HOROSCOP 6 MARTIE. Leii să fie cu băgare de seamă!

Publicat: 05/03/2018 | 23:49

Berbec – Este posibil ca astăzi să fii mai răzvrătit în privința normelor ce ți se impun sau a unor reguli pe care trebuie să le respecți. Îți dorești mai multă independență, iar restricțiile de orice fel te enervează și te împovărează mult mai mult ca de obicei. Menține-ți atitudinea, dar fii cu băgare de seama să nu superi vreo autoritate sau vreun superior, deoarece comportamentul tău poate fi sancționat!

Taur – Planurile pe care ți le-ai făcut astăzi pot fi date peste cap de unele încurcături sau de persoane neserioase! Asigură-ți o marjă de eroare în agenda personală și fii pregătit cu un plan de rezervă! Dacă nu iese totul cum ai planificat, reconsideră și gândește-te că nimic nu este întâplător – poate altul este drumul pe care trebuia să o iei sau altele sunt persoanele pe care trebuie să te bazezi!

Gemeni –  Astăzi poți pune bază în colegi sau prieteni, care se vor oferi să te ajute cu unele proiecte la care lucrezi. Este indicat să delegi acele sarcini de care nu te poți ocupa și să faceți împreună echipă! În relația de iubire, lucrurile avansează cu pași rapizi – bucură-te de ceea ce ai și mergi înainte cu toată încrederea! O dorință ascunsă este pe cale să se împlinească sau să se materializeze!

Rac – Este posibil să simți că partenerul de viață pune presiune pe tine și că ai de îndeplinit unele acțiuni sau sarcini care nu îți sunt la îndemână. Ia toul cu mai multă detașare și nu pune la suflet această influență. Cel mai indicat este să discuți cu el și să îi destăinui ceea ce simți! Comunicarea cu inima deschisă te poate ajuta în această situație! La locul de muncă, urmărește oportunitățile, poți avea parte de câștiguri neașteptate!

Leu – Fii cu băgare de seamă la problemele juridice ce se pot naște acum, este posibil să intri într-o încurcătură ca urmare a grabei sau a lipsei de atenție! Este indicat să te consulți și cu un expert și să nu sari peste etape importante! Acolo unde este cazul, o colaborare cu străinătatea poate fi foarte benefica în acest moment! Fii pe fază la toate oprtunitățile ce apar acum în calea ta!

Fecioară – Pot apărea astăzi cheltuieli neprevăzute, așa că fii cu băgare de seamă la portofel. Nu este cea mai bună zi pentru a cumpăra sau pentru a investi, ci mai mult pentru a strânge bani la pușculiță. Deși vine cu intenții bune, un prieten pe care te-ai bazat până acum te poate încurca într-o anumită privință. Indicația este aceea de a încerca să rezolvi totul singur și să nu lași în seama altora ceea ce ar trebui tu să faci!

Balanță – Este un moment foarte oportun de a-ți petrece timpul alături de persoana pe care o iubești. Aspectele astrale vă susțin pentru a vă împărtăși sentimentele, pentru a vă conecta energetic unul la celălalt și pentru a face echipă în orice activitate pe care o desfășurați împreună. Profită de această ocazie pentru a vă suda relația și pentru a face un pas înainte către viitorul comun!

Scorpion – Este o zi bună în planul serviciului, al afacerilor și al demersurilor ce țin de bani! Implică-te în orice activitate care ține de locul de muncă deoarece îți va aduce beneficiile de care aveai nevoie, plus recunoaștere din partea celor din jur! Ai toate șansele de a avansa, de a arăta ceea ce poți și de a te desfășura în manieră proprie! În domeniul sentimental, dacă ești singur, acum ai putea să cucerești o persoană care ți-a atras atenția!

Săgetător – Ai putea intra astăzi într-un conflict cu persoana iubită sau unele planuri îți pot fi date peste cap. Este indicat să nu te grăbești să tragi niște concluzii și să judeci totul cu calm. Pune-te și în locul persoanei de lângă tine, mai mult ca sigur vei vedea altfel situația și vei înțelege altfel problemele cu care vă confruntați! dacă te confrunți cu o problemă legislativă, astăzi poți primi informațiile necesare pentru a o rezolva!

Capricorn – Este indicat ca astăzi să renunți la unele bariere pe care singur ți le-ai pus in iubire și să îți arăți mai mult sentimentele pe care le ai față de partenerul de viață. Este posibil să treceți printr-un blocaj în relație, dar dacă te interiorizezi el se va adânci și mai tare! Este un moment bun în care să te eliberezi de unele poveri sau să conștientizezi de ce unele emoții au fost reprimate!

Vărsător – Deși toată ziua este posibil să fii pe drumuri și să ai parte de multă alergătură, seara este indicat să stai alături de familie și să ai grijă de cei dragi. Compania plăcută în care te vei afla îți va alunga toate grijile și te va face să te simți excelent! Este un moment favorabil în care să vă uniți mai mult și în care să simți că ai pe cine te baza! Totuși, fii atent la relația cu partenerul de viață care poate pune presiune pe tine într-o anumită privință!

Pești – Este posibil ca astăzi să nu ai parte de cele mai drăguțe dialoguri cu cei cu care te întâlnești. Parcă ceea ce spui este mereu interpretat greșit, iar ceea ce îți comunică interlocutorii capătă o altă conotație decât era în intenția lor! Este indicat să te abții de la comentarii în plus sau de la emiterea judecăților pripite! Cel mai bine este să iei o pauză în fața deciziilor importante!

Citește și...