Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop carieră 6 – 12 februarie 2023. Zodia care poate primi o oferă de colaborare

Horoscop carieră 6 – 12 februarie 2023. Zodia care poate primi o oferă de colaborare

De: Virginia Olteanu 04/02/2023 | 18:02
Horoscop carieră 6 - 12 februarie 2023. Zodia care poate primi o oferă de colaborare

Horoscopul carierei pentru săptămâna 6 – 12 februarie 2023. Săptămâna vine cu vești bune pentru mulți nativi. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent: 

Berbec – Discutarea unor oferte de business!

Poți fi angrenat în discutarea unei propuneri financiare sau oferte de business cu impact pentru situația ta profesională. Te poți decide să te alături unei anumite comunități, firme sau instituții prin prestarea unor servicii sau te poți asocia cu cineva pentru a concretiza o afacere. Indiferent de situație este cert că ți se oferă șansa să-ți amplifici influența și imaginea pe plan profesional.

Taur – Noi interese profesionale!

Ecoul Lunii Pline de la sfârșitul săptămânii trecute se face resimțit și în primele zile ale acestei săptămâni, deci ești în continuare într-un proces de readaptare la unele cerințe sau solicitări profesionale. Elementul de noutate al săptămânii este faptul că Mercur intră sâmbătă în Vărsător activând sectorul profesiei și al vocației tale. Deci în următoarea perioadă interacțiunea cu superiorii sau autoritatea se poate intensifica, se pot ivi mai multe drumuri în interes profesional sau poți adăuga o specializare suplimentară. Poți manifesta interes în a face parte dintr-o organizație politică.

Gemeni – Nu rata oportunitățile!

Talentul, aptitudinile sau creativitatea ta au șansa să fie puse în valoare într-un mod care poate atrage atenția și chiar interesul unor persoane importante pentru obiectivele tale profesionale. Dacă imaginea este importantă pentru tine și vrei să încerci demult un alt stil de prezentare a ta personală sau a unor servicii sau poate o nouă strategie, nu rata șansă pentru a pune în practică această idee. În același timp fii pe fază și nu rată oportunitățile care se pot ivi.

Rac – Discutarea termenilor într-o colaborare!

Poți avea unele discuții serioase în ceea ce privește termenii unei colaborări sau ai unui parteneriat în urma cărora ești hotărât să iei unele decizii. Pe de altă parte poate ai unele idei care vizează schimbarea strategiei de marketing sau de promovare a unor produse sau servicii în firma unde lucrezi, deoarece cea existentă poate să nu fie cea mai eficientă. Indiferent de caz, ești dispus să riști pentru lucrurile sau ideile în care crezi cu adevărat.

Leu – Inspirat și creativ!

Unele discuții purtate săptămână aceasta pot fi foarte importante pentru obiectivele tale profesionale. Poți descoperi dintr-o dată că relația cu o anumită persoană poate să te favorizeze într-un mod special sau că o ai o idee de business care poate genera o reală îmbunătățire a veniturilor tale dar și a influenței sau imaginii tale pe plan profesional. Indiferent de situație, inspirația și creativitatea de care dai dovadă îți vor atrage multe avantaje.

Fecioară – Unele interacțiuni decurg într-un mod armonios!

Din cauza Lunii Pline de la sfârșitul săptămânii trecute poți fi ușor îngrijorat sau nesigur de unele chestiuni care vizează interacțiunea cu unii colegi de muncă sau vis a vis de desfășurarea unui anumit proiect. Spre surprinderea ta s-ar putea ca unele interacțiuni să meargă mai bine decât crezi ameliorând situația. Mercur intră sâmbătă în Vărsător activând sectorul muncii și al datoriei deci în următoarea perioadă ai șansa să dovedești din nou cât de organizat, eficient și perfect ești în munca pe care o realizezi.

Balanță – Oferte noi de colaborare!

Unele proiecte sau obiective profesionale continuă să fie în vizorul tău pe măsură ce-ți propui să analizezi cu atenție dacă sau în ce măsură vrei să continui să investești timp sau resurse în unele dintre ele. Însă ce te poate surprinde plăcut va fii oferta pe care o poți primi prin intermediul sau cu ajutorul unui coleg cu care lucrezi sau propunerea de a lucra cu un alt gen de colaborare decât cel de până acum.

Scorpion – Soluții și metode noi!

Relația cu un șef poate să fie în continuare tensionată sau nemulțumirea ta cu privire la modul de desfășurare al unei colaborări anume este în continuare prezentă mai ales în prima parte a săptămânii. Însă spre surprinderea ta cineva poate veni cu o nouă soluție sau cu o metodă ingenioasă de a face lucrurile să meargă într-un mod diferit de până acum dar totuși posibil. Deci lucrurile evoluează pozitiv!

Săgetător – Informația înseamnă putere!

O discuție mai mult decât interesantă cu cineva anume poate veni cu idei avantajoase din punct de vedere profesional. Odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător de sâmbătă, te vei decide să te concentrezi mai mult pe a-ți utiliza abilitățile de comunicare, de inter relaționare cât și cunoașterea ta vastă într-un mod care să te avantajeze pe plan profesional. Informația înseamnă putere și ești decis să folosești acest lucru în beneficiul tău și chiar să te extinzi către domenii progresiste de dezvoltare.

(CITEȘTE ȘI: Zodiac Chinezesc 2023. Începe anul Iepurelui | Cum vor fi afectate zodiile)

Capricorn – Idei și soluții ingenioase!

Ești foarte inspirat și imaginativ în ideile sau strategiile pe care le folosești în muncă depusă. Indiferent dacă lucrezi sau nu într-un domeniu creativ sau artistic, ai șansa să-i impresionezi pe ceilalți cu ingeniozitatea unor perspective sau idei care pentru unii pot părea de-a dreptul inovatoare. Legătura cu orice formă de mass media este favorizată săptămâna aceasta și dacă simți că vrei să promovezi o idee sau un mesaj în care crezi, poți rămâne surprins de impactul pe care îl va avea.

Vărsător – Discutarea unor lucruri importante!

Nu ești cel mai încântat de pretențiile cuiva asupra ta, mai ales dacă nu le consideri îndreptățite însă lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. Poți beneficia de susținerea unui șef sau a unei persoane cu o anumită autoritate în vederea discutării unor lucruri foarte importante pentru tine care pot viza fie o chestiune financiară fie o variantă mai potrivită de a-ți folosi un talent sau o aptitudine într-un fel care să te avantajeze.

Pești – Rezolvarea unor tensiuni!

Începi săptămâna sub influența unor tensiuni care ți-au dat unele bătăi de cap în weekend și pe care îți propui să le rezolvi într-un mod cât mai ingenios datorită modului inspirat de a negocia unele lucruri. Poți avea surpriza să descoperi că oricât de mult timp ai petrece în compania unor persoane, nu ajungi niciodată să-i cunoști cu adevărat, fapt care te va determina să devii mai sceptic cu unele interacțiuni. Însă per ansamblu este o săptămână bună în care unele discuții reușesc să-ți deschidă noi perspective.

(CITEȘTE ȘI: Horoscop bani 6 -12 februarie 2023. Lista nativilor care vor avea parte de colaborări avantajoase)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele