Horoscop 2 noiembrie 2019. Vești bune în dragoste pentru mai multe zodii

Autor: Alina S.
Publicat: 02/11/2019 | 05:00
Horoscop 2 noiembrie 2019. Vești bune în dragoste pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019 este unul cu multe vești bune pentru nativii mai multor zodii. Pe plan sentimental, aceștia vor avea parte de surprize plăcute.

Potrivit horoscopului zilnic din data 2 octombrie, Venus în tranzit prin zodia Săgetător ne va determina să fim mai cuceritori, mai predispuși la flirt și aventură, mai lipsiți de inhibiții și prejudecăți în amor și mai dornici să începem noi povești de dragoste.

Horoscop 2 noiembrie 2019. Zodiile care vor avea noi începuturi în dragoste

Previziunile astrale pentru ziua de 2 noiembrie sunt unele încărcate de enrgie pozitivă pentru nativii mai multor zodii. Cei care sunt singuri au șansa de a-și găsi jumătatea, iar cei care se află deja într-o relație vor trece printr-o etapă pasională.

Horoscop 2 noiembrie 2019 Taur

Venus, întocmai guvernatoarea lor, le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, însă va fi vorba de bani proveniți din moșteniri, credite, partaje, alte surse de venit decât cele salariale. Cu ajutorul partenerului, nativii pot obține niște avantaje materiale. De asemenea, sexualitatea, dorința de intimitate vor fi la cote înalte și cei care se aflî în relații pot reaprinde pasiunea în dormitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că acest tranzit le poate aduce tentația de a călca strâmb, de a intra în aventuri strict sexuale.

Horoscop 2 noiembrie 2019 Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, tranzitul lui Venus prin Săgetător, va activa întocmai sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri. În plus, nu este exclus să fie ceruți în căsătorie în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a petrece timp și momente intense alături de persoana iubită.

Horoscop 2 noiembrie 2019  Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa cu acest context atrologic să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Venus prin Săgetător le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste și nu este exclus ca posibilul viitor partener să fie întâlnit prin intermediul unor hobby-uri comune sau în cadrul activităților, evenimentelor de natură artistică, culturală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic capacitățile și manifestările artistice și creative ale nativilor.

Horoscop 2 noiembrie 2019 Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Contextul favorabil le va aduce nativilor noroc, protecție, dar și multiple șanse de afirmare atât în domeniul profesional, cât și personal. Cei singuri au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste, iar cei care formează deja un cuplu pot să-și consolideze puternic legătura. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o liniște interioară, o armonie cu ei înșiși, cu gândurile și deciziile lor.

Citește și;  HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 NOIEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT PIERDE BANI

Potrivit horoscopului lunar, mare parte din luna noiembrie, Mercur se va afla în mers retrograd, prin urmare va fi o perioadă de reanaliză, de reevaluare și revizuire a unor sectoare din viața. Suntem sfătuiți să nu luăm decizii majore, să nu semnăm contracte și să fim mult mai prudenți în negocieri, dar și în călătorii și în tot ce ține de mijloacele de comunicare. De asemenea, este posibil ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață, să dezgropăm trecutul pentru a ne hrăni curiozitatea și simțul investigator, este posibil să fim mai suspicioși ca de obicei și mai predispuși la scenarii fantasmagorice. Ceea ce ne va fi de ajutor va fi intuiția pe care va trebui să ne bazăm din plin acum. Vezi aici întregul horoscop lunar pentru toate zodiile, în parte.

Citește și...