Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe…

HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe…

De: Răzvan Scarlat 27/03/2018 | 22:20
HOROSCOP 28 MARTIE. Gemenii trebuie să se concentreze mai mult pe...

HOROSCOP 27 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Îndreaptă-ți toată energia de care dispui către ceva constructiv și nu te certa cu cei dragi, care îți simt starea agitată cu care te-ai trezit! Riști să adaugi sare pe o rană care încă nu s-a vindecat! Încearcă să te detașezi cât mai mult de ceea ce simți și să nu mai pui la suflet orice amănunt din jurul tău, altfel vei risca să acumulezi stări interioare care nu îți sunt pe plac, chiar negative! Este o zi favorabilă introspecției și a lucrului cu sinele!

Taur – Nu este momentul oportun să te mândrești sau să ții la ego cu toată forța, riști ca persoane care nu te cunosc atât de bine să își facă o părere greșită despre tine și despre intențiile tale! Nu răspunde decât dacă ți se cere părerea și nu vorbi despre lucruri pe care nu le cunoști, deoarece se prea poate să aluneci într-o situație stânjenitoare! O mână ți se va întinde de la o persoană pe care o credeai disparută din viața ta!

Gemeni – Concentrează-te mai mult pe treburile ce le ai de făcut acasă, pe deciziile ce trebuie să le iei alături de familie și fii prezent cu tot sufletul la nevoile celor dragi, care au nevoie deosebită de tine! Situația din prezent te pune în papucii unei persoane serioase, mature și responsabile. Menține această stare o perioadă mai îndelungată, deoarece ceilalți se bazează pe tine și pe ceea ce întreprinzi acum!

Rac – Persoana pe care o iubești îți poate da o veste neplăcută sau pot apărea situații neprevăzute în planurile de cuplu. Oricum ar fi, lucrurile pot fi reglate până la urmă dacă îți arăți bunăvoința și interesul! Fii cu băgare de seamă la cum manevrezi un obiect, există riscul deteriorării sau stricării lui! Nu te întinde mai mult decât ți se cuvine și nu face abuzuri, s-ar putea să fii sancționat pentru asta! Analizează totul în amănunt și nu te grăbi atunci când dai un răspuns!

Leu – Nu te răzgândi, nu te enerva și nu fi irascibil, chiar dacă toată lumea ți se pare că acționează astăzi împotriva ta! Există riscul să faci o gafă sau să te iei la harță cu cine nu trebuie! Este o zi în care poți avea parte de romantism, plimbări și discuții minunate în doi, așa că axează-te pe acest aspect, profită de moment și contactează acea persoană specială cu care îți face plăcere să socializezi!

Fecioară – Este posibil ca o veche iubire să se întoarcă la tine sau relația actuală să treacă printr-un impas. Situația se poate prelungi chiar mai mult decât te-ai fi așteptat! Încearcă să te relaxezi și să meditezi cât mai mut la ceea ce simți cu adevărat și la ceea ce trebuie să faci de acum încolo! Deciziile sunt importante! Compania cuiva din familie îți face mult bine și îți poate oferi siguranța și încrederea de care aveai nevoie, așa că nu ezita să i te confesezi.

Balanță – Chiar dacă astăzi starea ta emoțională nu este tocmai roz, poți găsi bucurie și o altfel de atmosferă dacă te întâlnești cu un prieten drag sau cu un partener cu care colaborezi foarte bine! Totodată, implică-te în activitățile copiilor, sincronizează-te cu bucuria lor și simte fericirea fără griji. Te vei umple de o energie pozitivă, binefacătoare, care îți va schimba cu totul starea de spirit cu care te confruntai inițial!

Scorpion – Nu te încrede în faptul că toți ceilalți sunt pe aceeași lungime de undă cu tine sau că te înțeleg imediat, s-ar putea să ai unele surprize, care să îți dea toate planurile făcute peste cap! Există o contradicție vizibilă între ceea ce vrei să faci și ceea ce simți în sufletul tău, motiv pentru care nu ești în cea mai bună dispoziție posibilă. Din acest motiv, amână orice decizie pe mâine, noaptea îți va fi un sfetnic bun!

Săgetător – O veche problemă din cuplul pe care îl formezi se poate reactiva în cazul în care înca aveți resentimente. Nu lăsa acest lucru să vă afecteze și privește foarte lucid situația creată. Comunicarea este cheia rezolvării unor probleme, așa că nu te sfii să întrebi, să cauți răspunsuri sau să oferi explicații atunci când îți sunt cerute. Fii sincer și deschis și celălalt va funcționa pe aceeași lungime de undă cu tine!

Capricorn – Îndemnul zilei în curs este să raționezi și să gândești la rece o situație neplăcută care a apărut din senin! Asumă-ți responsabilitățile necesare și acționează ca un om matur! Relația cu membrii familiei poate fi tensionată și greu de suportat. Recomandabil este să te detașezi cu totul, să nu pui la suflet ceea ce se întâmplă și să îți găsești calmul în activitățile individuale care îți fac plăcere cu adevărat!

Vărsător – Astăzi există posibilitatea de a asista la unele răsturnări de situație și la decizii pe care cei din jur le iau pe neașteptate. Lasă lucrurile să se schimbe și nu interveni în cursul lor, deoarece le poți complica și mai mult! Ascultă ce au de zis cei implicați, dar abține-te de la emiterea judecăților sau acuzelor. Lasă-ți timp de gândire și formează-ți o părere după ce ai înțeles toate datele necesare!

Pești –  Simțul rațiunii nu este foarte bine ancorat în realitate astăzi, de aceea, dacă va trebui să iei decizii importante, bazează-te mai mult pe intuiția și pe flerul de care dispui nativ! În adâncul sufletului tău știi răspunsul la întrebările pe care ți le pui, de aceea nu încerca să cauți soluția în spusele și acțiunile altora, ci numai în interiorul tău! Odihnește-te mai mult și detașează-te de responsabilitățile și rutina vieții cotidiene!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat medicii decizia de a-l duce la NEBUNI
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul a fost mutat la SPITALUL 9! De ce au luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...