Acasă » Știri » HOROSCOP 8 IUNIE: Care sunt cele mai norocoase zodii si de ce trebuie sa te feresti astazi

HOROSCOP 8 IUNIE: Care sunt cele mai norocoase zodii si de ce trebuie sa te feresti astazi

De: Cancan 08/06/2015 | 08:30
HOROSCOP 8 IUNIE: Care sunt cele mai norocoase zodii si de ce trebuie sa te feresti astazi

Se anunta o zi grea pentru berbeci si gemeni, care sunt suprasolicitati la serviciu si au nevoie de sprijinul colegilor. Pe de alta parte, in astre scrie ca racii ar putea sa obtina niscaiva castiguri in bani.

Berbec

Posibil sa te necajesti din cauza prietenilor sau a persoanelor apropiate din anturajul profesional. Ar fi bine sa fii ceva mai discret si sa eviti sa iti expui parerile sau sa emiti judecati la adresa altora. Starea ta de spirit este oscilanta si astfel usor poti intra in conflict cu toata lumea. Conserva-ti energia vitala, pentru ca organismul tau este obosit. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru relaxare, pentru o plimbare in aer liber si stai mai mult de vorba cu tine insuti.

Taur

In prima parte a zilei, sarcinile de lucru de la serviciu te solicita mult. Colegii, dar mai ales sefii vor sa rezolvi totul, dar fara ajutorul lor. Selecteaza-ti prioritatile si evita sa iti asumi responsabilitati noi. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a sta de vorba cu prietenii si cu persoane de incredere din anturajul profesional. Retine cele aflate astazi, pentru ca sunt informatii care undeva, candva iti vor fi de folos.

Gemeni

Esti solicitat la serviciu, dar oriunde te-ai afla astazi, parca toata lumea te invita pe o scena si iti urmareste reprezentatia. Demersurile intelectuale au succes, de aceea implica-te in ele fara rezerve. Posibil sa fii sustinut de colegii de serviciu, dar si daca ai nevoie sa rezolvi chestiuni socio-profesionale in diverse institutii te vei descurca bine. Totul este sa vorbesti direct, la obiect si sa ai rabdare sa asculti si ce iti spun ceilalti.

 

Rac

Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Poate fi vorba despre bani, bunuri sau favoruri venite fie dintr-o colaborare, fie din partea rudelor sau partenerului de viata. Multumeste-te cu ce ai si ce primesti, pentru ca, deocamdata iti este suficient. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a te ocupa de subiecte filozofice, pentru a viziona un film sau pentru a te delecta cu o discutie interesanta cu un prieten bun. Fereste-te de a oferi sfaturi fara sa iti fie cerute.

Leu

Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor financiare, in care esti implicat alaturi de altii. Ocupa-te de achitarea facturilor, de plata datoriilor sau a serviciilor de care tu sau cei dragi aveti nevoie. Temerile care vizeaza bugetul cheltuielilor sunt nefondate, asa incat ai incredere ca te vei descurca excelent in plan financiar. Dincolo de aparentele lumii materiale exista lucruri mult mai interesante, lucruri pe care astazi le poti accesa si folosi din plin.

Fecioara

Relatiile parteneriale iti atrag atentia, dar si eforturile. Exista detalii fie ale relatiei cu partenerul de viata, fie ale colaborarilor in care esti implicat, care astazi ti se vor arata in toata spledoarea lor. Pur si simplu ia aminte la cele descoperite, gandeste-te pe indelete la ultimele evenimente si discutii avute in plan partenerial, dar luarea unor decizii importante in privinta partenerilor, lasa-le pentru urmatoarele zile. Bucura-te, deocamdata, de partea plina a paharului si atat.

Balanta

Se pare ca ai multe de facut la serviciu, dar mai intai selecteaza-ti prioritatile. Sprijinul colegilor sau al sefilor lasa mult de dorit de aceea fii prudent. Pe de alta parte, sanatatea are nevoie de ingrijiri astazi. Potrivit astrocafe.ro, se pot accentua neplaceri legate de extremitatile picioarelor, dar si legate de segmentele sistemului digestiv. Totusi, pe cat posibil evita analizele, consultatiile si interventiile chirurgicale pentru ca exista risul aparitiei unor erori greu de remediat.

Scorpion

In privinta persoanei iubite sau a copiilor este bine sa fii cat mai rezervat astazi. Sunt posibile discutii aprinse, conflicte pe teme greu de definit clar. Perioada pe care o traversam induce tensiuni mentale si discrepante in dialogurile cu ceilalti, de aceea nu pune baza pe cele discutate mai ales astazi. Asteptarile tale de la cei dragi sunt nefondate, in sensul ca ei au alte prioritati, vad lucrurile altfel decat si tine, iar tu ar trebui sa te iubesti mai mult pe tine.

Sagetator

Debutul saptamanii este potrivit relationarii cu membrii familiei si rezolvarii treburilor gospodaresti. Tentatia de a te ocupa mai mult de activitatile profesionale, de la locul de munca iti poate aduce neplaceri serioase si pe termen lung. De aceea, fii prudent si ocupa-te serios si de segmentul familial. Mai ales ca membrii familiei sunt dispusi sa te sprijine neconditionat, pe cand sefii sau colegii de munca iti pun tot soiul de bete in roate.

Capricorn

Sunt posibile multe intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat. Este bine sa iti alegi cu grija vorbele, pentru ca mentalul tau este confuz astazi. Minunat este ca poti primi informatii, solutii bune pentru a-ti imbuntati veniturile sau pentru a-ti rezolva chestiuni patrimoniale in care esti implicat alaturi de partenerul de viata. Ia aminte la ce iti spun ceilalti, dar luarea deciziilor sau actiunea propriu-zisa lasa-le pentru zilele urmatoare.

Varsator

Astazi esti tentat sa te raportezi in permanenta la relatiile cu ceilalti, la ce fac sau spun acestia. Fii prudent si evita sa te dizolvi in personlitatea cuiva. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi sfaturi pretioase vizavi de dezvoltarea ta personala sau profesionala. Totul este sa asculti atent si sa retii cele de folos tie. A doua parte a zilei este favorabila cumparaturilor, organizarii bugetului de cheltuieli si chiar pentru a gasi posibilitati noi de castig.

Pesti

In prima parte a zilei este posibil sa te simti obosit. Relationezi mai greu cu ceilalti, de aceea discutiile importante sau luarea deciziilor lasa-le pentru orele dupa-amiezei. Sprijin deosebit iti poate veni dinspre colegii de serviciu. Este bine sa-l accepti, pentru ca sanatatea este precara de ceva vreme si chiar ai nevoie si de odihna si de ceilalti. Spre seara te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Compania oamenilor dragi si de incredere sunt un remediu minunat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...