Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii au probleme de cuplu

HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii au probleme de cuplu

De: Cancan 23/03/2018 | 22:10
HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii au probleme de cuplu

HOROSCOP 24 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 24 MARTIE.

Berbec – Respectă-te și ține cu tărie la ceea ce reprezinți, iar în felul acesta și ceilalți te vor respecta. Acționează cu tact și diplomație pentru a avea succes! Pot apărea mai multe oportunități financiare, dar dacă nu ești gata să riști sau să acționezi la timp, este posibil ca altcineva să profite de ele! Nu emite judecăți care nu-ți aparțin și nu te grăbi să îți formezi o părere despre lucruri de care nu ai auzit niciodată, riști să faci o mare gafă! Un moment prielnic de a discuta cu persoana iubită și de a face planuri pentru viitor.
Taur – Pune-ți tot farmecul și magnetismul de care dispui în aplicare pentru a cuceri persoana ce-ți atrage atenția sau pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu! Cineva dorește să vorbească cu tine și să îți împărtășească unele secrete importante. Nu fugi de adevăr, chiar dacă există șanse să-ți provoace durere sau tristețe! Fii receptiv și răspunde la toate întrebările ce ți se adresează, vei capta repede atenția și interesul celor ce te înconjoară! O ieșire din oraș îți va limpezi gândurile și te va ajuta să iei cea mai bună decizie în situația de față!
Gemeni – Ascultă-ți vocea intuiției și nu acționa ca urmare a impulsului pe care ți-l dă rațiunea, s-ar putea să te grăbești și să-ți pară rău mai târziu! Totodată, pot surveni unele probleme în cuplu, iar tensiunea acumulată să-și spună cuvântul. Amână și în acest caz discuțiile, nu este o zi favorabilă reconcilierii și iubirii. Totuși, chiar dacă ziua îți începe nu tocmai bine, seara există șanse de a câștiga ceva, de a primi o veste foarte bună de la locul de muncă sau un cadou!
Rac – Fii cu băgare de seamă la cheltuieli, vânzări, tranzacții sau la pierderea și deteriorarea unor bunuri de valoare, stelele nu îți sunt favorabile în acest sector! Poartă discuții cu copiii sau cu persoanele tinere, s-ar putea să afli informații noi, pe care le-ai neglijat până acum sau cărora nu le-ai dat importanță! Acasă pot apărea situații neprevăzute sau reacția cuiva din familie să nu îți facă bine! Chiar dacă ești afectat, spune-ți părerea cu diplomație și tact!
Leu – Pot apărea tentații sau ispite în planul relațional-sentimental. Chiar dacă ești într-o relație, totul se poate transforma într-o aventură pasională!
În același timp, tensiunea dintre persoana iubită și un prieten drag atinge un prag greu de suportat, iar tu ești pus în situația de a alege! Fii înțelept! Chiar dacă nu-ți este la îndemână, lasă emoțiile să iasă la suprafață și să se exprime, ceilalți îți vor înțelege acțiunile și atitudinea mult mai bine!
Fecioară – Este indicat să rezolvi orice situație prost înțeleasă și să nu amâni discuțiile, lucrurile pot lua o întorsătură aparte, la care nu te-ai așteptat!
Nu este o zi favorabilă iubirii și eschivării de responsabilități, pot apărea tensiuni sau certuri în cadrul căminului și în relația cu partenerul! Nu exagera ceea ce simți și nu pune paie pe foc în nicio situație apărută, riști să intri în conflicte închipuite și să strici o relație cu un prieten la care ții!
Balanță – Situațiile ciudate din ultima perioadă sunt pe cale să se diminueze, iar tu îți poți reveni ușor-ușor la starea de relaxare și detașare! Ocupă-te de rutina zilnică și pune toate lucrurile în ordine, ceea ce rezolvi azi te scutește de alergatură și bătăi de cap săptămâna viitoare! Lasă-i și pe alții să-și asume responsabilități și nu te mai stresa din orice fleac, tensiunea interioară îți poate afecta starea de sănătate! Discuțiile și căutările din planul jobului sau al angajaților sunt pe sfârșite, ca atare poți lua o decizie cât mai bună pentru tine și viitorul tău!
Scorpion – O zi a coincidențelor sau a sincronicităților! Urmărește cu atenție ceea ce se întâmplă, ai să fii uimit de cum se așează toate lucrurile la locul potrivit! Concentrează-te pe avans și pe proiectele la care lucrezi, este un moment oportun de a acționa și de a prinde un tren foarte favorabil pentru tine! Petrece-ți timpul în intimitate, relaxează-te și detașează-te de tensiunile săptămânii precedente, este important să te refaci și să-ți încarci bateriile!
Săgetător – Viața pare mai alertă, iar evenimentele se succed rapid, perfect pentru a-ți asuma anumite riscuri și pentru a face unele schimbări necesare! Este important sa pui punctul pe I și să spui clar ceea ce-ți dorești în cazul în care relația cu persoana pe care o iubeai nu mai este ceea ce cauți! Poți întâlni fără să-ți fi propus un coleg din școală, pe care nu l-ai mai văzut de foarte mult timp! O scânteie emoțională veche se poate reaprinde! Nu-ți neglija inima, sentimentele și dorințele, s-ar putea ca netrăindu-ți clipa să îți pară rău mai târziu!
Capricorn – Dacă în interiorul tău apare o neconcordanță, inima vrea ceva, iar mintea îți spune altceva, încearcă să te balansezi și să amâni deciziile importante! Ai multă energie care trebuie eliberată, de aceea recomandarea astrelor este să o canalizezi constructiv, printr-o acțiune solicitantă fizic! Prietenii sunt cei care contează acum, așa că petrece o seară minunată alături de ei. Lasă grijile și problemele în mâna altei zi!
Vărsător – Nu te lăsa amăgit sau indus în eroare de o propunere de afaceri, riști să intri într-o încurcătură din care nu ai cum să ieși usor și în care ai numai de pierdut! Un prieten te poate dezamăgi serios, așa că amână discuțiile și colaborarea cu el pe altă dată și detașează-te de situație! Caută alinare și bucurie în sânul familiei și urmează-ți pasiunile cu încredere! O zi în care poți fi reperul celor care țin la tine!
Pești – Informațiile primite din două surse diferite sunt foarte contrare și ambigue, de aceea nu acționa impulsiv și cercetează mai întâi cine are dreptate! Poate fi o zi a erotismului și a pasiunii, în care o idilă se poate aprinde! Ai grijă la deciziile pe care le iei în cazul în care ești într-o relație! Bucură-te de viață, joacă-te cu copiii sau ca un copil, investește pasiune în ceea ce faci și exprimă-te creativ, vei activa multă energie benefică în viața ta!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...