Acasă » Știri » Horoscop 6 aprilie. Fecioarele sunt pe picior de plecare, iar Varsatorii asteapta vesti. Tie ce iti prevad astrele?

Horoscop 6 aprilie. Fecioarele sunt pe picior de plecare, iar Varsatorii asteapta vesti. Tie ce iti prevad astrele?

De: Cancan 06/04/2015 | 07:15
Horoscop 6 aprilie. Fecioarele sunt pe picior de plecare, iar Varsatorii asteapta vesti. Tie ce iti prevad astrele?

CANCAN.ro va prezinta horoscopul zilei de astazi. Afla de ce trebuie sa te feresti si ce iti prezic astrele pentru inceputul de saptamana. Fecioarele sunt pe picior de plecare.

 

 

BERBEC

Saptamana debuteaza cu teme financiare, in special cu acelea legate de cheltuieli comune cu altii. Sunt momente bune de a achita facturi, alte tipuri de datorii sau de a verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Tendinta perioadei pe care o traversam este de a cheltui destul de mult. Fereste-te de investii si rezuma-te la strictul necesar. Depinde numai de tine sa gestionezi corect si eficient banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

 

TAUR

 

Ziua abunda in provocari venite dinspre partenerul de viata si colaboratori. In aparenta, ceilalti pare ca au ceva cu tine. Insa, de fapt, tu esti cel care generezi tot soiul de conflcite gratuite. Pe considerentul ca se petrec lucruri ascunse in culisele locului tau de munca ai tendinta de a te apara ripostand la orice si oricine se afla in preajma ta. Controleaza-ti reactiile si vorbele, pentru ca esti subiectiv. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la discutie cu cineva drag.

 

horoscop

GEMENI

Treburile de rutina, atat la serviciu, cat si acasa alcatuiesc tema principala a zilei. Ocupa-te personal de toate indatoririle tale, pentru ca ajutoare din partea celorlalti nu prea iti vin. Ba chiar unii ar putea incerca sa iti taie elanul, daca te lasi pe mana lor. Fereste-te de discutii contradictorii! In umbra se tes conflicte la serviciu, dar providenta le pazeste atent, iar aspura ta pune o mantie protectoare. Pe de alta parte, ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca este vulnerabila.

 

RAC

 

Ai sanse deosebite de a te pune in valoare in mijlocul celor dragi. Organizeaza activitati de recreere pentru persoana iubita, copii sau prieteni apropiati. Gustul aventurii, veselia, cheful de distractii sunt la cote inalte pentru tine, iar ceilalti se pot molipsi usor de la tine. Sunt posibile discutii aprinse. Insa talentul tau innascut de a avea grija de toti, de a tine cont de nevoile fiecaruia si de a-i face sa se simta bine te vor ajuta sa rezolvi orice diferend.

 

LEU

Sufletul tau isi doreste astazi linistea, confortul casei si compania membrilor familiei. Sunt posibile discutii importante cu rudele si persoanele dragi, fie pe teme patrimoniale, fie pentru organizarea unor reuniuni de familie in viitorul apropiat. Chiar daca, in plan profesional ai multe de facut, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea. Lasa deoparte nemultumirile personale si ocupa-te pe indelete de cei dragi.

 

FECIOARA

Saptamana incepe cu drumuri scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni personale, fie profesionale. Organizeaza-ti programul si pentru urmatoarele zile, astfel incat sa acoperi, atat sarcinile de lucru de la serviciu, cat si treburile gospodaresti. Pe de alta parte, dialogurile purtate astazi cu persoanele din anturajul apropiat iti vor aduce informatii utile. Insa ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar.

 

BALANTA

Capitolul financiar iti atrage atentia, prin faptul ca fie primesti bani sau cadouri, fie partenerul de viata te provoaca la discutii ample pe tema bugetului disponibil pentru cheltuielile cotidiene. Datorita unor plati pe care trebuie sa le faci pe facturi, datorii sau mofturile celor apropiati este posibil sa ramai cu bani putini pentru nevoile tale personale. Fii prudent si mai intai rezolva-ti treburile tale si apoi rezolva-le si pe ale altora.

 

horoscop

SCORPION

 

Ziua este favorabila pentru a te ocupa de tine. Sanatatea este vulnerabila in continuare, asa incat ar fi bine sa iti programezi sedinte de terapie corporala. Posibil ca partenerul de viata sau colaboratorii sa te provoace la discutii aprinse pe teme profesionale. Tu, insa fii discret si evita implicarea emotionala. Dupa-amiaza, hoinareste prin locurile preferate, alaturi de cineva drag si de incredere. Multe informatii utile poti afla pe aceasta cale.

 

SAGETATOR

Este o zi buna pentru meditatie, contemplarea naturii, detasare de cotidian. Ocupa-te de treburi usoare si mai ales evita discutiile ample. Mentalul tau are nevoie de odihna, ganduri bune si compania celor dragi. Se pot accentua afectiunile specifice sistemului uro-genital si segmentelor gatului. Insa, remediile naturiste, alimentatia potrivita si o plimbarea in aer liber iti sunt suficiente pentru a te simti bine.

 

CAPRICORN

Din anturajul apropiat se pare ca iti vin alaturi oameni de nadejde, protectori si sfatuitori deosebiti. Bine este sa asculti vorbele celor dragi, chiar daca pe alocuri te pot necaji remarcile sau concluziile lor. Pe de alta parte, nu pleca urechea la toate informatiile care se vehiculeaza in preajma ta. Persoana iubita sau copiii ti-ar putea reprosa faptul ca ai prea multa incredere in prieteni. Insa, numai tu poti discerne pe cine sa asculti si pe cine nu.

 

horoscop

VARSATOR

 

Se contureaza forfota mare la serviciu, in relatiile cu sefii si autoritatile. Eforturile tale sunt indreptate mai mult spre casa si familie, aspect care te vulnerabilizeaza in plan socio-profesional. Fii prudent si prezent in tot ce se petrece la serviciu. Tendinta de a riposta la orice remarca venita din partea altora este neprofitabila. Ia aminte la spusele celorlalti, pentru ca ai toate sansele sa te descurci foarte bine.

 

PESTI

Saptamana debuteaza cu discutii ample in anturajul apropiat. S-ar putea sa primesti invitatii de a calatori, atat in scop turisitic, cat si in scop profesional. Bine este sa analizezi oportunitatile care deriva din aceste calatorii si abia apoi sa te decizi. Mentalul iti este rascolit, existand sanse sa ripostezi la orice vorba banala. Fii prudent in relatiile cu ceilalti! Dupa-amiaza, rafineaza-ti sufletul cu o piesa de teatru, un film bun sau cu discutii filozofice.

 

Astrolog Anca Gordin Stoica

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...