HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe…

Publicat: 27/03/2018 | 22:20
HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe…

HOROSCOP 27 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Îndreaptă-ți toată energia de care dispui către ceva constructiv și nu te certa cu cei dragi, care îți simt starea agitată cu care te-ai trezit! Riști să adaugi sare pe o rană care încă nu s-a vindecat! Încearcă să te detașezi cât mai mult de ceea ce simți și să nu mai pui la suflet orice amănunt din jurul tău, altfel vei risca să acumulezi stări interioare care nu îți sunt pe plac, chiar negative! Este o zi favorabilă introspecției și a lucrului cu sinele!

Taur – Nu este momentul oportun să te mândrești sau să ții la ego cu toată forța, riști ca persoane care nu te cunosc atât de bine să își facă o părere greșită despre tine și despre intențiile tale! Nu răspunde decât dacă ți se cere părerea și nu vorbi despre lucruri pe care nu le cunoști, deoarece se prea poate să aluneci într-o situație stânjenitoare! O mână ți se va întinde de la o persoană pe care o credeai disparută din viața ta!

Gemeni – Concentrează-te mai mult pe treburile ce le ai de făcut acasă, pe deciziile ce trebuie să le iei alături de familie și fii prezent cu tot sufletul la nevoile celor dragi, care au nevoie deosebită de tine! Situația din prezent te pune în papucii unei persoane serioase, mature și responsabile. Menține această stare o perioadă mai îndelungată, deoarece ceilalți se bazează pe tine și pe ceea ce întreprinzi acum!

Rac – Persoana pe care o iubești îți poate da o veste neplăcută sau pot apărea situații neprevăzute în planurile de cuplu. Oricum ar fi, lucrurile pot fi reglate până la urmă dacă îți arăți bunăvoința și interesul! Fii cu băgare de seamă la cum manevrezi un obiect, există riscul deteriorării sau stricării lui! Nu te întinde mai mult decât ți se cuvine și nu face abuzuri, s-ar putea să fii sancționat pentru asta! Analizează totul în amănunt și nu te grăbi atunci când dai un răspuns!

Leu – Nu te răzgândi, nu te enerva și nu fi irascibil, chiar dacă toată lumea ți se pare că acționează astăzi împotriva ta! Există riscul să faci o gafă sau să te iei la harță cu cine nu trebuie! Este o zi în care poți avea parte de romantism, plimbări și discuții minunate în doi, așa că axează-te pe acest aspect, profită de moment și contactează acea persoană specială cu care îți face plăcere să socializezi!

Fecioară – Este posibil ca o veche iubire să se întoarcă la tine sau relația actuală să treacă printr-un impas. Situația se poate prelungi chiar mai mult decât te-ai fi așteptat! Încearcă să te relaxezi și să meditezi cât mai mut la ceea ce simți cu adevărat și la ceea ce trebuie să faci de acum încolo! Deciziile sunt importante! Compania cuiva din familie îți face mult bine și îți poate oferi siguranța și încrederea de care aveai nevoie, așa că nu ezita să i te confesezi.

Balanță – Chiar dacă astăzi starea ta emoțională nu este tocmai roz, poți găsi bucurie și o altfel de atmosferă dacă te întâlnești cu un prieten drag sau cu un partener cu care colaborezi foarte bine! Totodată, implică-te în activitățile copiilor, sincronizează-te cu bucuria lor și simte fericirea fără griji. Te vei umple de o energie pozitivă, binefacătoare, care îți va schimba cu totul starea de spirit cu care te confruntai inițial!

Scorpion – Nu te încrede în faptul că toți ceilalți sunt pe aceeași lungime de undă cu tine sau că te înțeleg imediat, s-ar putea să ai unele surprize, care să îți dea toate planurile făcute peste cap! Există o contradicție vizibilă între ceea ce vrei să faci și ceea ce simți în sufletul tău, motiv pentru care nu ești în cea mai bună dispoziție posibilă. Din acest motiv, amână orice decizie pe mâine, noaptea îți va fi un sfetnic bun!

Săgetător – O veche problemă din cuplul pe care îl formezi se poate reactiva în cazul în care înca aveți resentimente. Nu lăsa acest lucru să vă afecteze și privește foarte lucid situația creată. Comunicarea este cheia rezolvării unor probleme, așa că nu te sfii să întrebi, să cauți răspunsuri sau să oferi explicații atunci când îți sunt cerute. Fii sincer și deschis și celălalt va funcționa pe aceeași lungime de undă cu tine!

Capricorn – Îndemnul zilei în curs este să raționezi și să gândești la rece o situație neplăcută care a apărut din senin! Asumă-ți responsabilitățile necesare și acționează ca un om matur! Relația cu membrii familiei poate fi tensionată și greu de suportat. Recomandabil este să te detașezi cu totul, să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă și să îți găsești calmul în activitățile individuale care îți fac plăcere cu adevărat!

Vărsător – Astăzi există posibilitatea de a asista la unele răsturnări de situație și la decizii pe care cei din jur le iau pe neașteptate. Lasă lucrurile să se schimbe și nu interveni în cursul lor, deoarece le poți complica și mai mult! Ascultă ce au de zis cei implicați, dar abține-te de la emiterea judecăților sau acuzelor. Lasă-ți timp de gândire și formează-ți o părere după ce ai înțeles toate datele necesare!

Pești –  Simțul rațiunii nu este foarte bine ancorat în realitate astăzi, de aceea, dacă va trebui să iei decizii importante, bazează-te mai mult pe intuiția și pe flerul de care dispui nativ! În adâncul sufletului tău știi răspunsul la întrebările pe care ți le pui, de aceea nu încerca să cauți soluția în spusele și acțiunile altora, ci numai în interiorul tău! Odihnește-te mai mult și detașează-te de responsabilitățile și rutina vieții cotidiene!

Citește și...