Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2019. Balanțele vor fi confuze și neliniștite

Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2019. Balanțele vor fi confuze și neliniștite

De: Cristian Lisandru 11/04/2019 | 11:21
Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2019. Balanțele vor fi confuze și neliniștite
Horoscop săptămânal 15 – 21 aprilie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 aprilie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 15 – 21 aprilie 2019 se numără și cea a Balanței, care va avea parte pentru a doua oară consecutiv de formarea aspectului de Lună Plină în casa personalității, un fenomen astrologic întâmplat foarte rar.

Săptămâna 15 – 21 aprilie 2019 este marcată de mai multe evenimente de amploare. Astfel, Soarele, energia, își schimbă sectorul de acțiune și va intra în zodia Taur începând cu data de 20 aprilie, dată la care și Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, va intra în zodia Berbec. Tot în zodia Berbec va intra și Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, din data de 17 aprilie, dată la care se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Balanță, adică în același semn ca și la finele lunii trecute. Acest aspect rar ne va cere, la modul general, dincolo de a împlini ceea ce luna trecută ne-a cerut, să fim mai diplomați și să dăm dovadă de mai mult tact în relaționarea cu cei din jur.

Întreg contextul astrologic al săptămânii continuă să fie amprentat de planeta Jupiter care retrogradează în zodia Săgetător. Pe de altă parte, vom fi favorizați să ne regăsim liniștea interioară, echilibrul, să devenim mai diplomați și mai înțelepți în exprimare și acțiune.

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de vești bune în domeniul profesional, fie legate de o avansare, fie de posibilitatea de a schimba locul de muncă cu unul mai bun. Soarele va fi de partea nativilor în sectorul financiar unde va aduce energia și determinarea necesare pentru a demara proiecte ce au ca scop îmbunătățirea și echilibrarea veniturilor, aspect susținut și de Marte. Luna Plină formată în același sector al parteneriatelor va cere și mai multă înțelepciune în relaționarea cu cei din jur și dacă au existat relații unde lucrurile nu au funcționat până acum, iar nativii și-au dat o șansă la finele lunii trecute, de această dată va fi vorba de încheierea definitivă a a acestei etape. Totodată, Venus le poate aduce celor singuri o nouă poveste de iubire. Se cere prudență la toate activitățile care presupun riscuri deoarece pot apărea accidentări, în special la locul de muncă.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2019

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Taur încep săptămâna cu preocupări financiare, însă aspectul de Lună Plină le poate aduce posibilitatea de a semna un nou contract, de a începe o colaborare, posibil și de a-și schimba locul de muncă. Tot Luna Plină le va cere mai multă responsablitate în sectorul sănătății și nativii sunt sfătuiți să încerce să elimine stresul și oboseala din viața lor pentru a evita posibilele complicații. Venus pe o casă a subconștientului va aduce nu doar vindecare sufletească, dar și calități deosebite în relaționarea și înțelegerea persoanei iubite.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu preocupări legate de casă și familie. Locuința poate fi un punct de interes și de discuție, posibil dorindu-se o renovare, reamenajare, vânzare. Odată cu intrarea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul prietenilor, nativii vor simți o mare dorință de a se revedea cu cei dragi, de a ieși, de a se distra și a socializa, aspect care le poate îmbunătăți foarte mult starea de spirit. Luna Plină, de această dată, nu va mai permite continuarea parteneriatelor care nu mai funcționează și care le inhibă dezvoltarea, deci dacă ceva nu s-a încheiat la finele lunii trecute, de această dată se va sfârși și va fi fără regrete. Soarele pe casa subconștientului poate aduce o mai mare tendință către izolare, însă, totodată și o mai mare determinare de a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Mercur pe casa carierei, aspect care va aduce o mai mare deschidere către noi oportunități de a se pune în valoare și de a avansa, iar Luna Plină va susține acest aspect care, implicit, poate aduce și o creștere a veniturilor. În plus, Venus poate aduce o mare eficiență la locul de muncă, dar și numeroase beneficii, susținând din plin toate inițiativele nativilor. Racii vor avea parte de energia Soarelui în sectorul prietenilor și vor fi determinați să-și petreacă mai mult timp alături de persoanele din anturaj, să socializeze mai mult, ba chiar să-și facă planuri în comun.

Citește și: Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2019. Săgetătorii vor fi puși la încercare

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Leu care au de dat examene, interviuri vor fi susținuți din plin de Mercur și nu este exclus ca noi reușite profesionale să se contureze în această perioadă, cu atât mai mult cu cât Soarele susține puternic acest segment. Luna Plină poate aduce, de această dată cu o mai mare determinare, finalizarea unor studii, înscrierea la niște cursuri sau chiar obținerea unui job, unei burse în străinătate. Pe de altă parte, se conturează tensiuni în relația de cuplu, cauzele fiind neînțelegeri mai vechi nerezolvate, iar sectorul sănătății va rămâne și în această perioadă sub semnul prudenței și atenției. Se recomandă mai multă odihnă și relaxare, dar și adoptarea unui stil de viață mai echilibrat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de drumuri scurte în afara orașului, deplasări în interes de serviciu sau pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. La locul de muncă se conturează o serie de situații stresante și nu este exclus ca nativii care sunt nemulțumiți de acest sector să răspundă uneo oferte profesionale venite din străinătate. Din punct de vedere sentimental, nu este exclus ca o serie de situații din trecut să revină pentru a fi rezolvate, reeditate. De asemenea, contextul astrologic poate traduce ieșirea la suprafață a unor secrete din cuplu, posibil chiar trădări. La modul general, în plan amoros vor exista provocări care pentru afi trecute va fi nevoie de foarte multă înțelepciune.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se pot confrunta cu gânduri, frământări care să le macine sufletul și să le altereze starea de spirit. Atenție la starea de sănătate care poate fi fragilă ca urmare a slăbirii sistemului imunitar. Mercur poziționat pe casa relațiilor va aduce mai multă comunicare cu persoana iubită și copiii și, totodată, o capacitate mai mare de exprimare a sentimentelor și trăirilor interioare. Luna Plină formată pentru a doua oară consecutiv ăe casa personalității poate aduce acum mai multă neliniște, agitație, tensiune interioară, însă prin înțelepciune, nativii vor găsi cea mai bună cale de a se reechilibra. Venus și Soarele se unesc pentru a trezi pofta de viață către finele perioadei analizate și vedem ca nativii să fie mult mai predispuși către socializare și distracție.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de Luna Plină în sectorul subconștientului, un sector deja ambalat de la finele lunii trecute, dar care de această dată se va lăsa mai ușor dominat de gânduri pozitive și înțelepciune interioară și astfel nativii pot primi răspunsuri la multe din întrebările și dilemele avute. Cei care s-au confruntat cu probleme în sectorul profesional se vor mai detensiona odată cu intrarea lui mercur aici, planeta comunicării și a raționamentului. Tot Mercur poate favoriza un loc nou de muncă, cu precădere desfășurat peste granițe. În această săptămână există posibilitatea de a se recupera o sumă de bani. Soarele în tranzit pe casa căsătoriei poate aduce mai multă determinare în rezolvarea unor probleme ce au fost amânate, ascunse, iar Venus va aduce mici beneficii legate de starea de sănătate, posibil chiar vindecări neașteptate.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în sectorul sentimental, iar nativii, pentru a doua oară consecutiv, vor fi puși la încercare. Vedem să fie depășit cu bine acest moment de cei care au dat dovadă de înțelepciune și diplomație în ultima lună. De asemenea, o aventură se poate transforma acum în relație stabilă. Cei singuri pot fi susținuți de Mercur și de Venus să înceapă o nouă relație în această perioadă. Din punct de vedere profesional și financiar se cere mai multă prudență în decizii, dar mai ales în acțiuni. Nu se întrevăd probleme majore, însă orice risc asumat necorespunzător poate răsturna situația.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt determinați de aspectul de Lună Plină să fie mai prudenți în acțiunile întreprinse la locul de muncă. Va fi nevoie de echilibru și diplomație în acțiuni mai mult ca niciodată. Cei care dețin funcții pot avea parte de un dezechilibru profesional, însă nu neapărat o cădere. Mercur favorizează dialogul cu membrii familiei și temele abordate pot fi legate de casă, de patrimoniu, de moșteniri. Cu Venus în tranzit pe o casă a investițiilor, nativii nu trebuie să-și facă mari probleme în sectorul financiar. Pot apărea noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, noi contracte și parteneriate profitabile. Cu toate acestea se recomandă evitarea cheltuielilor care nu sunt necesare.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați puternic de Mercur în susținerea examenelor, interviurilor, conferințelor, dar și în scurtele deplasări pe care le au de întreprins pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, care au legătură cu actele, cu un context juridic. Venus va susține investițiile făcute acum și va aduce beneficii, dar și armonie în relația cu frații, rudele, vecinii și colegii de muncă. În plus, Soarele va veni cu energie sa benefică în acest sector. Dacă la Luna Plină formată la finele lui martie nativii nu au avut curaj să ia o decizie radicală și să facă o schimbare în viață, vedem ca acum să fie dispuși inclusiv să plece în străinătate pentru un loc de muncă mai bun. În plan sentimental se întrevăd îmbunătățiri și nu este exclus ca nativii să demareze un proiect alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de susținerea lui Mercur și a lui Venus în toate acțiunile întreprinse în sectorul profesional și financiar. Cu alte cuvinte, banii nu vor întârzia să apară, mai ales dacă nativii sunt dispuși să facă ceva în acest sens, poate chiar să-și schimbe locul de muncă, aspect susținut puternic de Luna Plină formată consecutiv în același sector, implicit cerând încheierea unui parteneriat și culegerea roadelor. La modul general, Peștii vor reuși să dizolve niște gânduri negative și niște frământări interioare și să-și reaștearnă echilibrul cu ei înșiși, inclusiv în sectorul sentimental.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...