Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 – 17 octombrie 2021. Leii se pot îndrăgosti

Horoscop săptămânal 11 – 17 octombrie 2021. Leii se pot îndrăgosti

De: Madalina Manole 11/10/2021 | 07:51
Horoscop săptămânal 11 – 17 octombrie 2021. Leii se pot îndrăgosti

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 11 – 17 octombrie 2021 se numără și cea a Leilor care se pot îndrăgosti și pot începe noi relații.

Săptămâna 11 – 17 octombrie 2021 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a lui Saturn, Lordul Karmei, în zodia Vărsător, context care ne va debloca o serie de proiecte și chiar și zona de interacțiune socială se va mai îmbunătăți. Totodată, Saturn va forma un trigon cu Venus, planeta iubirii, din Săgetător, iar acest aspect ne susține să ne consolidăm relațiile, să fim mai responsabili în dragoste. Însă, tot Venus se va uni cu Nodul Sud Karmic, aspect care nu este benefic pentru a începe noi relații pentru că avem tendința de a idealiza partenerul.

Pe de altă parte, Soarele va face trigon cu Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne oferă o doză mai mare de încredere, de speranță că lucrurile vor reveni la normal și ne susține să ne facem planuri de viitor mai optimiste, pe baza a ceea ce deja există. În plus, săptămâna se încheie cu un sextil între Venus și Mercur retrograd din zodia Balanță, aspect care aduce mai multă înțelegere în relațiile cu cei din jur și avem șansa să le îmbunătățim după o perioadă tensionată.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Berbec este o perioadă bună să vadă exact din ce anturaj fac parte, care sunt prietenii pe care vor să-i mai țină aproape și pe care nu. Este momentul să spună adevărul celor din jur și să-și conslideze relațiile bazându-se pe persoane cu care împărtășesc aceleași principii. Pot începe să-și dorească din ce în ce mai mult să consolideze anumite proiecte în care sunt implicați și pot chiar să aibă sprijin din partea unor persoane importante. În cuplu se poate îmbunătăți remarcabil situația și mulți nativi pot face planuri de viitor alături de partener.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta are o amprentă profesională foarte puternică. Mulți nativi vor simți că este momentul să se afirme în carieră și vor avea mai mult curaj să-și seteze obiective mărețe către care să se îndrepte. În cuplu este o perioadă foarte bună pentru a reaprinde pasiunea în dormitor, iar din punct de vedere financiar este important ca nativii să aibă grijă cum administrează banii, fie ai lor, fie ai altora. Poate reușesc să restituie o datorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Gemeni lucrurile încep să se îmbunătățească la modul general, fie că este vorba de viața personală, sentimentală sau profesională. Nativii se pot ocupa mai mult de ei înșiși și de ceea ce-și doresc pentru ei, pot încerca să-și satisfacă plăcerile, să se bucure de pasiunile lor, să petreacă timp cu copiii sau cu persoana iubită. Mai multă grijă în weekend, când lucrurile pot deveni mai tensionate în cuplu din cauza banilor sau a vieții intime. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot rezolva situații financiare care au fost îngreunate, blocate până acum și nu este exclus să primească vești despre un credit. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la tendința de a se suprasolicita, mai ales pentru a le face pe plac celor dragi. Pot apărea momente în care nativii să simtă că nu mai au putere, că nu mai fac față unei situații, să se simtă extenuați. În unele cazuri, munca de zi cu zi poate fi cea care le consumă multă energie și săptămâna aceasta ar putea să se responsabilizeze mai mult față de sarcini și de program astfel încât să devină mai eficienți și să consume mai puține resurse pentru a obține aceleași rezultate.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Leu, săptămâna aceasta este foarte promițătoare din punct de vedere sentimental, atât pentru cei care sunt într-o relație, cât și pentru cei singuri. Este un bun moment să-și consolideze viața sentimentală, să înceapă o relație de lungă durată, să-și recâștige din entuziasm și optimism la acest capitol. Pe de altă parte, este o perioadă în care nativii pot avea idei bune, pot rezolva situații ce țin de acte și pot lua decizii importante și înțelepte.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară s-ar putea să aibă impresia că nu sunt suficient de apreciați la locul de muncă și asta să-i ambiționeze să facă lucrurile cu și mai multă conștiinciozitate, cu și mai multă perseverență și, implicit, să le crească și pretențiile financiare. Nativii trebuie să aibă grijă la suprasolicitare pentru că tendința de a munci prea mult este mare. Este nevoie să fie responsabili. Timpul petrecut cu familia îi poate detensiona și, în plus, vor avea parte de susținere din partea celor dragi, ceea ce-i va echilibra.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță vor începe să se simtă din ce în ce mai bine emoțional și sentimental, însă vor trebui să facă pași serioși spre a-și găsi fericirea în lucruri mărunte, în ceea ce-i înconjoară și să se dedice acelor activități care le aduc bucurie. S-ar putea să-și dorească să devină părinți sau să acorde mai multă atenție copiilor, să fie mai preocupați de situațiile care se petrec în viața acestora. Din punct de vedere profesional, nativii au mare susținere în comunicare și în negocieri și pot rezolva inclusiv contexte ce țin de acte.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion continuă și săptămâna aceasta seria frământărilor și conexiunea cu trecutul poate fi destul de puternică, dar este de preferat ca nativii să o folosească pentru a se vindeca, pentru a se detașa de tot ce este toxic și nu pentru a relua anumite tipare. Din punct de vedere financiar este o perioadă bună care poate aduce ocazia consolidării veniturilor. Pe de altă parte, relațiile cu familia se mai îmbunătățesc și se pot rezolva situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă favorabilă din multe puncte de vedere. Pot fi mai comunicativi, mai dornici să-și exprime sentimentele, să discute despre viața lor și să facă dreptate, să clarifice lucruri care până acum le-au adus semne de întrebare, frământări. Framecul de care dau dovadă nativii poate fi de ajutor pentru a obține mai ușor ceea ce-și doresc de la ceilalți, așa că cei care au de negociat pot obține ceea ce-și doresc.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn vor simți o reală detensionare a situației financiare și pot descoperi alternative pentru a-și consolida veniturile. Este o perioadă bună să conștientizeze care sunt acele nevoi pe care le au pentru a-și atinge niște obiective și să investească în direcția respectivă, mai ales că profesional este o perioadă de afirmare și consolidare a statutului. Pe de altă parte, s-ar putea ca să se gândească mai mult decât este cazul la un partener din trecut sau să fie atrași de personane indisponibile sau chiar să intre în relații ascunse.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să-și îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate, dacă s-au confruntat cu afecțiuni în ultimul timp. Este o perioadă bună să facă ceva pentru ei înșiși, să construiască ceva în viața lor, mai ales că vor simți că lucrurile se mai detensionează și deblochează. Poți îmcepe un nou curs, poți să te folosești de o diplomă obținută. Nativii sunt ajutați de contextul astrologic de acum să-și consolideze niște principii de viață și să îndrăznească să meargă mai departe conform cu credințele lor.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Pești pot profita din plin de contextul astrologic al acestei săptămâni pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, pentru a se debarasa de vicii și situații toxice, pentru a se îndepărta de tot ce le face rău, chiar de dependențele dăunătoare pe care le țineau ascunse până acum. Nativii pot simți că își recapătă puțin cât de puțin controlul asupra propriei vieți, însă în continuare sunt vulnerabili și predispuși la pierderea resurselor. Profesional este o perioadă bună să fie văzuți și apreciați de șefi.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...