Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop bani și finanțe 23 – 29 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care vor da lovitura

Horoscop bani și finanțe 23 – 29 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care vor da lovitura

De: Virginia Olteanu 23/01/2023 | 09:00

Horoscopul banilor pentru săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec – Cheltuieli neplanificate!

Încearcă să rămâi realist la modul în care îți gestionezi banii, chiar dacă unele prietenii sau cauze în care ești implicat sunt importante pentru tine. În weekend unele proiecte pot lua o întorsătură neașteptată. Dacă ți-ai stabilit un anumit buget, va fi greu să te ții de el din cauza unor cheltuieli neplanificate, însă poți veni cu o soluție super ingenioasă de eficientizare a costurilor. O discuție cu cineva se poate dovedi avantajoasă.

Taur – Planul financiar este favorizat!

O săptămână în care planul financiar este favorizat. Negocierile cu anumite persoane decurg într-un mod care te avantajează iar inițiativa de care dai dovadă în eficientizarea unor costuri se bucură de un feedback pozitiv din partea șefilor. În weekend faci unele achiziții online pe care le-ai planificat de ceva timp și pe care ai avut timp să le studiezi cu atenție. Ești atras de orice este nou și diferit ca și tehnologie sau cunoaștere.

Gemeni – Generozitate și atenție!

Te poți arăta mai generos și mai atent la nevoile celorlalți, mai ales a celor neajutorați. În weekend, un schimb de idei cu cineva te poate provoca un pic deoarece nu te simți apreciat sau recompensat la justa valoare, însă depinde de tine cât credit dai acestei persoane. Sau dimpotrivă, această experiență te poate ajuta indirect să realizezi că meriți mai mult, deschizându-ți noi orizonturi sau oportunități.

Rac – Abordare realistă dar flexibilă!

Ai determinarea și voința necesară să faci unele schimbări sau reevaluări. În weekend poți realiza că unele proiecte în care ai investit până acum nu sunt atât de eficiente sau productive cum ai fi crezut, fapt ce va necesita din partea ta să te reorientezi. Sau poate descoperi că nu poți miza pe sinceritatea sau angajamentul unui asociat de business. Indiferent de caz, ți se recomandă o gestionare cât mai realistă a planului financiar, dar deschisă la noi posibilități.

Leu – Perspective financiare pozitive!

Ești plin de idei sau soluții care mai de care mai ingenioase pentru a-ți îmbunătăți situația financiară iar partea bună este că sunt practice și realizabile, numai bune pentru a fi puse în practică. Venus, planeta plăcerii și a finanțelor intră vineri în Pești activând sectorul afacerilor, al investițiilor și al câștigurilor prin intermediul unui parteneriat deci vestea bună este că în următoarea perioadă te poți bucura de unele câștiguri materiale.

Fecioara – Beneficii materiale!

O săptămână în care poți avea unele beneficii materiale sau unele câștiguri, comisioane sau bonusuri pentru eficiență și randamentul de care dai dovadă. Dacă lucrezi într-un domeniu în care ai de atins un anume target pentru a fi recompensat, cu siguranță ești primul care se bucură de el. În următoarea perioadă cât și cum câștigi va depinde în mare măsură de calitatea și modul în care cooperezi sau colaborezi.

Balanța – Clarificarea unei situații financiare!

Ești destul de echilibrat cu modul în care îți gestionezi banii săptămâna aceasta, însă destul de ferm și hotărât dacă te decizi să investești bani într-un curs care ține de propria creștere sau dezvoltare. În weekend poți realiza că nu ești mulțumit de modul în care ești recompensat financiar pentru unele proiecte în care ești implicat, fapt ce te va determina să iei unele măsuri pentru remedierea situației. De asemenea, evită speculațiile financiare, jocurile de noroc sau acțiunile cu un grad mare de risc pentru a evita posibile pierderi.

Scorpion – Ești practic și eficient!

Eficiența și spiritul practic de care dai dovadă în modul în care îți gestionezi resursele atrag rezultate optime. Dacă negociezi sau te informezi cu atenție în privința unor investiții sau achiziții pe care intenționezi să le faci în propriul cămin, ai șanse mari să obții unele oferte extrem de avantajoase. Unele cunoștințe sau relații se pot dovedi profitabile.

Săgetător – Soluții de mediere „win – win”!

Dacă ai de făcut o cercetare de piață sau de purtat unele negocieri, ești flexibil și deschis la tot felul de idei și soluții noi. În același timp cauți variante în care ambii parteneri să aibă de câștigat, fapt care îți facilitează interacțiunea. În weekend te poți confrunta cu unele defecțiuni tehnice, logistice sau pur și simplu ți se strică un aparat electrocasnic pe care îl aveai mai demult, fapt care poate antrena unele cheltuieli pe care nu le aveai în plan pentru rezolvarea problemei.

Capricorn – Dispus să-ți asumi unele riscuri!

Pe cât ești de hotărât să faci unele schimbări, pe atât ești dispus să riști cu unele investiții, iar o parte dintre ele pot ține de cămin sau familie. Ceva ce vrei să încerci demult, poate să fie un lucru, o activitate sau o experiență nouă poate deveni subiect de discuție în weekend deoarece perspectivele financiare în relația de cuplu nu coincid. Indiferent de alegerea făcută, asigură-te că nu-ți asumi unele riscuri inutile și că ești precaut în gestionarea banilor.

Vărsător – Unele talente pot deveni profitabile!

Ești printre zodiile avantajate la capitolul financiar întrucât Venus, planeta iubirii, dar și a finanțelor intră vineri în Pești activând în cazul tău sectorul banilor obținuți din salariu sau talente personale. Chiar dacă poate antrena și unele cheltuieli mai mari în următoarea perioadă, per ansamblu îți va amplifica dorința de a-ți îmbunătăți situația financiară sau de a-ți înmulți sursele de venit. O aptitudine sau un talent personal se poate dovedi profitabil. Confortul devine important!

Pești – Investiții în propria imagine!

Unele propuneri, negocieri sau investiții se pot dovedi de-a dreptul avantajoase. Dacă vrei să modifici sau să schimbi ceva în propriul cămin, ai resursele necesare. Odată cu intrarea lui Venus în propriul tău semn de vineri, o parte din investițiile pe care le vei face vor fi în tine și în îmbunătățirea sau schimbarea propriei imagini. Poate decizi să -ți schimbi stilul vestimentar, să încerci o nouă coafură sau să te înscrii la un curs care te ajută să dobândești noi skill-uri sau aptitudini.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop dragoste 23 – 29 ianuarie 2023. Zodia care va fi favorizată la capitolul iubirii)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori în ultimii ani
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori...
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...