Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2022

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2022

De: Madalina Manole 29/01/2022 | 17:30
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2022
Zodiile favorizate de astre în luna mai / foto: Pexels

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar februarie 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii februarie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna februarie 2022 este o lună mult mai liniștită decât cele precedente, dat fiind că pe data de 4 februarie și Mercur iese din retrogradare și astfel nu mai avem planete în mers retrograd pe cer. Faptul că Mercur își reia mersul direct prin Capricorn, acolo unde se află și Venus, de asemenea, revenită în mers direct, ne ajută foarte mult să ne stabilim obiective clare și să ne construim strategii pentru a le atinge. Din data de 14 februarie, Mercur reintră în Vărsător și vom simți că mintea ni se limpezește îndeajuns de mult pentru a putea lua decizii și pentru a ne face planuri de viitor.

Februarie se deschide chiar cu o Lună Nouă în zodia Vărsător, moment important care aduce noi începuturi în viața noastră, care vin cu surprize și schimbări neașteptate. Pe de altă parte, pe 16 februarie se formează o Lună Plină în zodia Leu, care anunță un apogeu, o încheiere, un moment în care culegem roadele unor acțiuni. Pe 18 februarie, Soarele intră în zodia Pești și luna se încheie într-o energie mai domoală și blândă, iertătoare și împăciuitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună foarte bună pentru consolidarea relației de cuplu și pentru a pune o piatră importantă la temelia unei povești de iubire. Nativii care sunt nemulțumiți de partener, pot discuta și pot cere să fie mai mult apreciați și valorificați. Luna Plină poate încheia poveștile nefuncționale și relațiile în care nu primează iubirea. Cu Venus, planeta care le guvernează relațiile, în Capricorn, în schimb, pot discuta despre oficializarea unei relații și schimbarea statutului social.

Carieră și Bani

Marte, guvernatorul Berbecilor, se află în sectorul carierei lor și, în plus, face aspecte de susținere cu Jupiter și Uranus. Este o perioadă perfectă pentru nativi să iasă în față, să se afirme și să preia noi responsabilități. Pot veni șanse de avansare, dar trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare ca să ajungă la obiectivele lor. Progresul profesional le poate aduce și o creștere a veniturilor.

Sănătate

S-ar putea ca mulți Berbeci să fie nevoiți să se ocupe de sănătatea unor persoane dragi. Totodată, este un răstimp bun să aducă îmbunătățiri propriei lor stări de sănătate și să scape de niște vicii. Pot fi mai stresați ce de obicei din cauza responsabilităților profesionale, de aceea odihna devine esențială.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Taur

Dragoste

S-ar putea ca luna aceasta să apară unele conflicte cu cei din jur. Nativii se pot implica în fel și fel de scandaluri, mai ales cu iz justițiar. Dacă vor lupta pentru dreptatea altora, de preferat ar fi să nu-și strice propria lor imagine. În cuplu își consolidează unele convingeri și o serie de principii sentimentale pe care și le-au schimbat, de acum le pun în practică. Pot vedea dacă viziunile lor rezonează cu ale partenerului, dacă împărășesc aceleași idealuri și mentalități. Cei singuri pot fi trași de persoane cu experiență, înțelepte, chiar și mai în vârsă sau care se află în străinătate sau sunt de altă naționalitate.

Carieră și Bani

Luna Nouă s-ar putea să aducă niște schimbări remarcabile în plan profesional. Mulți nativi pot intra pe o nouă direcție sau pot prelua noi responsabilități care să-i ajute să se afirme sau să ajungă la niște obiective pe care le au în vizor. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru obținerea unei diplome sau pentru folosirea ei.

Sănătate

Faptul că Venus, planeta lor guvernatoarea, și-a reluat mersul direct va însemna, fără îndoială, și o stare de spirit mai bună, dar și o sănătate mai viguroasă. Este o perioadă perfectă pentru călătorii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Mănunchiul de planete din casa lucrurilor ascunse, care au acționat cel mai probabil în ultima perioadă prin scoaterea la suprafață a unor secrete și trădări, pot stimula acum nativii să ia o decizie privind o relație. Se pot încheia aventurile, relațiile toxice, relațiile conduse de dependențe emoțional-financiare. Atenție la tendința de victimizare!

Carieră și Bani

Deși este o perioadă care stimulează profesional nativii, mulți Gemeni se vor teme să facă o schimbare importantă acum. S-ar putea să fie ținuți pe loc chiar de propriile lor frici și angoase. Mai multă grijă trebuie să aibă și nativii care fac investiții împreună cu alții. Posibil să se deblocheze bani, bunuri materiale care vin de la alții sau să se inlesnească demersurile pentru a obține un credit.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare în prima parte a lunii, cât Mercur, guvernatorul lor, trece prin Capricorn, și nu este exclus ca Gemenii să piardă energie foarte ușor sau chiar să aibă unele probleme de ordin ginecologic, sexual. Sunt nativi care scapă acum de vicii și obiceiuri toxice.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Rac

Dragoste

Atât Venus, cât și Mercur sunt în mers direct prin sectorul relațiilor, iar acest aspect ajută foarte mult nativii care vor să-și consolideze relația cu partenerul. Se pot purta discuții în cuplu, se pot lua decizii, se pot trage concluzii și chiar se pot încheia relații nefuncționale. Este o perioadă bună și pentru cei singuri care vor să înceapă o relație, însă de preferat ar fi ca Racii să nu aștepte ca ceilalți să facă primul pas. Acest aspect este valabil în toate relațiile pe care le au. .

Carieră și Bani

Luna Nouă, dar și Luna Plină cer Racilor să fie mai puțin dependenți financiar de alții și să-și câștige singuri veniturile. Pot apărea schimbări majore în cazul celor care se bazează pe banii altora. Unii Raci pot pierde o sursă de venit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mai probabil, nativii vor resimți mai intens cele două lunații, dat fiind că Luna le este guvernatoare. Posibile insomnii și stări de agitație interioară în preajma acestor evenimente.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Leu

Dragoste

Luna Nouă din februarie poate fi un moment destul de tensionat, care să aducă schimbări radicale, poate neașteptate în viața de cuplu. Nativii care sunt în relații nefuncționale pot alege să rămână în ele cu prețul nefericirii lor, însă vor fi și Lei care vor alege să pornească pe alt drum. Altfel, este un moment bun pentru a urca o nouă treaptă într-o relație. Vor veni revelații relaționale și în preajma Lunii Pline care se petrece în zodia lor și care îi va determina să-și dea seama unde greșesc în abordare și de ce greșesc.

Carieră și Bani

Leii au parte de multe planete în sectorul muncii, prin urmare este de așteptat să fie acaparați de activități profesionale sau chiar de rutina zilnică. Oricum au și spor și energie să-și rezolve sarcinile. Deși au senzația că doar ei muncesc, nu ar trebui să devină critici cu colegii, ci mai degrabă să se ajute de aceștia. Vor veni și roadele eforturilor pe care le depun acum.

Sănătate

De asemenea, aceste planete sunt responsabile și cu sănătatea nativilor. Pot profita în februarie pentru a-și pune la punct stilul de viață, pentru a face o schimbare în alimentație și pentru a aduce îmbunătățiri rutine. Trebuie să se ferească de stres și să se odihnească mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Sectorul iubirii este animat de planete în luna februarie, așa că nativii au toate șansele să trăiască intens la nivel sentimental. Cei singuri se pot îndrăgosti, pot cuceri mai ușor, sunt senzuali și îndrăzneți. Cei care sunt parte a unei relații se pot bucura mai mult de compania partenerului, se pot răsfăța și bucura de plăceri și distracții împreună. După o perioadă mai dificilă la nivel afectiv, în care poate nu s-au simțit iubiți și apreciați, acum fericirea pare să revină în viața lor. Fecioarele au învățat să se iubească mai mult pe ele.

Carieră și Bani

Creativitatea este la cote înalte în luna februarie, mai ales în prima parte, când pot lansa proiecte artistice și-și pot pune la muncă talentele. Un hobby poate fi reactualizat, o pasiune poate contur. Poate nativii învață ceva nou, ceva care să le trezească latura artistică. Ulterior, la locul de muncă se rezolvă situații, se îmbunătățește comunicarea cu colegii și se ajunge mai ușor la un consens. Luna Nouă poate aduce noi începuturi legate de program, de sarcini și chiar un noi job.

Sănătate

Tot Luna Nouă poate fi factor declanșator al schimbărilor care au loc în stilul de viață. Este un moment bun ca nativii să înceapă o dietă, să renunțe la ceva nociv și să se preocupe mai mult de sănătatea lor. Mai multă odihnă în preajma Lunii Pline și mai multă grijă la stres și probleme vechi de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Venus, guvernatoarea lor, este în mers direct luna aceasta și îi ajută pe nativi să-și îmbunătățească relația cu familia, cu partenerul de viață și cu trecutul. Fac pace și reușesc să-și găsească echilibrul emoțional. Luna Nouă poate aduce unele surpize în plan sentimental sau în relația cu copiii. Unii nativi pot decide să devină părinți sau duc relația cu copiii la nivelul următor. Poate fi vorba de o dragoste bruscă, la prima vedere, în alte cazuri.

Carieră și Bani

Luna Plină poate fi apogeul unor acțiuni demarate în urmă cu jumătate de an și multe Balanțe pot culege roade. Totodată, s-ar putea ca unii nativi să renunțe la niște planuri avute sau să-și dea seama că nu se pot baza pe anumite persoane, fie că sunt prieteni, asociați sau angajați. Cei care vor să-și schimbe jobul, ar putea avea parte de unele provocări în prima jumătate a lunii.

Sănătate

Cei care au avut probleme de sănătate sau s-au preocupat de sănătatea altora, vor observa că din 4 februarie situația se îmbunătățește. Unele simptome cronice dispar sau se diminuează. Pentru Balanțele care vor să-și îmbunătățească starea interioară, curățenia în casă și reorganizarea, reamenajarea și redecorarea locuinței se vor dovedi activități detensionante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează relațiile Scorpionilor, va fi în mers direct în februarie, aspect care implicit adue și o detensionare a situației din cuplu. Cei care au simțit neîncredere vizavi de o relație, acum pot să vadă realitatea. În plus, comunicarea cu partenerul de viață se îmbunătățește, se pot purta discuții importante și se pot trage concluzii. În sfârșit, nativii simt că sunt ascultați și asta le dă aripi.

Carieră și Bani

Luna Nouă și Luna Plină sunt momente intense care cer găsirea unui echilibru între viața de familie și responsabilitățile profesionale. S-ar putea ca mulți nativi să pună punct unei etape profesionale din cauza stresului și a cerințelor prea mari, în timp ce alții sunt pregătiți să-și asume noi responsabilități. După 4 februarie pot avea loc negocieri importante care să pot finaliza în avantajul Scorpionilor. Se pot obține mai ușor aprobări, avize și se pot rezolva situații ce țin de acte.

Sănătate

Nativii trebuie să aibă grijă la stres, al cum își administrează energia mentală, pentru că pot deveni irascibili mai ușor luna aceasta. Plimbările, chiar și sportul, mișcarea fizică îi poate ajuta să se detensioneze.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Revenirea lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, în mers direct din 4 februarie va ajuta nativii să se înțeleagă mai bine cu partenerul de viață. După jumătatea lunii pot chiar ajunge la concluzii comune și pot lua decizii vizavi de relația lor. S-ar putea ca unii nativi să fie tentați să facă cheltuieli mai mari pentru a cuceri o persoană care le place. Relațiile cu familia se bucură de un moment bun, poate este vorba de o împăcare, dacă au existat tensiuni.

Carieră și Bani

Luna februarie este despre bani. Mănunchiul de planete din sectrul financiar al nativilor sporește dorința acestora de a-și suplimenta veniturile și de a căuta să facă investiții cât mai avantajoase, mai ales că au avut o perioadă în care s-au confruntat cu limitări și nemulțumiri. Sunt foarte stimulați să găsească soluții și ar putea începe prin a-și organiza mai atent cheltuielile. Pot scoate bani grație abilităților lor și își pot monetiza telantele. A doua jumătate a lui februarie îi va susține puternic în negocieri și în rezolvarea situațiilor ce țin de acte.

Sănătate

Este foarte important ca în luna februarie, nativii să fie mai cumpătați cu alimentația. Este nevoie să consume alimente sănătoase, poate chiar mai puțină carne, astfel încât să se asigure că au un tranzit intestinal echilibrat. Cei care vor să înceapă o dietă sunt susținuți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta care le guvernează iubirea, se află în mers direct chiar în zodia lor și alături de Marte vor forma un tandem care nu poate decât să aibă rezultate minunate. Este o perioadă bună pentru cei singuri să înceapă noi relații, mai ales că au sex-appeal, au carismă și pot fermeca și cuceri pe cine-și doresc. Și viața sentimentală a celor care au deja o relație se îmbunătățește, iar în relațiile cu copiii se așterne armonia.

Carieră și Bani

Tot Venus le guvernează și cariera Capricornilor și fără îndoială că sunt susținuți să se afirme. De ei depinde să ajungă în față sau să-și atingă niște obiective, mai ales că au curaj și își recapătă încrederea în sine. Luna Nouă și Luna Plină se petrec în sectoare financiare și pot aduce ocazia unor câștiguri. Pot începe ceva nou care să le aducă și o creștere financiară sau pot culege roadelle unor investiții făcute în urmă cu jumătate de an, și nu numai.

Sănătate

Cu Marte în zodia lor, energia de care dau dovadă nativii este foarte mare și o pot canaliza către activități sportive, astfel încât să nu devină agresivi. Starea de sănătate se îmbunătățește și mulți Capricorni vor simți nevoia să facă o schimbare de look, să se preocupe mai mult de înfățișarea lor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Este o lună bună pentru nativii care vor să lase în spate trecutul și să se vindece. Nu va fi ușor, dar determinarea este mare și pas cu pas poate veni și detașarea. Luna Plină se va petrece în sectorul relațiilor și poate aduce încheierea unei relații sau a unei etape dintr-o relație. Mulți nativi nu mai sunt dispuși să accepte rolul de victimă, nu mai sunt dispuși să se sacrifice pentru alții și vor căuta să se rupă de relațiile toxice.

Carieră și Bani

Vărsătorii s-ar putea ca la locul de muncă să nu mai dea același randament ca înainte, să stea mai retrași și să evite implicarea și afirmarea. De aceea ar trebui să nu se suprasolicite și nici să nu se streseze suplimentar, ci mai degrabă să-și ia un concediu. Luna Nouă se formează în zodia lor și este momentul să facă ceva ce nu au mai făcut niciodată. Este momentul unor noi începuturi și pot fi surpinși de situațile care se petrtec în jurul lor și care, fără îndoială, că vor avea ecou i în viața lor personală.

Sănătate

Sănătatea este un subiect sensibil în luna februarie, din cauza multitudinii de planete din Capricorn. Este momentul ca nativii să înceapă o dietă, un tratament, să schimbe ceva în stilul de viață sau să caute remedii la problemele cu care se confruntă. Un psiholog, duhovnic se pot dovedi de ajutor în cazul multor nativi. Sunt posibile insomnii și stări de agitație interioară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2022, zodia Pești

Dragoste

Mercur, planeta care le guvernează relațiile, revine din 4 februarie la mers direct și nativii vor simți o detensionare a vieții de cuplu. Este o perioadă în care pot discuta subiecte mai sensibile și delicate care s-au petrecut în ultima perioadă. Cei siguri pot fi atrași de persoane din anturaj.

Carieră și Bani

Luna Plină poate veni cu unele conștientizări importante și mulți nativi vor simți nevoia să pună punct unei situații profesionale. Poate să renunțe la niște sarcini, să-și schimbe programul sau chiar să renunțe la actuaul loc de muncă. Banii pot veni în urma implicării nativilor în proiecte de grup. Oricum au șanse mari să conducă un proiect către succes. Se vor bucura de popularitate și vor reuși să-și traseze planuri de viitor cu mai mult optimism.

Sănătate

S-ar putea ca în peajma Lunii Noi și a Lunii Pline starea de sănătate să fie vulnerabilă. Nu sunt excluse insomniile, stările de agitație interioară, însă Luna Nouă poate susține puternic nativii care vor să pună punct unei situații bolnăvicioase din viața lor, care vor să renunțe la obiceiuri toxice. De asemenea, sunt susținuți și nativii care vor să încheie socotelile cu trecutul.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...