Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2019. Capricornii trec printr-o perioadă delicată

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2019. Capricornii trec printr-o perioadă delicată

De: Cancan 27/06/2019 | 18:19
Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie 2019. Capricornii trec printr-o perioadă delicată

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 iulie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 iulie 2019 se numără și zodia Capricorn care are parte de mult tumult și multe schimbări legate de personalitate.

Săptămâna 1 – 7 iulie 2019 este marcată de trei evenimente astrologice importante. Primul este aspectul de Luna Nouă din data de 2 iulie care se formează în zodia Rac și care este însoțit de o Eclipsă totală de Soare. În aceeași zi, Marte, planeta acțiunii, a determinării și a războiului, își va încheia tranzitul prin zodia Rac pe 2 iulie și va poposi în zodia Leu, iar la o zi distanță, pe data de 3 iulie, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, va poposi în zodia Rac pe care o va tranzita până pe data de 28 iulie, când va ajunge în Leu.

În săptămâna 1 – 7 iulie 2019, este deosebit de impactantă din toate punctele de vedere. Astfel, vom avea parte de foarte multă înflăcărare, energie și încredere în forțele proprii, însă va fi important cum vom canaliza acest flux care se răsfrânge asupra noastră pentru că Eclipsa totală de Soare are un impact karmic și va aduce o serie de situații neașteptate care pot amprenta destinul pentru mulți ani de aici înainte. Din punct de vedere sentimental, vom avea parte de trairi intense și vom lăsa sufletul să decidă înaintea rațiunii, aspect care va aduce o mai emoțională manifestare a iubirii.

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se concentrează puternic pe zona profesională. Pot apărea schimbări neașteptate la locul de muncă și nu este exclus să plece în călătorii în interes de serviciu sau legate de studii care să le aducă o viitoare posibilă avansare în funcție. Se observă mult interes pentru zona sentimentală și multă acțiune alături de persoana iubită. Unii nativi pot discuta despre conceperea unui copil, iar alții chiar pot deveni părinți. Posibile insomnii și tulburări gastro-intestinale trecătoare. Zona de distracții este bine aspectată și activitățile de recreere și relaxare vor prima.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia de a-și consolida relația cu persoana iubită, de a petrece mai mult timp cu aceasta și de a-și face planuri de viitor. Cei singuri pot întâlni marea dragoste în această perioadă, aceea persoană cu care să-și dorească să construiască o familie. Atenție, însă, la conflictele cu rudele care pot apărea din senin. Nativii nu trebuie să-i mai lase pe aceștia să intervină în viața lor, ci trebuie să fie mai impunători. Perioadă favorabilă pentru studiu și examene.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de multă acțiune în zona financiară. Nativii își vor cere drepturile cu mult avânt și, fie că vorbim de discuții salariale, fie că vorbim de bani obținuți din colaborări, aceștia se vor impune și vor dori echilibru între munca depusă și remunerație. Atenție la problemele cu legea, cu moștenirile și partajele, zone delicate în această săptămână. De asemenea, în cuplu pot apărea tensiuni cauzate de cheltuieli, sume de bani administrate necorespunzător. Este o perioadă favorabilă pentru a deschide o afacere pe cont propriu. Se cere mai multă atenție și prudență la capitolul sănătate. O cură de imunizare ar putea ajuta în acaestă perioadă.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o săptămână foarte importantă în care principiile și convingerile de viață se pot schimba radical în urma unor evenimente. Este important ca acești nativi să-și întoarcă atenția asupra lor în primul rând și să facă ceea ce intuiția le dictează pentru evoluție. Este momentul să-și expună nemulțumirile și să-și dorească mai mult de la viață, de la ei înșiși și de la cei din jur. În plan sentimental, cei care sunt singuri și-ar putea întâlni acum sufletul pereche, dar trebuie înaintat cu răbdare și înțelepciune.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu au ocazia ca în această săptămână să se detașeze de toate convingerile vechi, de toate principiile care le-au blocat evoluția și le-au bulversat rațiunea în ultimele luni. Nu este exclus să încheie o relație care nu mai funcționează, să se îndepărteze de un grup de oameni cu care nu mai rezonează, să renunțe la niște vicii. Atenție la atitudinea războinică pe care mulți nativi o pot manifesta acum și care poate genera tensiuni și conflicte cu cei din jur. În plan sentimental este posibil ca nativii să fie tentați să se întoarcă la o persoană din trecut, chiar să întâlnească o persoană cu care să aibă o legătură karmică.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de partea profesională. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum, iar ceilalți pot urmări îndeaproape o avansare. În plan sentimental situația nu este una tocmai roz, iar cei care se află în relații toxice pot alege să încheie legătura aruncând în față toate nemulțumirile și dezamăgirile trăite în cuplu în ultima perioadă. Cei singuri se pot îndrăgosti într-o deplasare, într-o călătorie, însă trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și ancorați în realitate pentru a nu suferi ulterior.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar și profesional. Aspectele pot favoriza o avansare în funcție sau schimbarea locului de muncă cu unul mai bine plătit. Pe de altă parte, crește interesul pentru distracții, relaxare, călătorii și nativii pot gândi un plan de vacanță. În zona sentimentală, cei singuri pot cunoaște un partener și nu este exclus să fie un coleg de muncă sau o persoană cunoscută într-un context profesional. În relațiile de lungă durată pot apărea reproșuri din partea persoanei iubite care să-i acuze pe nativi că petrec prea mult timp muncind și prea puțin în cuplu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de situația financiară și nu este exclus să fie dezamăgiți de niște cheltuieli făcute în ultima perioadă care să le pună sub semnul întrebării posibilitatea de a pleca într-o vacanță. Atenție la investiții! Se cere mai multă responsabilitate cu privire la bani. Zona de distracții este bine aspectată și cei singuri chiar ar putea întâlni un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul unui hobby sau într-o călătorie. Cei aflați în relații solide se pot gândi la oficializarea legăturii, iar decizia poate fi luată în urma unor discuții mai tensionate în cuplu.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea contextul astrologic necesar pentru a se reinventa și nativii vor da multă energie în acest sens. Se întrevăd câștiguri financiare, însă nativii preferă mai mult să pună accent pe zona spirituală a vieții decât pe cea materială. În plan sentimental este un moment destul de delicat. Nativii pot fi tentați să se întoarcă la o iubire din trecut și nu este exclus ca cei care se află în relații să calce strâmb. Fiind activată casa divorțului, aceștia sunt sfătuiți să fie mai responsabili în acțiuni sau se vor trezi în instanță. Atenție la tendința de a da curs unor vicii și dependențe!

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație în zona parteneriatelor și acest aspect poate însemna inclusiv un divorț. Personalitatea nativilor va fi mult încercată în această lună, de aceea vor avea nevoie de multă răbdare și multă înțelepciune, dar și diplomație. Nu le va fi ușor. Se pot simți singuri și deznădăjduiți, însă trebuie să învețe să stie ce-și doresc de la viitor, să nu se lase manipulați și mai ales șantajați emoțional. Zona colaborărilor poate fi, de asemenea, un punct sensibil și pot apărea probleme de natură financiară. Cei singuri pot întâlni noi persoane în viața lor, iar cei aflați la început de relaie pot trăi momente intense în cuplu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o perioadă intensă din punct de veder profesional. Dacă o serie de nativi vor avansa în funcție, alții vor alege să-și dea demisia, sptui fiind de locul de muncă. Nu este exclus să plece în străinătate pentru un nou loc de muncă. În zona relațională, nativii vor tinde să spună lucrurilor pe nume, să nu mai accepte să se ascundă doar pentru binele celorlalți, însă această manifestare le poate aduce tot lor dorința de interiorizare, de retragere din viața socială pentru meditație. Multora le va fi de ajutor acum un psiholog, un preot, o persoană cu înțelepciune cu care să stea de vorbă. Atenție la problemele de sănătate care poat apărea ca urmare a gestionării necorespunzătoare a emoțiilor.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Cei care formează un cuplu își pot consolida puternic relația cu persoana iubită, pot deveni părinți sau pot discuta despre posibilitatea de a concepe un copil, iar cei singuri au șansa de a-și întâlni sufletul pereche și când spunem asta nu ne referim la o metaforă, ci facem aluzie la karma sentimentală care este bine aspectată. În plan profesional se întrevede o perioadă relaxantă și nu este indicat să se ia decizii majore, ci mai degrabă să se consolideze ceea ce s-a început. Atenție mai multă la sănătate și la accidente și accidentări care pot surveni la locul de muncă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
Meteorologii Accuweather au modificat iar prognoza! Data la care revin NINSORILE în România, de fapt
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a lăsat prea mult la vedere
FOTO. Mădălina Ghenea, imagini fierbinți pe un iaht din Insula Capri! Costumul de baie a...
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a fost ridicat de către mama lui
Motivul pentru care avocatul lui Navalnîi a fost arestat după ce trupul opozantului rus a...
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
2024: Ce șoferi sunt scutiți de impozit? Pensionarii beneficiază de reducerea impozitului auto?
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit o avere în locuințele lor
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Cel mai mare angajator din Dolj. Are aproape 6.400 de salariaţi
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul Putin și i-au fost confiscate uzinele
Oligarhul rus Iuri Antipov, unul dintre cei mai bogați ruși, a fost arestat de regimul...
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc: Ce-i cu asta, nenorocito?
BANCUL ZILEI. Bulă o găsește pe Bubulina goală în pat. În scrumieră ardea un trabuc:...
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
Primăvara începe cu Parkside: 5 produse esențiale pentru grădină în oferta Lidl
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
MESAJ de la NASA pentru populația lumii! În ziua cu eclipsa de Soare din aprilie...
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce s-a întâmplat, de fapt?!
Catinca Roman rupe tăcerea după ce fiica ei nu a venit la înmormântarea Mioarei! Ce...
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit
„Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a...
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască
Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în...
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu 2 camere de 1200 de euro.” Octavian Strunilă despre datoriile strânse la patru bănci
“Am luat 4 carduri și m-am dus în Vamă. Aveam rată la un apartament cu...
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu i-a venit să creadă ce i-a făcut Anghel Damian. A tot sperat că lucrurile vor sta altfel: „Mă usuc de nervi”
„Îmi pare rău” Theo Rose a vrut să se știe de la ea. Artistei nu...
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și s-a întâmplat ceva ciudat, i-am spus și ei…” / INTERVIU ȘI IMAGINI EXCLUSIVE
Moment straniu la înmormântarea Mioarei Roman: „În timp ce ornam coliva, m-a sunat Oana și...
Vouchere pentru cei care STAU LA CURTE! Cine poate primi 10.000 DE LEI de la stat
Vouchere pentru cei care STAU LA CURTE! Cine poate primi 10.000 DE LEI de la...
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda: Asta e, o las în brațele lui!
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Cum vă puteți proteja iPhone-ul de intruși? Sfaturi de securitate
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Al treilea cel mai vizitat oraş din Spania, taxă de intrare la o piaţă emblematică
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
Vestea uriașă despre RECALCULAREA PENSIILOR! Guvernul a luat decizia chiar astăzi, 28 februarie
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
O nouă autostradă în România. Când va fi inaugurată
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o conservă din magazin
Mihaela Bilic, adevărul despre CONSERVE! „Dacă v-ați întrebat...” Ce mănânci, de fapt, când cumperi o...
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul celui mai tare restaurant din Dubai
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a fost găsit mort la doar 31 de ani
Tatăl lui Mile Povan, îngenunchiat de durere. Mesajul lui Viorel Leric, după ce artistul a...
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anca Sînă Serea, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale
Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale