Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Gemenii au parte de certuri!

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Gemenii au parte de certuri!

De: Cancan 21/02/2018 | 22:32
HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Gemenii au parte de certuri!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă simți că neglijezi cumva serviciul sau responsabilitățile cotidiene, tocmai acestea sunt ocaziile benefice de a schimba ceva în rutina ta zilnică. Azi îți sunt favorizate tratamentele cosmetice, ședințele de masaj sau saună, îmbunătățirea garderobei și chiar o schimbare totală de înfățișare, așa că axează-te pe ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Plasează-te pe primul loc în detrimentul oricărui lucru.

Taur – Lasă-ți astăzi ceva timp și pentru exprimarea emoțiilor, în scris sau în orice altă manieră, creativitatea și inspirația fiind la cote înalte. Fii cu băgare de seamă, sunt posibile cheltuieli nefondate pe mofturi de moment, pierderi sau furturi și fraude în documentele tale personale. Dialogurile cu partenerul de viață sunt influențate de dorința ta ca lucrurile să se desfășoare cât mai organizat și armonios.

Gemeni – Încrede-te în simțurile tale și nu le combate cu rațiunea, deoarece vei reuși să scapi de o situație care nu îți este deloc favorabilă, ba chiar îți dăunează! Nu lăsa pe mâine ceea ce poți face astăzi este zicala care ți se potrivește acum. Pune-te pe treabă și urmează-ți programul, exact cum ți-ai propus. Dacă cineva din familie te ceartă, nu înseamnă că nu ține la tine. Ba din contră, din prea multă grijă și iubire, își dorește să iei cele mai bune decizii!

Rac – Simți că ai obosit și că nu mai poți munci în continuare. Poate a venit timpul pentru o vacanță sau pentru o alternativă de job, mult mai relaxantă! Detașează-te de tot ceea ce te încorsetează și axează-te numai pe persoana ta: a venit timpul unei mari revoluții la nivel interior, sufletesc și spiritual. Încrede-te în cel pe care îl iubești dacă vrei ca relația să meargă bine în această perioadă. Cu cât îl interoghezi mai mult, cu atât îl îndepărtezi mai mult!

Leu – Intențiile necurate ale unei persoane din cercul tău vor ieși la iveală curând, așadar pregătește-te pentru o confruntare sau pentru a cere explicații! Gradul de empatie este crescut astăzi, ca atare încearcă să nu asculți povești triste sau lucruri negative, mai mult ca sigut îți vor influența starea! Este o perioadă în care ai multe de învățat de la copii sau de la cei mai tineri ca tine. Nu lăsa preconcepțiile să intervină în calea evoluției tale!

Fecioară – Lasă-te purtat de melancolie și visează la tot ceea ce îți dorești cu ardoare. Visele tale se pot materializa mai repede decât ai fi crezut. Cineva îți poate face o propunere interesantă astăzi, pe care ar fi bine să nu o refuzi, deoarece îți va aduce realizările ce-ți vor fi promise! Dincolo de spațiul intim, de casă, se află un întreg univers, așa că nu te limita la o singură experiență sau la un singur loc, ci explorează cât mai mult!

Balanța – Chiar dacă cineva din familie te supără sau îți adresează vorbe neplăcute, nu îi răspunde cu aceeași monedă, ci încearcă să înțelegi cum s-a ajuns în acea situație! Insistențele tale asupra colegilor de echipă încep să își arate roadele. Toată lumea muncește, își vede de treabă, iar proiectele înaintează bine! Remarcă-te n cercul de prieteni cu simțul umorului și cu o atitudine pozitivă, îi vei însufleți repede și pe cei cu care intri în legătură!

Scorpion – Nu te abate de la ceea ce ai planificat pentru azi și fii responsabil, chiar dacă gașca de prieteni încearcă să te ispitească cu o întrunire ad-hoc! Energia ta, optimismul și spiritul de echipă se vor face simțite repede, iar cei din jur vor fi mai impulsionați să muncească alături de tine! Dacă partenerul de viață se află într-o cumpănă, fii alături de el, susține-l și încearcă să-l ajuți să ia cele mai bune decizii, într-un mod obiectiv!

Săgetător – Cu nervi nu vei rezolva nimic, cu țipete nici atât, așa că încearcă să-ți susti punctul de vedere cu calmitate, echilibru interior si…simt logic! Vino în întâmpinarea planurilor făcute de cei dragi și vei petrece o zi minunată alături de familie! Lasă grijile la o parte și încearcă să te relaxezi! Atunci când vezi că ceva nu iese așa cum ar trebui și că mai multe lucruri ți se împotrivesc, poate este un semn că nu ești pe drumul cel bun!

Capricorn – Nu te enerva astăzi din orice fleac, riști să nu te mai poți concentra la ceea ce este cu adevărat important: iubirea față de partenerul de viață! Chiar dacă ceilalți nu sunt așa de primitori sau binevoitori cum încerci tu să fii, nu încerca să le răspunzi cu aceeași monedă, deoarece vei pierde! Lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu te împotrivi, deoarece mai rău vei agita pe toată lumea și nu vei rezolva în esența nimic!

Vărsător – Odihnește-te mai mult azi și nu te forța până la capătul puterilor. Oboseala acumulată în ultimul timp își va spune cuvântul cu virulență! Este indicat ca în cazul în care pornești acum o acțiune nouă să o faci cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Urmărește detaliile! Nu cheltui mult din rezervele pe care ți le-ai făcut, s-ar putea să îți trebuiască în curând o sumă mai mare, pe care să o investești într-un proiect!

Pești – Bucură-te din plin de această zi, deoarece vei întâlni la tot pasul șanse, persoane care să te ajute și să te îndrume, cât și oportunități relaționale! Totodată, azi poți atrage asupra ta respectul și admirația celor pentru care lucrezi, de aceea menține-ți activ interesul pentru serviciu și responsabilități! Nu aștepta prea multe de la partenerul de viață fără să te gândești să dai și tu ceva în schimb, deoarece o relație se formează pe compromis reciproc!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
Scovergi de post. Rețeta dulce și sărată
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”
Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai...
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce trăsături dominante ai
Secretul pe care îl ascunde grupa de sânge. Ce spune despre personalitatea ta și ce...
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe pământ care nu fac deloc zgomot
Specia rară care a fost observată în pădurile României. E printre puținele animale de pe...