HOROSCOP 20 MARTIE. Fecioarele au parte de un flirt…pasional!

Publicat: 19/03/2018 | 22:32
HOROSCOP 20 MARTIE. Fecioarele au parte de un flirt…pasional!

HOROSCOP 20 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 20 MARTIE

Berbec – Exprimă-te cât mai mult și dă glas creativității sau talentelor tale, deoarece este o perioadă benefică în care poți fi remarcat, apreciat sau . . . angajat! Când îți propui ceva și crezi cu tărie în reușită, totul în jurul tău va conlucra pentru a-ți îndeplini dorința! Fii optimist și insuflă energie visului tău! Spiritul tău jovial, ușor excentric și charismatic îi va molipsi și pe cei din jurul tău, creându-se astfel o atmosferă de voie bună, prietenie și înțelegere!
Taur – Fii atent și nu îți cheltui toți banii din buzunar pe capriciile de moment, este foarte posibil să regreți mai târziu, când chiar vei avea nevoie de ei! Cineva îți va oferi ajutorul dacă te afli într-un moment de impas, numai cu condiția de a renunța, chiar și pentru un moment, la mândrie și orgoliu. Pregătește-te de distracție și voie bună! Se anunță o perioadă incendiară pentru tine atunci când vine vorba de aventură, iubire, provocări și vacanță!
Gemeni – Astăzi ești în priză maximă și ai multă energie, iar cei din jurul tău nu pot ține ritmul cu tine! Nu te răzbuna pe ei dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă, fiecare are ritmul său propriu de reacție! Încrede-te în forțele tale, în ceea ce simți și mergi înainte pe drumul pe care l-ai ales, deoarece următoarea perioadă se anunță înfloritoare, aducătoare de bani și mult succes!
Rac – Există riscul ca cineva să se supere pe tine dacă nu îți schimbi atitudinea într-o privință. Este mai bine să înțelegi cu adevărat o situație înainte să o judeci sau să o respingi, așa că fă-ți timp pentru a-i asculta pe toți cei implicați! Gândește-te la priorități și acționează ca atare! Dacă vrei ca jobul să meargă ca pe roate și toată lumea să se înțeleagă, este nevoie de prezența și implicarea ta directă. Asumă-ți sarcinile necesare!
Leu – Atunci când ți se pare că toată lumea îți este împotrivă, nu te ambala sau nu te certa, ci lasă să treacă timp. În general, noaptea este un sfetnic bun! Totodată, este indicat să îți consumi energia excesivă într-o activitate sportivă sau foarte energică. Fă-ți un abonament la sală sau implică-te activ! Găsește-ți timp pentru partenerul de viață și petreceți-vă timp împreună. Poate fi o zi armonioasă, a emoțiilor împărtășite și a gândurilor la unison!
Fecioară – Lucrurile nu se pot rezolva dacă nu ești sincer, atât față de tine, cât și față de cei implicați. Meditează la sentimentele pe care le ai! Un flirt se poate transforma într-o pasiune uriașă, așa că fii cu băgare de seamă dacă ești deja într-o altă relație! Lucrurile pot degenera repede, ca un tăvălug! Petrece-ți timp vizualizând și gândindu-te la ceea ce-ți dorești să se întâmple în următoarea perioadă! Visele tale pot deveni repede realitate!
Balanță – Chiar dacă pare lung, drumul pe care ai apucat-o te va duce exact în locul în care ai dorit să ajungi! Concentrează-te pe fiecare pas pe rând deoarece vor apărea oportunitățile de care ai nevoie pentru a te desfășura. Fii cu băgare de seamă pentru a nu le rata și pentru a le sfruta la maxim! O vizită la rude sau la persoane apropiate este în plan, iar un astfel de demers te va relaxa mai mult decât ai crezut inițial! Renunță la prejudecăți!
Scorpion – Un contract sau un parteneriat sunt pe cale să se definitiveze. Urmărește-ți interesul și asumă-ți responsabilitățile necesare cu maturitate! Totodată, gândurile îți sunt concentrate la business sau la partea financiară. Poate nu ar fi rău să te gândești și la un sistem de economisire al banilor pe termen lung! Un coleg de la locul de muncă își oferă ajutorul. Nu sta pe gânduri, relația voastră se poate suda mai mult sau se poate creea o prietenie adevarată!
Săgetător – În ultima vreme ai lăsat o impresie bună interlocutorilor tăi, așa că te poți baza pe ajutorul acestora de acum înainte! Fii cu băgare de seamă la relația cu cei tineri, este posibil să ai multe de învățat de la ei! În același timp, beneficiezi de o zi în care sentimentele și vorbele de dragoste sunt prezente mai mult decât de obicei, așa ca rezervăți-o pentru persoana iubită și intimitatea voastră.
Capricorn – Chiar dacă cineva te vorbește de rău, nu te grăbi să-i întorci cuvintele înapoi, situația poate degenera mai mult decât puteai prevede! O zi favorabilă întâlnirilor de business și a discuțiilor cu banca. Concentrează-te pe finanțe, pe investiții și pe felul în care cheltuiești! Copiii sau familia trebuie puși pe primul loc, iar doleanțele lor îndeplinite. Rezolvarea problemelor îți va umple sufletul de duioșie și mărinimie!
Vărsător – Este posibil să fii întrebat lucruri despre care nu ști nimic sau în care nu vrei să te implici. Este mai bine să fii diplomat și foarte discret!
Ocupă-te de tine și de sentimentele tale, chiar dacă apropiații cer altceva de la tine! Rezervă-ți ziua în curs numai pentru tine și ceea ce-ți dorești! Odihnește-te, relaxează-te și decuplează-te de la cotidian. Timpul petrecut în liniște și intimitate îți va încarca bateriile pe termen lung!
Pești – Cercul de prieteni organizează o întâlnire de la care este bine să nu lipsești, deoarece este posibil să întâlnești exact persoana de care ai nevoie în acest moment! Proiectele în care ești implicat vor primi o încurajare și vești bune dacă te vei afla la timpul și la locul potrivit! Deci, nu fi refractar și urmărește oportunitățile ce îți apar în cale! Preocupă-te de relația cu copiii sau cu tinerii din preajma ta, poți trage multe învățăminte doar ascultându-i sau privindu-le modul de lucru!