Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Taurii sunt sociabili și leagă noi relații

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Taurii sunt sociabili și leagă noi relații

De: Cancan 12/06/2019 | 17:40
Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Taurii sunt sociabili și leagă noi relații
Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie 2019. Taurii sunt sociabili și leagă noi relații

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 iunie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele iunie predispuse zodii la schimbări în perioada 10 – 16 iunie 2019 se numără și zodia Taur care dă dovadă de un magnetism ieșit din comun.

Săptămâna 10 – 16 iunie 2019 nu este marcată de tranzite planetare importante, însă se resimte puternic intrarea lui Venus, planeta iubirii și a micilor beneficiilor materiale, în zodia Gemeni, aspect care, începând cu 9 iunie, ne va face mai vocali în exprimarea sentimentelor, a emoțiilor, cu atât mai mult cu cât și planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia Rac, o zodie sensibilă și sentimentală.

La modul general, săptămâna 10 – 16 iunie 2019, ca urmare a unor aspecte mai tensionate care se formează acum, ne poate pune sensibilitatea în fața rațiunii, ne poate determina să ne iluzionăm mai ușor și ne poate face mai vulnerabili, mai ușor de influențat, mai visători și, implicit, mai ușor de dezamăgit.

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu preocupări legate de sănătate, mai corect spus, nativii vor dori să se pună în ordine la acest capitol, să abordeze un stil de viață sănătos, să doarmă mai mult. Din punct de vedere al comunicării, nu va fi o perioadă prea bună pentru exprimare, pentru dialog, iar tensiunile la locul de muncă pot apărea și îi pot scoate din ritm pe nativi. Cei care pleacă în călătorii acum se pot aștepta la mici neplăceri legate drum, la mici obstacole. Atenția la dorința de a domina partenerul de cuplu care se conturează cu precădere în weekend!

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la modul general. Chiar dacă nativii vor sta departe de activitățile care implică suport fizic, vor fi mult mai dedicați muncii lor, mai ales că sunt în căutare (și pot găsi) surse noi de venituri. Nativii vor da dovadă de o sociabilitate ieșită din comun, vor fi în centrul atenției și vor magnetiza în jurul lor pe toată lumea, aspect care le poate aduce posibilitatea de a lega noi relații de prietenie și, mai ales către finele săptămânii, le poate aduce noi persoane în viață cu care chiar să înceapă o poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a deveni impulsivi în acțiuni, în decizii, dar și în modul de comunicare. Nativii pot spune lucrurilor pe nume, se pot lăsa duși de val și pot acționa fără să se gândească neapărat la consecința faptelor lor. La locul de muncă pot avea parte de unele provocări, chiar situații tensionate care să le creeze stări de disconfort organic. Către weekend se întrevăd aspecte plăcute în zona sentimentală. Poate fi vorba de o întâlnire romantică sau de un dialog care să ajute la consolidarea relației existente.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă benefică, mai ales în plan profesional. Pentru majoritatea nativilor, acum este un moment bun de afirmare în carieră, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă încredere în propria persoană. De asemenea, ar trebui să fie mai atenți la dialog și la modul în care își exprimă convingerile și părerile, inclusiv în relația cu persoana iubită, care poate fi ușor tensionată. În weekend se întrevăd activități plăcute alături de cei dragi, mai ales că vor avea parte de energie și bună dispoziție.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt în centrul atenției tuturor și vor face tot posibilul pentru a fi admirați, apreciați și curtați. Nativii care participă la întruniri, conferințe, ședințe, negocieri, care țin discusuri în public se vor bucura de succes în această perioadă. Starea de sănătate este una bună, însă în weekend organismul va cere mai multă odihnă, mai ales dacă există un fond psihic și emoțional sensibil.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară simt din plin nevoia de odihnă, de relaxare și detașare față de toate problemele profesionale. Nativii pot puncta un succes la locul de muncă sau pot obține o colaborare, un proiect și astfel, ulterior, să-și dorească mai multă liniște. Cu toate că vor avea energie, vor prefera să o canalizeze în alte scopuri, de exemplu în zona sentimentală unde, la finele săptămânii, după o scurtă și trecătoare furtună, poate ieși, din nou, soarele.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o stare generală de interiorizare. Nativii par să dorească să se retragă din situațiile solicitante, indiferent că sunt de ordin fizic sau psihic. La locul de muncă nu vor găsi motivația necesară pentru a-și atinge scopurile și mulți dintre nativi vor simți nevoia unui concediu. Nu este exclus să aibă parte de o ocazie pentru a-și suplimenta veniturile sau pentru a-și valorifica economiile. Atenție la conflictele cu membrii familiei care se pot contura în weekend.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna fără prea multă energie și pe acest fond vibrațional scăzut vor avea și tendința de a intre în conflite cu cei din jur, mai ales de a-și striga în gura mare nemulțumirile vizavi de aceștia. Starea generală se va îmbunătăți după prima jumătate a perioadei analizate. Nativii care sunt singuri ar putea avea șansa de a întâlni un viitor posibil partener de cuplu, însă aspectele se conturează către weekend, tot atunci când și cei care sunt în relații de lungă durată pot reuși să-și consolideze legătura.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de vești bune în această săptămână. Poate fi vorba de o călătorie, de o informație sosită de la distanță, inclusiv de peste hotare. În primele zile, nativii pot avea parte de dialoguri în contradictoriu cu partenerul de viață (vizați fiind și partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații) și nu este exclus să fie criticați că acordă prea multă atenție zonei profesionale. În weekend este un moment bun pentru a-și lua revanșa și a petrece timp de calitate cu familia. Tot acum se întrevede și o reechilibrare energetică. Poate fi un moment în care nativii să își găsească energia și vitalitatea în brațele persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o serie de provocări în această săptămână care tind să se contureze cu precădere în zona profesională. Nativii ar trebui să ia decizii, însă vor simți nevoia să le amâne pentru a le analiza în detaliu, pentru a cere sfatul altor persoane abilitate. Către finele săptămânii se întrevăd momente petrecute în cercul de prieteni, alături de persoana iubită, însă tendința majoră a nativilor va fi să se închidă în ei, să stea mai retrași. Poate fi vorba de un conflict interior sau de o contradicție de principii, mentalități și prejudecăți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o etapă favorabilă ascensiunii profesionale. În această săptămână se vor pune în evidență la locul de muncă, se vor face remarcați prin idei ingenioase și ar trebui să profite de orice situație care le este favorabilă avansării. Cariera va ocupa primele locuri în topul intereselor și nu este exclus ca persoana iubită să vină cu reproșuri și cu pretenții pe care nativii să le ignore. Solicitările de peste săptămână își pot pune amprenta asupra stării generale, iar în weekend se va resimți acut nevoia de odihnă.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 iunie 2019

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a pune la suflet tot ceea ce aud și, în majoritatea cazurilor, va fi vorba de o demoralizare și demotivare nejustificată. În plus, nativii au tendința de a se frământa în interior, de a-și face reproșuri și de a se autocritica cu privire la niște decizii mai vechi pe care le-au luat. Nu este exclus ca o problemă de familie să le pună piedici în desfășurarea activităților profesionale. În weekend, nativii singuri au șansa de a se îndrăgosti, fiind, totodată, și o perioadă favorabilă consolidării relației de cuplu.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2019

Tags:
Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile