Horoscop 22 octombrie 2019. Zodiile care au parte de tensiuni la serviciu și acasă

Autor: Alina S.
Publicat: 22/10/2019 | 03:56
Horoscop 22 octombrie 2019. Zodiile care au parte de tensiuni la serviciu și acasă

Horoscopul zilei de 22 octombrie aduce vești bune pentru multe zodii, dar și tensiuni pentru Gemeni, Rac, Vărsător și Pești. Aceștia pot întâmpina situații foarte neplăcute la serviciu și ar trebui să fie prudenți.

Previziunile astrale din horoscopul zilnic 22 octombrie 2019 anunță o zi bună pentru Berbec, care-și va canaliza energia către cei dragi, dar și multe tensiuni pentru nativii altor zodii, mai ales la locul de muncă.

Săptămâna 21 – 27 octombrie 2019 este marcată de aspectul tensionat dintre Marte în Balanță și Saturn în Capricorn, care va evidenția o stare de nesiguranță, atât în relații, cât și în carieră. Pe de o parte ne dorim să acționăm, să luăm frâiele în mână, iar pe de altă parte ne dorim să așteptăm, să fim siguri că deciziile noastre sunt cele mai bune. Cu greu vom accepta autoritatea celorlalți în această perioadă și este foarte probabil să intrăm în conflicte. În plus, această incertitudine de acum ne poate face să pierdem oportunități. Vezi aici întregul horoscop săptămânal

Horoscop 22 octombrie 2019. Gemenii, Racii, Vărsătorii și Peștii vor avea parte de tensiuni

Horoscop 22 octombrie 2019 Gemeni

Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Gemeni care cu greu vor reuși să mențină armonia în dialog și echilibrul în relații. Dorința de afirmare le poate fi dăunătoare în plan profesional, iar în plan social, pot simți piedici, lipsă de susținere din partea celor apropiați.  Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de defăimare, imaginea le poate fi afectată, prin urmare se recomandă foarte multă prudență în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop 22 octombrie 2019 Rac

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de neînțelegeri, nemulțumiri legate de o plată, de o remunerație, de o sumă de bani care li se cuvinte și care fie întârzie să le intre în
conturi, fie nu este conformă cu suma așteptată (negociată). Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot traversa stări tensionate care se pot răsfrânge în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop 22 octombrie 2019- Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot deveni ținta unui complot, unui șantaj la locul de muncă. Pentru acești nativi este o zi destul de tensionată și dificilă. Posibil ca unii să piardă o funcție sau să fie respinși în cadrul unui concurs pentru ocaparea unei poziții, chiar unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă diplomație și să apeleze la
inteligența emoțională și la intuiție pentru depistarea adversarilor neloiali.

Horoscop 22 octombrie 2019 Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești contextul astrologic al momentului evidențiază neplăceri, nemulțumiri și dezamăgiri legate de locul de muncă. Nativii vor face tot ce le stă în putință să se pună în valoare, să iasă în evidență, să câștige atenția și simpatia colegilor și superiorilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mare grijă ce cale vor alege pentru a nu cădea în dizgrație din greșeală.

În luna octombrie, potrivit hoorscopului lunar, vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare. Vor fi schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus. Vezi aici întregul horoscop lunar octombrie. 

Citește și: ZODIA BALANȚĂ. PERIOADĂ, PERSONALITATE, COMPATIBILITĂȚI, DRAGOSTE

Citește și...