HOROSCOP 23 MARTIE. Taurii au de recuperat bani de la datornici

Publicat: 22/03/2018 | 22:43
HOROSCOP 23 MARTIE. Taurii au de recuperat bani de la datornici

HOROSCOP 23 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

 

HOROSCOP 23 MARTIE

Berbec – Este posibil ca astăzi să te trezești cu un gust amar lăsat de discuția cu cineva din familie sau datorită unei probleme cu care se confruntă cineva drag! Tratează totul cu calm și nu îți face gânduri negre, ai putea accentua întreaga stare și nu ai fi cu nimic de folos! Totodată, fii pe fază și nu îți arunca banii pe fereastră chiar dacă ți se fac niște oferte tentante, poate fi doar o iluzie sau o escrocherie!
Taur – Există o persoană care și-a făcut datorii la tine, iar recuperarea banilor dați trenează. Acest fapt îți creează disconfort sau dezamăgire, dar poate aduce și discuții la care nu ți-ai fi dorit să iei parte! Ceea ce simți în legătură cu partenerul de viață poate fi doar o frică subconștientă mai veche care se activează în prezent. Cercetează cu atenție cauza și nu lăsa ca acest fapt să îți întunece gândirea sau acțiunile din prezent!
Gemeni – Relația cu un colaborator sau cu un asociat poate trece astăzi prin momente dificile. O activitate se amână, este blocată, înreruptă sau apar încurcături pe care nu le-ai luat în calcul și acum te iau prin surprindere. Indicația este aceea de a nu te grăbi și de a nu reacționa impulsiv.  Analizează cu calm toate detaliile și rezolvă situația pas cu pas! Te poate ajuta spiritul de observație, comunicarea deschisă, sinceră și la obiect!
Rac – Dacă astăzi trebuie să pleci într-o călătorie fii cu băgare de seamă la documentele pe care trebuie să le ai la îndemână, la felul în care îți faci bagajele și, acolo unde este cazul, la felul în care îți conduci mașina! Lipsa de atenție te poate face să întârzii, să pierzi ceva sau să … primești o amendă! Menține-ți emoțiile negative în frâu și nu dramatiza situația mai mult decât este cazul! Urmează-ți agenda și planul stabilit cu calm și detașare!
Leu – Emoțiilor pe care le simți astăzi le poți da o conotație pozitivă și le poți folosi într-un mod constructiv numai dacă îți păstrezi în gânduri scopul spre care te îndrepți! Nu te arunca cu capul înainte în fața unei investiții sau a unei cheltuieli majore, riști să nu faci cea mai bună afacere! Chiar dacă cei din familie te provoacă la o discuție serioasă, amână momentul până când vei simți că ești în cea mai bună dispoziție pentru a-i asculta sau pentru a-ți justifica acțiunile!
Fecioară – Chiar dacă astăzi dispui de un debit verbal peste măsură este mai indicat să te abții de la remarci inutile sau de la afirmații sarcastice. Ceea ce spui poate răni persoana căreia i te adresezi sau totul poate fi înțeles în alt mod decât tu intenționezi! Relația cu un prieten la care ții trece prin momente dificile, iar riscul de a se rupe ceva este foarte mare! Cântărește-ți cu atenție prioritățile și amână pe cât posibil conflictele ce v-ar putea afecta!
Balanță – Tentația de a-i face un cadou sau o surpriză partenerului de viață este mare, dar gândește-te bine înainte de a face acest pas. Este posibil ca banii să nu fie suficienți sau gestul tău să nu se finalizeze cu rezultatul la care ai sperat! Nu reacționa exagerat într-o situație care te supără la locul de muncă, ci încearcă să te pui în locul celui care a greșit. Mai mult ca sigur există o explicație plauzibilă și de înțeles!
Scorpion – Deși flerul tău este bun atunci când vine vorba de bani și investiții, astăzi nu este tocmai un moment oportun pentru a-ți risca resursele. Adună întâi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie, discută cu cei care au experiență în situația de față și chibzuiește bine la implicațiile ce survin odată cu acest pas! Totul se poate rezolva cu bine dacă așezi cărămidă cu cărămidă o bază solidă pe care poți construi în viitor!
Săgetător – Un ideal la care sperai și visai demult poate reveni în atenția ta și se poate concretiza dacă urmărești oportunitățile ce îți apar acum în cale! Șansa este de partea ta în carieră, dar este nevoie și de implicarea ta directă, de atenție și de determinare! Fii pe fază la propunerile ce ți se fac acum, la informațiile ce ți se dau și la amănuntele unui proiect! O convorbire directă cu o persoană cu experiență îți poate lumina drumul pe care va trebui să o apuci!
Capricorn – Chiar dacă un prieten ți se plânge de situația în care se află și îți cere ajutorul, poate este mai bine să îl lași să se descurce singur! Implicarea ta îi poate înfrâna dezvoltarea, deoarece experiența prin care trece îi va conferi maturizare și un mai mare grad de responsabilizare în fața vieții! La locul de muncă, discută cu colegii sau cu angajații despre proiectul la care lucrați. Ideile și părerile împărtășite pot soluționa orice blocaj!
Vărsător – O discuție în contradictoriu cu persoana pe care o iubești poate avea implicații emoționale intense sau se poate finaliza cu o stare de iritație și dezamăgire. Încearcă să te detașezi de sentimentele negative pe care le resimți și să nu dai curs provocărilor. Spre seară, o vizită la părinți sau la cineva apropiat din familie îți poate oferi liniștea de care ai nevoie pentru a-ți calma sufletul și gândurile, deci nu o ocoli!
Pești – Astăzi ești mai mult cu capul în nori, iar acest fapt face ca atenția să nu îți fie focusată pe sarcinile pe care trebuie să le duci la bun sfârșit! Este indicat să amâni treburile serioase și să te ocupi mai mult de ceea ce îți face plăcere, altfel riști să faci o greșeală ce poate avea repercursiuni neplăcute! Tentația unei vacanțe este mare, dar nu porni la drum fără să îți iei toate măsurile de precauție!

Citește și...