare. Apar situații neprevăzute cărora le vei face față cu brio. Ai șansa să-ți îmbunătățești situația financiară punând în practică ideile pe care le-ai trecut pe hârtie. Nu-ți convine că va trebui să-ți justifici comportamentul față de critici. Cel mai bine e să te confrunți direct pentru a lămuri unele aspecte.

Săgetător
Ai o personalitate puternică pe care aspectele astrale o accentuează și mai mult în aceste zile. Fii mai prudent și cu fapta și cu vorba. Încearcă să nu vezi viitorul numai așa cum îți dorești tu să fie ci să fii mai realist în perioada asta. Amână deciziile importante pentru săptămâna viitoare. Situația financiară nu e prea bună dar lucrurile se reglează spre sfârșitul lunii. Mintea ta lucrează la cote maxime și în toate direcțiile. Sfătuiește-te cu cineva de încredere în privința proiectelor.

Capricorn
Chiar dacă știi ce ai de făcut și care sunt cerințele din fișa postului pentru tine nu este suficient până nu știi cum se va finaliza proiectul. Cel mai bine ar fi să verifici fiecare informație și document în parte. Este de preferat să acționezi calculat azi în loc să te arunci cu capul înainte. Asumă-ți riscuri calculate și verifică orice înanite de a acționa. Te trezești cu dorința de a adauga puțină adrenalina în viața ta dar fără să exagerezi. Simți nevoia de a fi apreciat pentru munca depusă.

Vărsător
Încrederea în sfaturile primite de la prieteni îți poate crea probleme și asta nu pentru că ar încerca să te înșele ci pentru că tu ești de fapt cel care știe cel mai bine ce e de făcut. Ai multe drumuri de făcut și e posibil să fii foarte solicitat la muncă. Relaxează-te cu un masaj la sfârșitul programului. Chiar dacă tu faci tot posibilul să-i faci pe ceilalți să te înțeleagă nu prea ai câștig de cauză fiindcță în această perioadă cuvintele sunt interpretate greșit. Să nu ai așteptări prea mari.

Pești
Focusarea pe nevoile proprii este aproape imposibilă azi pentru că ai tendința de a răspunde tuturor solicitărilor primite atât de la colegi cât și de la prieteni. Ar fi idicat să-ți conservi energia. Deși nu te caracterizează, agresivitatea poate ieși la suprafață în timpul unei negocieri sau a unei discuții. Încearcă să te calmezi înainte de a acționa. Răbdarea îți va recompensată azi dacă îți iei timp de gândire înainte de a lua orice decizie. Încearcă să nu împarți cu ceilalți chiar tot ce ai.