Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2019. Luna Plină în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2019. Luna Plină în zodia Balanță

De: Cristian Lisandru 21/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2019. Luna Plină în zodia Balanță
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 martie 2019.

Horoscopul zilei de 22 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Plină din zodia Balanță va influența toate semnele zodiacale, va fi un moment de asumare a meritelor, de încheiere a unei etape pentru a lăsa loc unui nou capitol să se deschidă, iar efectele vor fi resimțite pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie prudenți și foarte atenți la semnarea contractelor și parteneriatelor. Se cere diplomație în dialog și în negocieri. De asemenea, este vizat sectorul mariajului, se pot face reevaluări în cuplu și nu este exclus ca unii nativi să încheie o relație care nu mai funcționează. Pentru cei singuri poate crește interesul de a cunoaște pe cineva, de a ada o șansă cuiva. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu ia decizii radicale ca urmare a impulsivității caracteristice.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor trece printr-o etapă în care vor culege roadele a ceea ce au semănat la locul de muncă, dar și în planul sănătății. Nativii care nu s-au preocupat de sănătatea lor până acum s-ar putea să fie puși în fața unor reevaluări, caz în care se vor confrunta cu dureri în zona capului, insomnii și gânduri negativiste, iar ceilalți se vor bucura de o îmbunătățire remarcabilă a stării generale de sănătate, cu atât mai mult cu cât Soarele intră în zodia Berbec și le activează axa sănătății, conferindu-le energie. Horoscopul de azi pentru zodia le oferă șansa de a avansa în plan profesional. Pentru unii aspectul poate însemna renunțarea la un loc de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în sectorul sentimental. Nativii care sunt nemulțumiți de actuala relație pot lua decizia de a o încheia, în schimb cei singuri ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul și alături de care să înceapă în viitorul apropiat o poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia de a se afirma sau de a culege roadele într-un domeniu artistic. Moment bun pentru creativitate, pentru manifestarea talentului.

Citește și: Horoscop săptămânal 18 – 24 martie 2019. Balanțele au parte de acțiune în plan sentimental

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot fi tentați să-și impună punctul de vedere cu vehemență și astfel să intre în conflicte cu membrii familiei. Este posibil ca temele tensionate să aibă legătură cu activitățile casnice și gospodărești, cu renovarea, vânzarea sau cumpărarea unui imobil. Nu este exclus ca unii nativi să decidă acum să plece de acasă sau să se întoarcă în casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu cei dragi, în special cu părinții, cu rudele mai în vârstă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să culeagă roadele unor dialoguri avute în trecut, să clarifice niște situații prin dialog. Nativii sunt sfătuiți să-și transmită ideile cu foarte multă diplomație pentru a obține ceea ce-și doresc. Nu este exclus să aibă parte de evenimente de natură să le schimbe unele concepții și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să se împace cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și, pe de altă parte, să cunoască oameni noi care în timp să le câștige încrederea și să le devină apropiați.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot primi recompense pentru munca depusă, pot culege roadele unor proiecte și colaborări, iar cei mai norocoși dintre nativi pot avea parte de o mărire de salariu, de o primă, un bonus. Nu este exclus să demareze noi proiecte cu impact benefic asupra bugetului personal. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să-și îmbunătățească situația financiară, însă aspectul le va fi cu adevărat favorabil acelor nativi care au întreprins diferite demersuri în acest scop.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot încheia (unii cu succes, alții mai puțin) o etapă care vizează viața personală, chiar și profesională, având în vedere că se resimte încă influența aspectului de Lună Nouă în zodia Pești. Dacă unii nativi pot primi aprecieri și recompense, alții pot fi criticați și pot fi supuși reevaluărilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu în cuplu. Relația cu persoana iubită se află în vizorul astrelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion nu vor simți această Lună Plină ca pe un aspect benefic lor pentru că le va activa sectorul subconștientului și al bolilor lungi și cronice. Nativii pot avea parte de frământări, pot trece prin momente melancolice, nostalgice, momente de meditație combinată cu autoreproșuri. Am putea spune că se trag singuri la răspundere pentru faptele lor și pentr deciziile luate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite suprasolicitarea la locul de muncă și să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să culeagă roadele unui proiect în care s-au implicat trup și suflet. O serie de nativi pot încheia o relație de prietenie care nu-i mai reprezintă, însă și noile legături sunt favorizate, prin urmare nativii trebuie să fie deschiși la socializare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu cei dragi, în special cu persoanele din anturajul apropiat, dar și cu partenerul de viață. Dialogurile pot lua o întorsătură neplăcută și pot degenera în conflicte, aspect favorizat de Mercur retrograd în zodia Pești.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în sectorul carierei. Nativii pot culege roadele muncii depuse, pot fi promovați, pot fi apreciați pentru ideile avute, pot fi avansați în urma unui plan, proiect profesional pus în aplicare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își pot face bagajele pentru a pleca într-o călătorie, fie în interes de serviciu, pentru a urma un curs, un seminar, fie în scopuri personale, de relaxare. Nativii pot culege roadele unor acțiuni din sfera studiului și învățării, pot primi o diplomă, pot încheia un curs. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia s-și reevalueze și chiar să-și schimbe radical niște principii de viață. Poate este momentul să lase în spate niște prejudecăți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Plină în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii pot recupera acum o sumă de bani împrumutată, pot lămuri o situație legată de o moștenire, de un partaj și pot culege roadele financiare ale unor proiecte mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot apărea discuții tensionate cu persoana iubită și tema principală va avea legătură cu cheltuielile, cu banii, în general.

 

 

 

 

Parteneri
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu m-a părăsit pentru O …”
Scandal URIAS! Dana Rogoz, făcută praf de fosta nevastă a soțului ei: „Radu al meu...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
Cum a fost SURPRINSĂ Anca Țurcașiu la piscină. Oamenii, uimiți de această IPOSTAZĂ!
Cum a fost SURPRINSĂ Anca Țurcașiu la piscină. Oamenii, uimiți de această IPOSTAZĂ!
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de provocator pozează
FOTO. Maria Constantin și-a pus silicoane noi și își etalează bustul peste tot! Cât de...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui...
E știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR ucis în parcare
E știrea momentului! Au fost prinși bărbații care l-au omorât pe Mihai, șoferul de TIR...
Cristi Borcea e în stare de ȘOC! Decizia care care îl îngroapă definitiv
Cristi Borcea e în stare de ȘOC! Decizia care care îl îngroapă definitiv
S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe
S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie...
Cum încălzeşti pizza la cuptorul cu microunde pentru a nu se usca. Trucul bucătarilor italieni
Cum încălzeşti pizza la cuptorul cu microunde pentru a nu se usca. Trucul bucătarilor italieni
Care sunt cele mai calme zodii? Top 5 zodii care se bazează pe Zen-ul interior
Care sunt cele mai calme zodii? Top 5 zodii care se bazează pe Zen-ul interior
S-a aflat! Cu el se iubește Andreea Mantea. Cristi Mitrea i-a dat de gol
S-a aflat! Cu el se iubește Andreea Mantea. Cristi Mitrea i-a dat de gol
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
BANCUL ZILEI – Femeile satisfăcute și afaceristul ingenios
S-a pozat aproape goală la 62 de ani! Toți sunt în ȘOC! Detaliul care s-a văzut în fotografia postată! Puțini ar fi avut curajul
S-a pozat aproape goală la 62 de ani! Toți sunt în ȘOC! Detaliul care s-a...
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
S-a decis cine este în marea finală Chefi la cuțite
Anunțul momentului despre PFIZER! Este bomba zilei. Vestea a venit chiar acum
Anunțul momentului despre PFIZER! Este bomba zilei. Vestea a venit chiar acum
Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova Instagram. El i-a răspuns lui Zuckerberg: F...k you!.
Facebook i-a cerut lui Roger Waters - Pink Floyd o melodie celebră pentru a promova...
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de carne vie
'Eram virgină și au început să mă...' - Andreea a ajuns pe mâna traficanților de...
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu care se juca online. Ce a urmat e terifiant
Un băiat de 11 ani a chemat-o în pădure pe fetița de 9 ani cu...
Valeriu Gheorghiță, anunț CRUNT despre varianta Delta a covid-19. Când va domina România
Valeriu Gheorghiță, anunț CRUNT despre varianta Delta a covid-19. Când va domina România
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii au apus de mult timp
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii...
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
Schimbare radicală pentru elevi! Ce trebuie neaparat să afle toți părinții
Tatăl Denisei Răducu, alt scandal! Ce vrea să facă cu banii fiicei moarte
Tatăl Denisei Răducu, alt scandal! Ce vrea să facă cu banii fiicei moarte
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că e un mit, dar e adevărat!
Motivul bizar pentru care nu se încheie nasturele de jos la sacou. Mulţi cred că...
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Antonia, fotografiată alături de un bărbat controversat! Nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună: „Ce se întâmplă, frate? Acum și-a dat seama
Antonia, fotografiată alături de un bărbat controversat! Nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună: „Ce...
O cunoscută actriță a fost surprinsă în miez de noapte acasă la fostul iubit. Incredibil, despre cine este vorba?
O cunoscută actriță a fost surprinsă în miez de noapte acasă la fostul iubit. Incredibil,...
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună. Nu este IT
Facultatea din România de unde nu ies şomeri şi salariul porneşte de la 1.000 de...
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui. El a creat obiectul care ar putea ajuta milioane de oameni care suferă de această problemă
Cine este inventatorul de 27 de ani din România care schimbă lumea cu invenţia lui....
"În 2 luni ne despărțim" Pepe, declarația care o va scoate din sărite pe noua...
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea...
Furturile de catalizatoare, din ce în ce mai frecvente și în România. Cum acționează infractorii
Furturile de catalizatoare, din ce în ce mai frecvente și în România. Cum acționează infractorii